Левски: ТРАНСФЕРИ ЗИМА 2012/2013

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Re: ТРАНСФЕРИ ЗИМА 2012/2013

Мнениеот terata » 21 яну 2013 18:16

zlatan написа:аз се отказах вчера му написах нещо,но човека е твърдо решен да плюе.
Мисля че няма как да се води диалог с такива хора.
Вчера се обиди че съм го нарекъл момче :o :o :o ,е ако съм знаел че ми е дядо щях да се съобразя.

Не, не съм ти дядо, споко. На твоя възраст съм и не съм ти се обидил. Няма как да се обидя от точно от теб. А иначе никъде не плюя отбора и няма да ме видиш да го правя. Но ръководството е друго нещо, а па ти ако кажеш че редовно не плюеш по него ще си дота голям лъжец и лицемер. Но както и да е... До оня ден плюеше по Батков и Тонев, днес си им първи защитник. Във всяко второ мнение твърдиш, че Левски играе черно тото, а защитаваш хората, според които уж го правят...странна птица си ми ти... Ако не помниш, може да ти го припомня:

"бардоне,въобще не е болен мозък злобул.Болните сме ние,защото още не виждаме как се гаврят с отбора ни.
Сложи си ръка на сърцето и ми кажи мръднал ли е поне сантиметър отбора ни от времето на Гонзо-аз мисля че сме 10см назад.
Левски наистина е зле и ако Газпром не разбере игрите на Тара и Тонев-скоро приказки няма да има.
Защо Тара не мърда от Левски нали само загуби търпи,защо още е в Левски."

"аз съм непреклонен че ФАКТОРИТЕ в ЛЕВСКИ играят мръсно ,черно тото,но това е друга тема ,писал съм го много пъти.Вайкаме е защо взехме този ,защо взехме онзи.Ами замислете се и си отговорете-защото са удобни и послушни.Вземете един Йовов-свалям му шапка за всичко което е направил за Левски.Появи се някво дерби и този е титуляр,защо? -защото знае как трябва да играе.Левски не е в криза,Левски е работилница за пари и то много печеливша,защото с тази фенска маса никога няма да попадне под ударите на Темида-Тонев и Батков го знаят.Били сме партиен отбор-ако бат Боко иска Левски да е шампион,повярвайте ми никой и нищо -НЕ МОЖЕ ДА ГО СПРЕ.
Газпром-незнам дали те ще могат да изкоренят това знам обаче само едно-Тонев и Батков няма да си тръгнат."

"Този Левски е адски слаб,адски неграмотен,адски слаб тактически,с адски слаби изпълнители."

"болно ми е да го призная,но гледах целия мач.И този мач бе черно тото.
Какво имам предвид след като мача стана 2:1 за Левски искам всеки обективен левскар да ми каже,защо не искаме да вкараме трети гол и защо Локото нямаше нито един точен удар след това.Боли ме много ,но този Левски ще се окаже по-зле и от Левски на Гонзо.
Господа спрете тази гавра с отбора.."

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Мнениеот grasiani » 21 яну 2013 18:20

Aми да се държат професионално и ангажиращо спрямо Левски и никой няма да ги плюе,да си е седял на топло у тях, там на Надежда,Левски е висок връх и винаги има ветрове и бури, и който не става го отнасят.Не може да се занимаваш с десет работи наведнъж и да чакаш във всички да има добри резултати особено ако от някои не разбираш или нямаш необходимия капацитет.

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Мнениеот grasiani » 21 яну 2013 18:43

PFK_Levski написа:
grasiani написа:Ами, коментираме Батков,Тонев,Донев защото те определят трансферната политика на клуба,кой я определя да не би феновете и с тяхното решение за трансфери се решава каква роля иска да играе Левски в шампионата и до колко ще сме в играта за титлата и купата и какъв футбол ще играем.Пак казвам и повтарям може и да не вземем купи и титли по важното е да играем качествен футбол,а щом играем добре то няма как след време да не дойдат и титлите и купите.Бил съм си от Левски във време когато Цска доминираше и вземаше 4-5 титли подред и въпреки това съм смятал че това си е моят отбор и съм си го обичал защото имаше чудесни играчи , треньори,ръководители, които даваха сърцето и здравето си на терена и извън него,затова говоря,аз такова нещо не виждам в последните 4 години виждам само пълно нехайство и некомпетентност някой път достигаща до глупост в управлението на отбора.

Да де ама става банално ..... от последните 20 коментара има 8-9 твои и то все едно и също се пише ..... че не обичаш Батков , Тонев , Дончев и Илиев ... а да - и футболистите !

Е кое е банално коментирам защото такива като теб ме провокират, защото пишат какви чудесни шефове на Левски са Батков,Тонев и трябва на всеки поотделно да разяснявам че не е така, явно някои хора бавно загряват или не искат да разбират какво им се пише и говори.И никой не те кара насила да ми четеш мненията,прочел си едно станало ти е ясно другите за какво ги четеш, нали пише едно и също, пропускай и толкова.И къде поименно съм посочил играч който не обичам или не харесвам от Левски, не си измисляй.Главните фактори този отбор да не играе добре и да няма никакви успехи са неговите шефове,точка и край който разбрал,разбрал явно в спора не се ражда решение, а то няма спор защото фактите са пределно ясни и са пред очите ни,стига някой да иска ги види.

