Мнениеот Ki Cho » 04 яну 2010 22:59
Аз нали съм от най-оптимистите за сделката ще река, че май, май, и Алтернатив, и Майора и другите не говорят празни приказки. Все пак хората, които ми дадоха информацията имат едно наум, предвид човека от Крумово.
Оффтопик:
Отдавна неуважаеми гражданино Христолов, обръщам се към вас чрез форума на Гонг, зощото съм сигурен, ме сте наясно с това, което се пише тук. Обръщам се към вас с обръщението "гражданино", защото така е прието за официално в Република България. Иска ми се обърна към вас с друго обръщение, но ми се ще да сте наясно, че не съм лумпен или гамен или нещо такова от цветистия ви езиков арсенал.
Та, искам да ми осведомя, че с огромно удоволствие ще отпразнувам деня, когато ще продадете отбора на Ботев - Пловдив. При всичките ми опити през тези десет години да открия нещо добро, с което да се запомни вашето управление, не успях. То беше откровено лошо и накара всички почитатели на Ботев да се чувстват меко казано, зле. Оценката писана ви от тях е толкова висока, колкото и броя на зрителите на стадиона в началото на полусезона.
Всъщност, мога да открия и нещо положително във вашето управление и това е сплотяването на редиците на феновете в стремежа им да се отърват от вас.
С пожелание да спите спокойно още от началото на януари тази година и заплахите за физическото и душевното ви здраве да намалеят драстично. Мисля знаете начина.
С надежда:
Известният в живота и този форум като Ки Чо
А папагалите са птиците с доказано най-силен клюн.