"А" Футболна група - Сезон 2015/16

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
damyanov1963

Re: За и против А група да стане аматьорска

Мнениеот damyanov1963 » 06 фев 2016 21:39

sandi74 написа:Вместо да се правят разни фантасмагории и циркаджилъци с Висша лига не е ли по-добре А група официално да се обяви за аматьорска :?: :idea: И без това всичко друго освен Лудогорец е абсолютен леш и тотал щета.

Не се коси, върнете лиценза на Олимпик Галата и ще се върнете там където ви е мястото - при аматьорите :)
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 06 фев 2016 21:41

Дамянов да говори за връщане на лиценз ХАХА.. вас ако не ви дондуркаха толкова време сега трябваше да ни носите водите във В група :lol:

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 06 фев 2016 21:41

Teo написа:Много ясно, че А група е аматьорска... двигателя на футбола не участва в нея :idea:
@ Които и да спечели титлата ще го помним като най-слабия шампион от както е създадена тая група :idea:

Това го казва фен на отбор, който 11 мача не можа да вкара гол в А група и спечели само една победа за един полусезон и то в мач без значение :lol:
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

sandi74

Мнениеот sandi74 » 06 фев 2016 21:42

Що пък да не бачкат някъде по 4 часа на ден като за футбол не стават.След това от 15 часа на тренировчица 3 пъти в седмицата и в събота или неделя излизат да гонят коженото кълбче на някое затревено игрище за здраве и от чист ентусиазъм.Или мислиш че и за друга работа не стават :?: Все ще им намерят някаква работа във Виваком-да чистят,да мият....

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 06 фев 2016 21:45

sandi74 написа:Що пък да не бачкат някъде по 4 часа на ден като за футбол не стават.След това от 15 часа на тренировчица 3 пъти в седмицата и в събота или неделя излизат да гонят коженото кълбче на някое затревено игрище за здраве и от чист ентусиазъм.Или мислиш че и за друга работа не стават :?: Все ще им намерят някаква работа във Виваком-да чистят,да мият....

Във Виваком аматьори не взимат. Там са само професионалисти, дори и чистачите и портиерите :idea:
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

sandi74

Мнениеот sandi74 » 06 фев 2016 21:47

Teo написа:Много ясно, че А група е аматьорска... двигателя на футбола не участва в нея :idea:
@ Които и да спечели титлата ще го помним като най-слабия шампион от както е създадена тая група :idea:

В момента всички отборчета освен Лудогорец са тотални аматьори.Факт. :idea: :!:

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 06 фев 2016 21:47

damyanov1963 написа:

Това го казва фен на отбор, който 11 мача не можа да вкара гол в А група и спечели само една победа за един полусезон и то в мач без значение :lol:

Мен ме топли това, че ви порихме като за последно навсякъде... дреме ми за 11 мача без гол и 10 без победа :lol:
@ Сега от страх, Гонзо ми затваря телефона като му звъня да играем контрола, смятай :lol:

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 06 фев 2016 21:48

sandi74 написа:

В момента всички отборчета освен Лудогорец са тотални аматьори.Факт. :idea: :!:

Това когато ви набиха 5 делиормански чепа, ли го разбра :lol:
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

sandi74

Мнениеот sandi74 » 06 фев 2016 21:50

damyanov1963 написа:
sandi74 написа:Що пък да не бачкат някъде по 4 часа на ден като за футбол не стават.След това от 15 часа на тренировчица 3 пъти в седмицата и в събота или неделя излизат да гонят коженото кълбче на някое затревено игрище за здраве и от чист ентусиазъм.Или мислиш че и за друга работа не стават :?: Все ще им намерят някаква работа във Виваком-да чистят,да мият....

Във Виваком аматьори не взимат. Там са само професионалисти, дори и чистачите и портиерите :idea:

Спокойно бре,за вашите ботушари ДПС-то ще ходатайства 8-) Само не ми казвай че са толкова некадърни че и кошчетата с боклука няма да могат да изхвърлят успешно 8-) :idea:
Последна промяна от sandi74 на 06 фев 2016 21:51, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 06 фев 2016 21:50

Teo написа:
damyanov1963 написа:

Мен ме топли това, че ви порихме като за последно навсякъде... дреме ми за 11 мача без гол и 10 без победа :lol:
@ Сега от страх, Гонзо ми затваря телефона като му звъня да играем контрола, смятай :lol:

Призна ли си, че най-важните мачове са ви с Левски :lol:
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Върни се в “Архив”