Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Blue_Girl написа:niki87 написа:Като гледах днешния мач ми се струва,че Ясен трябва да пусне Кривия като титуляр в четвъртък,а Дарко да влезе в средата на второто.Мисля си,че и Дани Младенов трябва да си почине малко.Според мен Сашко Киров се включи добре днес и спокойно може да започне на "Росунда".Ясно е,че ще бъдем много по-мобилизирани и концентрирни в четвъртък и вярвам,че ще победим шведите.САМО ЛЕВСКИ
За това, че "Кривия" трябва да играе титуляр в четвъртък, съм съгласна с теб.
![]()
Обаче, не съм на мнение, че Киров трябва да играе вместо Младенов.
СВОБОДЕН написа:В последния кръг на шведското първенство АИК бие като домакин ГАИС с 1:0 и е на 9то място с 22 точки. ГАИС пък е на 8мо с 24. Знае ли някой някаква информация или подробности за този мач?
rbs написа:не ви трябва да гледате този ма4.....ще боли много...пак
LSFC 1914 написа:Тъпа, скапана държава! Не ми го побира умът как може да не дават мачовете на Левски в Европа, а през това време да дават смрадливите резашки сериали .....
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
niki87 написа:А още по-лошото е,че нашия мач и този на Литекс са в един и същи час,което означава,че по Дарик ще върви комбинирано предаване,което от своя страна означава,че ще трябва да се запасирам с успокойтелни![]()
![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта