zlatan написа:аз се отказах вчера му написах нещо,но човека е твърдо решен да плюе.
Мисля че няма как да се води диалог с такива хора.
Вчера се обиди че съм го нарекъл момче![]()
![]()
,е ако съм знаел че ми е дядо щях да се съобразя.
Не, не съм ти дядо, споко. На твоя възраст съм и не съм ти се обидил. Няма как да се обидя от точно от теб. А иначе никъде не плюя отбора и няма да ме видиш да го правя. Но ръководството е друго нещо, а па ти ако кажеш че редовно не плюеш по него ще си дота голям лъжец и лицемер. Но както и да е... До оня ден плюеше по Батков и Тонев, днес си им първи защитник. Във всяко второ мнение твърдиш, че Левски играе черно тото, а защитаваш хората, според които уж го правят...странна птица си ми ти... Ако не помниш, може да ти го припомня:
"бардоне,въобще не е болен мозък злобул.Болните сме ние,защото още не виждаме как се гаврят с отбора ни.
Сложи си ръка на сърцето и ми кажи мръднал ли е поне сантиметър отбора ни от времето на Гонзо-аз мисля че сме 10см назад.
Левски наистина е зле и ако Газпром не разбере игрите на Тара и Тонев-скоро приказки няма да има.
Защо Тара не мърда от Левски нали само загуби търпи,защо още е в Левски."
"аз съм непреклонен че ФАКТОРИТЕ в ЛЕВСКИ играят мръсно ,черно тото,но това е друга тема ,писал съм го много пъти.Вайкаме е защо взехме този ,защо взехме онзи.Ами замислете се и си отговорете-защото са удобни и послушни.Вземете един Йовов-свалям му шапка за всичко което е направил за Левски.Появи се някво дерби и този е титуляр,защо? -защото знае как трябва да играе.Левски не е в криза,Левски е работилница за пари и то много печеливша,защото с тази фенска маса никога няма да попадне под ударите на Темида-Тонев и Батков го знаят.Били сме партиен отбор-ако бат Боко иска Левски да е шампион,повярвайте ми никой и нищо -НЕ МОЖЕ ДА ГО СПРЕ.
Газпром-незнам дали те ще могат да изкоренят това знам обаче само едно-Тонев и Батков няма да си тръгнат."
"Този Левски е адски слаб,адски неграмотен,адски слаб тактически,с адски слаби изпълнители."
"болно ми е да го призная,но гледах целия мач.И този мач бе черно тото.
Какво имам предвид след като мача стана 2:1 за Левски искам всеки обективен левскар да ми каже,защо не искаме да вкараме трети гол и защо Локото нямаше нито един точен удар след това.Боли ме много ,но този Левски ще се окаже по-зле и от Левски на Гонзо.
Господа спрете тази гавра с отбора.."