Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

blue_ power1
Контакти:

Re: Черно тото

Мнениеот blue_ power1 » 18 май 2009 16:23

Old_death написа:То и Боримиров имаше някакъв роднина,замесен с мафията,но това се премълча.Друго си е да се изливат тонове мастило,за да се плюе по ЦСКА ;)Иначе за комсомолския секретар,участващ в разформироването на Левски и ЦСКА през 1985 година,за доносника на ДС,Марков,за перача на парите на КГБ и благодетел на сините,Миша Чорни и други такива ще мълчим като мушнати шотландски гайди :lol: Жалки сте :!: :!: :!:

Ами,като знаеш истината говори бе,кой ти е забранил,от общи приказки файда няма....

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Re: Черно тото

Мнениеот Old_death » 18 май 2009 16:28

Old_death написа:То и Боримиров имаше някакъв роднина,замесен с мафията,но това се премълча.Друго си е да се изливат тонове мастило,за да се плюе по ЦСКА ;)Иначе за комсомолския секретар,участващ в разформироването на Левски и ЦСКА през 1985 година,за доносника на ДС,Марков,за перача на парите на КГБ и благодетел на сините,Миша Чорни и други такива ще мълчим като мушнати шотландски гайди :lol: Жалки сте :!: :!: :!:

Ами,като знаеш истината говори бе,кой ти е забранил,от общи приказки файда няма....

Аз истината съм я написал още в предишният си пост.За зетя на Боримиров се писа в пресата.За ролята на Батков в разформироването на клубовете и дейността му като комсомолски секретар знаете и вие.За Марков се изнесаха факти от архивите за ролята му като агент на ДС!За Чорни,смятам че няма какво повече да се говори!Въпросът е защо на тоя фон,вместо да се заемете да си бършете задниците,се занимавате с глупости около нашия отбор :!:
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
n0.merCy
Контакти:

ЦСКА БЕЗ КАПИТАНА СИ Тодор Янчев

Мнениеот n0.merCy » 18 май 2009 16:29

Според мен след тази новина Левски 99% е шампион . След такъв срив в ЦСКА свалили са гарда доста след двете загуби :roll: ще и е много трудно да се съвземат ,а сега и без капитана си..... ще и е наистина много трудно . Левски обаче не трябва да гледат проблемите в ЦСКА а да си печелят мачовете до края :) . Поне аз мисля че от след следваштият кръг Левски ще води минимум с 4 точки :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Изображение ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
YoTheReal
Контакти:

Re: НЕВЕРОЯТНА И ВЕЛИКА ПУБЛИКА И СТРАХОТЕН МАЧ!!!

Мнениеот YoTheReal » 18 май 2009 16:29

sedem_!_dva написа:В Спортал най-вероятно ще има клипчета от публиката днес... Нека да бъдем отново толкова с/у Славия следващата седмица и да си направим същото шоу като днес, аз постоянно през целия мач не бях пял от мача във Верона с/у Киево... :lol: :lol: :lol:

ПП Венци бастуна да слага кенефите, че синята лавина пристига и там откъдето мине ... нищо не расте. :)

Аз си мисля, че и през всяка тоалетна, през която той и Дучето минават, нищо не остава ...

А иначе другата седмица съм в мача със Славия ! ЦСКА падат и титла още там. :)
storm написа:
Доктор Хаус написа:Тиеро и Грило какви играят? :roll:

контузени

GoingDownS
Контакти:

Re: ЦСКА БЕЗ КАПИТАНА СИ Тодор Янчев

Мнениеот GoingDownS » 18 май 2009 16:32

Ти ли си пича Спарта Варна и Левси ? :lol:

Потребителски аватар
SAMP
Контакти:

ЗА ВСИЧКИ ЛЕВСКАРИ......

Мнениеот SAMP » 18 май 2009 16:40

Този клип трябва да се види,това е Левски и в частност неговата публика!!!!!!!!!
Свалете си клипа и се наслаждавайте!!!!!!!!!!!!
http://zamunda.net/details.php?id=171986&hit=1

От кочин парк да не се обаждат,знаем всичко:вие сте най-велики,най-добри,вие сте най.........
Всичко е заговор,инсинуации,разработки,вмешателство на разузнавателни и контраразузнавателни служби от цял свят,с цел унищожаването на вашия отбор..........Но въпреки тази пропаганда,вие ще се върнете по-силни от всякога и ще..................си тръгвате отново и отново в 60-70 мин,Винаги верни!!!!!! ;)

ЛЕВСКИ ТИ СИ ВСИЧКО ЗА НАС!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
"681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!"

Потребителски аватар
collector

Мнениеот collector » 18 май 2009 16:46

Първо се научи да пишеш и второ-недей да коментираш отбор който не следиш отблизо.Същите функции като Тошко изпълнява и Мороз ,така че имаме добър заместник на нашия капитан.Разбира се при положение ,че Пенев го пусне...
Последна промяна от collector на 18 май 2009 16:50, променено общо 2 пъти.

kalo
Контакти:

Мнениеот kalo » 18 май 2009 16:48

Лееле малееее,сега кой ще рита противниците??? :lol:

Потребителски аватар
kronos
Контакти:

Мнениеот kronos » 18 май 2009 17:02

Със сигурност ще много по-малко груби мачовете :!: :!: :!:
BE STRONG

ЛЕВСКИ - САМИ СРЕЩУ КОМПЛЕКСАРИТЕ!

Kobe Bryant: "If you see me in a fight with a bear, pray for the bear."

itelim
Контакти:

Re: ЗА ВСИЧКИ ЛЕВСКАРИ......

Мнениеот itelim » 18 май 2009 17:05

Свалям го веднага, благодаря за инфото! 104 сийдъра - 4,6 МБ/сек. - добре е.

Върни се в “Архив”