С тях основно разговаря Пелето, който се опита да стигне до диалог с ядосаните запалянковци на Левски, който бяха пътували с автобуси от Сараево до София.
Това трябваше мноооооооого по отдавна да се случи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Жоржиньо написа:Пилето да умира,тоя мръсен циганин.Не стига,че преди 3 години избяга от Левски за пари,а сега пак ми го върнаха.
Wishes написа:Жоржиньо написа:Пилето да умира,тоя мръсен циганин.Не стига,че преди 3 години избяга от Левски за пари,а сега пак ми го върнаха.
А той как ни го върна вчера. Не е за вярване.
ralka_levskarka написа:"Окончателното ми решение ще бъде тежко за някои от състезателите", призна "синият" директор
Изпълнителният директор на Левски - Иво Тонев заяви, при пристигането на тима на летище "София", че вчерашната загуба от Сараево и отпадането от евротурнирите няма да се размине без последствия:
"В понеделник ще оглася окончателното си решение.
Със сигурност ще има много хора, които няма да останат доволни от това, което искам да им кажа. Санкциите ще бъдат максимално строги. Те тези, които са си виновни, знаят какво следва.
Казах вече, че Илиан не е виновен. Нямаше достатъчно време за него.
Няма време да ги чакаме обаче някои хора да свикват и да влизат във форма. Нито вие искате да ги чакате, нито феновете, нито пък аз.
В момента сме на земята и сега е времето да покажем характер", коментира Тонев.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 25 госта