Всичко за кризата и напрежението в Украйна

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Messi_fan

Re: Всичко за кризата и напрежението в Украйна

Мнениеот Messi_fan » 27 мар 2016 20:35

С две думи, Русия отново си изигра брилянтно картите.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 27 мар 2016 20:40

Messi_fan написа:С две думи, Русия отново си изигра брилянтно картите.

Не е точно така, можеха и по-добре да ги изиграят. Но пък бяха принудени от обстоятелствата да действат бързо и решително, нямаха време за размисли и анализи и така.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 28 мар 2016 01:11

sin4ec написа:
1982 написа:Абсурд, ситуацията няма аналогия с Краина, Сърбия там беше изоставила тотално краишниците и това позволи на хърватите да ги смачкат, тъй като Сръбска Крайна съществуваше само благодарение на Сърбия, целият й бюджет идваше от Белград. Донбас не е изоставен от Русия, тя продължава да налива пари в него, да го въоръжава с хора, техника и муниции, а в краен случай би се и намесила директно. Тъй че украинците няма да посмеят, те и хърватите нямаше да посмеят, ама Милошевич предаде сърбите от Краина и ги остави на произвола на съдбата.

Подчертаното е абсолютно вярно. Но както споменах, за Русия най-ценното бяха хората, и близо 6 милиона вече са заселени в страната. В Донбас няма да се върнат, да знаеш...

За Русия никога не е бил важен човешкия живот. Това е най-голямото им предимство иначе още ВСВ щяха да я изгубят, ако бяха като французите примерно. Ако САЩ им предложат изгодна сделка, като нищо ще ги изоставят на произвола на съдбата.

Фена с малка пишк@ пак пише глупости. Русия можеха да спечелят много повече, но можеше и да загубят повече. Като цяло очаквах повече решителност от Путин, но явно човека е реалист и осъзнава, че държавата му не е толкова силна, че да си държи сателитите под контрол и го играе предпазливо и премерено, за разлика от феновете му с половин грам мозък.

За протокола, мисля, че Путин е супер за Русия и руснаците, но не съм убеден дали няма да се самозабрави, както става обикновено с хората получили абсолютна власт.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 28 мар 2016 11:06

Soulen написа:За Русия никога не е бил важен човешкия живот. Това е най-голямото им предимство иначе още ВСВ щяха да я изгубят, ако бяха като французите примерно. .

Сталин не е Русия. И комунистическата власт не е Русия. Твърде стари и спорни са тези размисли и непригодни за днешно време. 6-7 млн "нови" руснаци от Донбас са добре дошли за държавата. Да си чул за бежанска криза в Русия или някой, пристигнал от Донбас, да е останал без дом и работа?
А самият Донбас не е нужен на Русия. Но да го изоставят не могат.

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 28 мар 2016 18:00

СССР не е Русия.Руските императори не са Русия.Кой тогава е Русия?Путин?
Водката може би."Водката е най-уникалното изобретение на нашия народ.Това е националност,бих казал народност.Това е, което ни обединява и пази
от окончателен разпад."
Това са думи на мъдър човек!

Messi_fan

Мнениеот Messi_fan » 28 мар 2016 18:33

sin4ec написа:
Messi_fan написа:С две думи, Русия отново си изигра брилянтно картите.

Не е точно така, можеха и по-добре да ги изиграят. Но пък бяха принудени от обстоятелствата да действат бързо и решително, нямаха време за размисли и анализи и така.

Именно. Това казвам и аз. Бяха принудени от обстоятелствата да действат бързо и решително, нямаха време за размисли и анализи. И въпреки всичко в тази ситуация си изиграха брилянтно картите. Всеки ме знае, че съм един от малкото напълно обективни и безпристрастни потребители в този форум, но просто не мога да не му го призная на Путин, че е голям играч. Жалко, че и ние нямаме такъв лидер.

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 28 мар 2016 19:21

sin4ec написа:
Soulen написа:За Русия никога не е бил важен човешкия живот. Това е най-голямото им предимство иначе още ВСВ щяха да я изгубят, ако бяха като французите примерно. .

Сталин не е Русия. И комунистическата власт не е Русия. Твърде стари и спорни са тези размисли и непригодни за днешно време. 6-7 млн "нови" руснаци от Донбас са добре дошли за държавата. Да си чул за бежанска криза в Русия или някой, пристигнал от Донбас, да е останал без дом и работа?

СССР не е Русия, обаче Османската империя е Турция... Критиката ми не е към теб, но повечето ти съмишленици винаги мерят с двоен аршин и всяка теза бива аргументирана според ситуацията и моментната изгода за подкрепяната страна. Лицемерните хора са ми най-противни и като им чета педерастиите, направо започват да ми избиват бушоните. :roll:

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 28 мар 2016 20:30

ВСУ НАСТЪПВАТ ПО ВСИЧКИ НАПРАВЛЕНИЯ И СЕ ДАВЯТ В СОБСТВЕНАТА КРЪВ

Киев, вероятно е решил окончателно да зачертае всевъзможните Мирни договорености и играе ва-банк.Хунтата ежедневно търпи загуби. Това особено се е почувствало след идването на предната линия на радикалите от ДС. Има много престрелки между тях и ВСУ, в духа на западните холивудски каубойски филми.
След неуспешен опит да навлязат в промишлената зона на Авдеевка са изтласкани и обърнати в бягство.
Духът е нисък, има случаи на дезертьорство, пиянството е ежедневие.
http://warfiles.ru/show-113028-vsu-nast ... oteri.html
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 28 мар 2016 20:33

diplomat написа:СССР не е Русия, обаче Османската империя е Турция... Критиката ми не е към теб, но повечето ти съмишленици винаги мерят с двоен аршин и всяка теза бива аргументирана според ситуацията и моментната изгода за подкрепяната страна. Лицемерните хора са ми най-противни и като им чета педерастиите, направо започват да ми избиват бушоните. :roll:

Двойният аршин е запазена марка на неолибералната демокрация. Само посочвам Крим и Косово . Западът подцени Русия и не спази ангажиментите си към нея. Срамното мълчание за над 9 000 убити в Донбас е красноречиво.
Затова и Москва не вярва на сълзи, не вярва на никого. И са прави. Вярват на армията и флота си. Жителите на Донбас щяха да бъдат тероризирани и запалени като тези в Одеса. И за Одеса и 2 май Западът мълчи-защо ли?
Но едно е да пребиваш и палиш по улиците обикновени хорица, а друго е да се изправиш срещу тях, когато са въоръжени и готови за бой. Питай хохлите, те най-добре го знаят. Трактористите и комбайнерите станаха танкисти, а миньорите-картечари. И да загубят битката, ще отидат със семействата си в Русия.
Но те няма да я загубят-повярвай!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 28 мар 2016 22:37

diplomat написа:
sin4ec написа:

СССР не е Русия, обаче Османската империя е Турция... Критиката ми не е към теб, но повечето ти съмишленици винаги мерят с двоен аршин и всяка теза бива аргументирана според ситуацията и моментната изгода за подкрепяната страна. Лицемерните хора са ми най-противни и като им чета педерастиите, направо започват да ми избиват бушоните. :roll:

Мне, Русия не е СССР, защото ако беше, тия изцепки в Украйна, Осетия, Чечня нямаше да ги има.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Върни се в “Архив”