Шампионска лига (2021/2022)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Bernaleo
Контакти:

Re: Шампионска лига (2021/2022)

Мнениеот Bernaleo » 02 дек 2021 08:42

1914.1902 написа:1. Хари Кейн
2. Хари Магуайър
3. Деклан Райс

:roll: :mrgreen: !

Потребителски аватар
Furious_Monk

Мнениеот Furious_Monk » 02 дек 2021 08:51

an4o_321 написа:
Furious_Monk написа:Дано да се паднем с Ливърпул.. Най- великият английски отбор, срещу гордостта на Испания... ще е исторически сблъсък...

Toест искаш Реал да паднат от Интер и да останат втори?

Явно така би трябвало да стане, ама като започне мача с Интер няма как да искам да паднат, но на по-късен етап, ще е супер среща.

По- добре е да отпаднеш от Ливърпул, отколкото от Сити или Челси.

Ще е супер тест за Анчелоти и уменията му да надхитря по-силни към момента отбори, ако не се получи, винаги ще има възможност за реванш.

Исторически, двата отбора ще имат още много срещи в бъдеще. Клоп вероятно ще остане още поне 2-3 години в Пуул, докато Перес, ако вземе Мбапе и Холанд за едно лято, няма да има спор, че ще се справи отлично със селекцията.
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.

Потребителски аватар
fkbl1
Контакти:

Мнениеот fkbl1 » 02 дек 2021 11:06

Сериозна дискусия е имало за ЗТ. Никога не съм го приемал за нещо сериозно, защото критериите са малоумни. Лично аз не харесвам мачове за национални отбори и никога не съм приемал Световното за определящо кариери. А Франс Футбол много държат на успехите с националните отбори. Също така е малоумен периода, който се гледа (януари-октомври). Няма логика да не се гледа сезон и да се дава награда за него (евентуално + Световно/Европейски/Копа Америка и т.н.).

Левандовски, Меси, Бензема и Салах определено са в топа. Да кажем, че трофеите са много важни за тази награда и оставям Мо извън тройката. Изцяло субективна е подредбата.

Потребителски аватар
locke
Контакти:

Мнениеот locke » 02 дек 2021 11:15

тая награда е пародия, още от времето когато не я дадоха на Лампард 8-)
ViscaBarca написа:Байерн ще ни пусне аванта...не е в техен интерес да имат враг в наше лице!

kingofpop написа:По-вероятно да изчукам Мис Свят отколкото Челси да елиминират Байерн

smoothc написа:Наполи.
Да си спретнат с Ман Сити един "Небесносин плешив" финал?

:lol: :mrgreen:

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 02 дек 2021 11:29

fkbl1 написа:Сериозна дискусия е имало за ЗТ. Никога не съм го приемал за нещо сериозно, защото критериите са малоумни. Лично аз не харесвам мачове за национални отбори и никога не съм приемал Световното за определящо кариери. А Франс Футбол много държат на успехите с националните отбори. Също така е малоумен периода, който се гледа (януари-октомври). Няма логика да не се гледа сезон и да се дава награда за него (евентуално + Световно/Европейски/Копа Америка и т.н.).

Левандовски, Меси, Бензема и Салах определено са в топа. Да кажем, че трофеите са много важни за тази награда и оставям Мо извън тройката. Изцяло субективна е подредбата.

Златната топка се дава за календарна година защото изключва 1 season wonder. И като цяло си е за календарна година и според мен така трябва да остане. До неотдавна топката се даваше точно преди Коледа и се взимаше целия период Януари-Ноември
Световното и мачовете на националните отбори са ти най-голямата възможна сцена за всеки футболист и ти гарантирам че 10 от 10 ще ти кажат че предпочитат да постинат нещо на СП пред това да вземат ШЛ.

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 02 дек 2021 11:32

Темата за форумното Златно топче ;)
https://forum.gong.bg/gong/viewtopic.php?f=35&t=209143
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
fkbl1
Контакти:

Мнениеот fkbl1 » 02 дек 2021 12:04

wolf написа:
fkbl1 написа:Сериозна дискусия е имало за ЗТ. Никога не съм го приемал за нещо сериозно, защото критериите са малоумни. Лично аз не харесвам мачове за национални отбори и никога не съм приемал Световното за определящо кариери. А Франс Футбол много държат на успехите с националните отбори. Също така е малоумен периода, който се гледа (януари-октомври). Няма логика да не се гледа сезон и да се дава награда за него (евентуално + Световно/Европейски/Копа Америка и т.н.).

Златната топка се дава за календарна година защото изключва 1 season wonder. И като цяло си е за календарна година и според мен така трябва да остане. До неотдавна топката се даваше точно преди Коледа и се взимаше целия период Януари-Ноември
Световното и мачовете на националните отбори са ти най-голямата възможна сцена за всеки футболист и ти гарантирам че 10 от 10 ще ти кажат че предпочитат да постинат нещо на СП пред това да вземат ШЛ.

Значи няколко пъти написах, че всичко е МОЕ мнение и според МЕН, но ти сметна за необходимо да си наложиш мнението като факт. :D

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 02 дек 2021 12:23

Отвориха тема за дискусии около Златната топка, тук е време да се пренасочим към следните неща:

Champions League: Who needs what to qualify for the last 16?

Through to round of 16: Ajax*, Bayern*, Chelsea, Inter, Juventus, Liverpool*, Manchester City*, Manchester United*, Paris Saint-Germain, Real Madrid, Sporting CP

Could still reach the round of 16: AC Milan, Atalanta, Atlético, Barcelona, Benfica, LOSC Lille, Porto, Salzburg, Sevilla, Villarreal, Wolfsburg

Will enter UEFA Europa League knockout play-offs: Dortmund, Sheriff, Zenit

Cannot reach round of 16 but can still qualify for UEFA Europa League: Club Brugge, Leipzig, Young Boys

Tuesday 7 December

Group A
Fixtures: Paris (8 points) vs Club Brugge (4), Leipzig (4) vs Manchester City (12)

Group B
Fixtures: Porto (5) vs Atlético (4), AC Milan (4) vs Liverpool (15)

Group C
Fixtures: Ajax (15) vs Sporting CP (9), Borussia Dortmund (6) vs Beşiktaş (0)

Group D
Fixtures: Real Madrid (12) vs Inter (10), Shakhtar Donetsk (1) vs Sheriff (6)

Wednesday 8 December

Group E
Fixtures: Bayern (15) vs Barcelona (7), Benfica (5) vs Dynamo Kyiv (1)

Group F
Fixtures: Manchester United (10) vs Young Boys (4), Atalanta (6) vs Villarreal (7)

Group G
Fixtures: Wolfsburg (5) vs LOSC Lille (8), Salzburg (7) vs Sevilla (6)

Group H
Fixtures: Zenit (4) vs Chelsea (12), Juventus (12) vs Malmö (1)

https://www.uefa.com/uefachampionsleagu ... n-qualify/

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 02 дек 2021 16:19

fkbl1 написа:
wolf написа:

Значи няколко пъти написах, че всичко е МОЕ мнение и според МЕН, но ти сметна за необходимо да си наложиш мнението като факт. :D

Чи къ

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Меси

Мнениеот Drunken_Master » 02 дек 2021 17:08

Меско във френското първенство 600 минути и... един гол.
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Върни се в “Архив”