Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Сделка или НЕ ...part 2...
Като прочета как идват, "ядат и пият" и ми се струва, че плаща БОТЕВ сметката, а не самите те...
СВОБОДЕН БОТЕВ ПЛОВДИВ!
Re: Ботев чака деня Х
PLOVDIV PEE 1912 написа:МИТЬО АКО ЧЕТЕШ,КАДЕТО ТЕ ХВАНА ТАМ ОСТАВАШ!!!!!!!!!!!!!!МАЙКА ТИ ДЕЙБА СЕЛСКА ДЕЙБА!!!!!!!!!!!!!!!!!
Накефи ме!
Иначе е вярно, че повече зложелатели четат отколкото симпатизанти. Чико определено не чете

Веднъж завинаги да приключим със Сельо, за да отпразнуваме и ние един празник като хората!
"Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита"
Христо Ботев
Христо Ботев
- doctora_1912
- Контакти:
PLOVDIV PEE 1912 написа:МИТЬО АКО ЧЕТЕШ,КАДЕТО ТЕ ХВАНА ТАМ ОСТАВАШ!!!!!!!!!!!!!!МАЙКА ТИ ДЕЙБА СЕЛСКА ДЕЙБА!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tака,така ...

Abbiati написа:Като прочета как идват, "ядат и пият" и ми се струва, че плаща БОТЕВ сметката, а не самите те...
Какво значение има кой плаща????
Да ти кажа ли кой плаща накрая!!!! Ние феновете!!!
Колко било глупавао да идават тук да си правят номерата та те са сериозни хора как ще си оставят бизнеса за да се занимават с нас? ХА_ХА_ХА сменшници плюя на всички несериозни жабари които ни докараха до тази лудост да се нападаме взаимно
- Шврнц Тпрунков
- Контакти:
Той Митьо ако знае Пловдив Пее що за канара е, сериозно ще се притесни...
Не натискайте ТУК!
- bulgaro
- Контакти:
Стига поболяхте човека с вашите закани из форумите
ЧНГ, освен здраве и живот, пожелавам ви и някой да ни купи през новата 2010-та

ЧНГ, освен здраве и живот, пожелавам ви и някой да ни купи през новата 2010-та

106 години Красота, Вяра, Борба !
106 години Символ на Пловдив !
106 години Символ на Пловдив !
sokkoban написа:Abbiati написа:Като прочета как идват, "ядат и пият" и ми се струва, че плаща БОТЕВ сметката, а не самите те...
Колко било глупавао да идават тук да си правят номерата та те са сериозни хора как ще си оставят бизнеса за да се занимават с нас? ХА_ХА_ХА сменшници плюя на всички несериозни жабари които ни докараха до тази лудост да се нападаме взаимно
Сбъркал си с посоката на плюнката, мой човек! Другаде и по другиго трябва да плюеш, не бъркай следствието с причината!
Mod 1912 написа:sokkoban написа:Abbiati написа:Като прочета как идват, "ядат и пият" и ми се струва, че плаща БОТЕВ сметката, а не самите те...
Сбъркал си с посоката на плюнката, мой човек! Другаде и по другиго трябва да плюеш, не бъркай следствието с причината!
Всеки има право на мнение, "мой човек" В случая не уважавам твоето!
ОК! Плюй по "жабарите", те ни докараха дотук!
joker1912 написа:Бряговеца на 99,99% е в историята , всичко е договорено разписано и парите му са преведени !! Антонио Реки пристига тази вечер и утре всичко е пред нотариус !!!!
БОТВЕ Е СВОБОДЕН !!!
подписан договор ок братле , но дано неса му превели пари защото много като Реки вече плакаха