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 21 яну 2013 20:34

grasiani написа:
PFK_Levski написа:
grasiani написа:Ами, коментираме Батков,Тонев,Донев защото те определят трансферната политика на клуба,кой я определя да не би феновете и с тяхното решение за трансфери се решава каква роля иска да играе Левски в шампионата и до колко ще сме в играта за титлата и купата и какъв футбол ще играем.Пак казвам и повтарям може и да не вземем купи и титли по важното е да играем качествен футбол,а щом играем добре то няма как след време да не дойдат и титлите и купите.Бил съм си от Левски във време когато Цска доминираше и вземаше 4-5 титли подред и въпреки това съм смятал че това си е моят отбор и съм си го обичал защото имаше чудесни играчи , треньори,ръководители, които даваха сърцето и здравето си на терена и извън него,затова говоря,аз такова нещо не виждам в последните 4 години виждам само пълно нехайство и некомпетентност някой път достигаща до глупост в управлението на отбора.

Да де ама става банално ..... от последните 20 коментара има 8-9 твои и то все едно и също се пише ..... че не обичаш Батков , Тонев , Дончев и Илиев ... а да - и футболистите !

Е кое е банално коментирам защото такива като теб ме провокират, защото пишат какви чудесни шефове на Левски са Батков,Тонев и трябва на всеки поотделно да разяснявам че не е така, явно някои хора бавно загряват или не искат да разбират какво им се пише и говори.И никой не те кара насила да ми четеш мненията,прочел си едно станало ти е ясно другите за какво ги четеш, нали пише едно и също, пропускай и толкова.И къде поименно съм посочил играч който не обичам или не харесвам от Левски, не си измисляй.Главните фактори този отбор да не играе добре и да няма никакви успехи са неговите шефове,точка и край който разбрал,разбрал явно в спора не се ражда решение, а то няма спор защото фактите са пределно ясни и са пред очите ни,стига някой да иска ги види.

Главният фактор този отбор да не играЙ добре е трИнЙора!
Докът идват некви дет говорят на неразбираем мьек диалект(новософийски) кат гонзу и тоз,черномореца тва шеи. :lol:
Истинският треньор "измъква" най -доброто от всеки футболист и от посредственият дори.
Само да питам за пример-Шпайдела със звезди от чужбина или от България направи отбор?!?!??!
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 21 яну 2013 21:03

terata написа:Много интересно... ако Илиев ходи и си оглежда играчи по време на предсезонната подготовка на отбора, каква функция изпълнява в Левски приятелчето на Тонев гусин Дончо Донев? "Главен скаут" кво дотук е "скаутирал" след като Илиев обикаля тепърва да оглежда играчи за отбора!

Редно е последната дума да бъде Илиевата. Скаутите гледат, пишат, отсяват и докладват, но все пак треньорът е този който решава дали даден играч ще свърши работа. Най-малкото, след евентуален трансфер основно треньорът носи отговорност.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 21 яну 2013 21:14

TristaNNN написа:
terata написа:Много интересно... ако Илиев ходи и си оглежда играчи по време на предсезонната подготовка на отбора, каква функция изпълнява в Левски приятелчето на Тонев гусин Дончо Донев? "Главен скаут" кво дотук е "скаутирал" след като Илиев обикаля тепърва да оглежда играчи за отбора!

Редно е последната дума да бъде Илиевата. Скаутите гледат, пишат, отсяват и докладват, но все пак треньорът е този който решава дали даден играч ще свърши работа. Най-малкото, след евентуален трансфер основно треньорът носи отговорност.

То е редно, ама дали е така. Щото тия лятото мислиш ли че бяха гледани от Илиев? Май не ;) Както и да е... дано са си взели поука от летните провали

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 21 яну 2013 21:21

terata написа:
То е редно, ама дали е така. Щото тия лятото мислиш ли че бяха гледани от Илиев? Май не ;) Както и да е... дано са си взели поука от летните провали

Забрави за лятото, там нещата станаха надве-натри, или ако трябва да сме обективни-не се получиха както трябваше, но пък който не е опитал той не е сбъркал . Както Тонев сам каза, само който работи прави грешки ;)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 21 яну 2013 21:26

TristaNNN написа:
terata написа:

Забрави за лятото, там нещата станаха надве-натри, или ако трябва да сме обективни-не се получиха както трябваше, но пък който не е опитал той не е сбъркал . Както Тонев сам каза, само който работи прави грешки ;)

Прав си!
Само не знам, защо все нас ни " работят"? :roll:
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 21 яну 2013 21:37

фифи перото написа:Прав си!
Само не знам, защо все нас ни " работят"? :roll:

Ама дай да се разберем: кои са те, кои сме ние и кой ни работи :lol: Така казано, ще ме страх да се покажа на някой мач, виж какви неща стават в милата ни България-боища, свалени гащи, щеки, гърмящи димки (според Комисаря :o ) ...
[offtopic]

Потребителски аватар
White Fang
Контакти:

Мнениеот White Fang » 21 яну 2013 21:44

Тъй като нямах интернет известно време, не бях запознат с работите. Сегааа:
1. Сърбите били егати наглата нация! Един милион? Тия в час ли са? Ще кажеш, че играчите им са тип Меси и Роналдо.
2. Кевин Бру ако наистина искаше да играе на "Герена", щеше да направи всичко възможно по въпроса.
ВЪН МУТРИТЕ ОТ БЪЛГАРСКИЯТ ФУТБОЛ! НА БЕСИЛОТО БАТКОФ,ТОНЬО,ПЕРУКОВ,СЪБЕФ И ДРАЖЕВ!

Върни се в “Архив”