JohnnieWalker написа:BRF написа:JohnnieWalker написа:Далеч съм от мисълта, че сте злото на Българския футбол. По-скоро съм на мнение, че последните Ви 2 собственика за зло за родния футболПожелавам Ви успех, но ако го искате, трябва да сте готови да минете през "чистилището" = ниските нива на футбола ! Ако го бяхте направили още при Лупи, сега щяхте да сте без дългове и с много по-качествен собственик
[offtopic]Не се ядосвай, че не стигнахме до добър тон - нека се радваме, че в крайна сметка го направихме[/offtopic]
Като гледам в този форум,а и хората с които си говаря за ЦСКА и са фенове на отбора,всеки чака просто да се реши какво ще ни е бъдещето!Точно в момента не мисля,че ние редовите фенове можем да повлияем!Аз нямам проблим с В група,обичам си отбора!Където е ЦСКА там съм и аз!
Да, ама това си ти. Много от вашите "феновете" не искат, защото са така наречените gloryhunters ! Виждаш Ботев за колко малко време се дигнаха и в момента са значително по-добре и по-добри от времената си под ръководството на Селския
Ами аз отговарям за себе си

Аз например,като човек който обича българския футбол и следя най-вече него,ми беше много гадно за тях!Надявах се бързо да се върнат,защото е готина да са в А група!Там вече дето са взели нещо си на Сопот и тем подобни въобще не ми пука,тяхна си работа!Изкараха късмет с тоя паралия и това е!Кефих се и на времето за Берое,като ги обединиха с Галата и се завърнаха в А и така!По-добре мач с Ботев,отколкото с....Мездра примерно!