1914.1902 написа:1. Хари Кейн
2. Хари Магуайър
3. Деклан Райс

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
1914.1902 написа:1. Хари Кейн
2. Хари Магуайър
3. Деклан Райс
an4o_321 написа:Furious_Monk написа:Дано да се паднем с Ливърпул.. Най- великият английски отбор, срещу гордостта на Испания... ще е исторически сблъсък...
Toест искаш Реал да паднат от Интер и да останат втори?
ViscaBarca написа:Байерн ще ни пусне аванта...не е в техен интерес да имат враг в наше лице!
kingofpop написа:По-вероятно да изчукам Мис Свят отколкото Челси да елиминират Байерн
smoothc написа:Наполи.
Да си спретнат с Ман Сити един "Небесносин плешив" финал?
fkbl1 написа:Сериозна дискусия е имало за ЗТ. Никога не съм го приемал за нещо сериозно, защото критериите са малоумни. Лично аз не харесвам мачове за национални отбори и никога не съм приемал Световното за определящо кариери. А Франс Футбол много държат на успехите с националните отбори. Също така е малоумен периода, който се гледа (януари-октомври). Няма логика да не се гледа сезон и да се дава награда за него (евентуално + Световно/Европейски/Копа Америка и т.н.).
Левандовски, Меси, Бензема и Салах определено са в топа. Да кажем, че трофеите са много важни за тази награда и оставям Мо извън тройката. Изцяло субективна е подредбата.
wolf написа:fkbl1 написа:Сериозна дискусия е имало за ЗТ. Никога не съм го приемал за нещо сериозно, защото критериите са малоумни. Лично аз не харесвам мачове за национални отбори и никога не съм приемал Световното за определящо кариери. А Франс Футбол много държат на успехите с националните отбори. Също така е малоумен периода, който се гледа (януари-октомври). Няма логика да не се гледа сезон и да се дава награда за него (евентуално + Световно/Европейски/Копа Америка и т.н.).
Левандовски, Меси, Бензема и Салах определено са в топа. Да кажем, че трофеите са много важни за тази награда и оставям Мо извън тройката. Изцяло субективна е подредбата.
Златната топка се дава за календарна година защото изключва 1 season wonder. И като цяло си е за календарна година и според мен така трябва да остане. До неотдавна топката се даваше точно преди Коледа и се взимаше целия период Януари-Ноември
Световното и мачовете на националните отбори са ти най-голямата възможна сцена за всеки футболист и ти гарантирам че 10 от 10 ще ти кажат че предпочитат да постинат нещо на СП пред това да вземат ШЛ.
fkbl1 написа:wolf написа:fkbl1 написа:Сериозна дискусия е имало за ЗТ. Никога не съм го приемал за нещо сериозно, защото критериите са малоумни. Лично аз не харесвам мачове за национални отбори и никога не съм приемал Световното за определящо кариери. А Франс Футбол много държат на успехите с националните отбори. Също така е малоумен периода, който се гледа (януари-октомври). Няма логика да не се гледа сезон и да се дава награда за него (евентуално + Световно/Европейски/Копа Америка и т.н.).
Златната топка се дава за календарна година защото изключва 1 season wonder. И като цяло си е за календарна година и според мен така трябва да остане. До неотдавна топката се даваше точно преди Коледа и се взимаше целия период Януари-Ноември
Световното и мачовете на националните отбори са ти най-голямата възможна сцена за всеки футболист и ти гарантирам че 10 от 10 ще ти кажат че предпочитат да постинат нещо на СП пред това да вземат ШЛ.
Значи няколко пъти написах, че всичко е МОЕ мнение и според МЕН, но ти сметна за необходимо да си наложиш мнението като факт. :D
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 8 госта