Слухове, изказвания и "новини" за бъдещето на ЦСКА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Re: Подсигуриха ли се ЛЕВСКИ ,ЛУДОГОРЕЦ,БОТЕВ и ЛИТЕКС ЗА 3/4 ГО

Мнениеот BRF » 27 юни 2013 18:39

JohnnieWalker написа:
BRF написа:
JohnnieWalker написа:Далеч съм от мисълта, че сте злото на Българския футбол. По-скоро съм на мнение, че последните Ви 2 собственика за зло за родния футбол ;) Пожелавам Ви успех, но ако го искате, трябва да сте готови да минете през "чистилището" = ниските нива на футбола ! Ако го бяхте направили още при Лупи, сега щяхте да сте без дългове и с много по-качествен собственик ;)

[offtopic]Не се ядосвай, че не стигнахме до добър тон - нека се радваме, че в крайна сметка го направихме :mrgreen:[/offtopic]

Като гледам в този форум,а и хората с които си говаря за ЦСКА и са фенове на отбора,всеки чака просто да се реши какво ще ни е бъдещето!Точно в момента не мисля,че ние редовите фенове можем да повлияем!Аз нямам проблим с В група,обичам си отбора!Където е ЦСКА там съм и аз! ;)

Да, ама това си ти. Много от вашите "феновете" не искат, защото са така наречените gloryhunters ! Виждаш Ботев за колко малко време се дигнаха и в момента са значително по-добре и по-добри от времената си под ръководството на Селския

Ами аз отговарям за себе си :lol: !Темата за Ботев е много дълбока и няма само една истина,доста хора имат различни гледни точки!
Аз например,като човек който обича българския футбол и следя най-вече него,ми беше много гадно за тях!Надявах се бързо да се върнат,защото е готина да са в А група!Там вече дето са взели нещо си на Сопот и тем подобни въобще не ми пука,тяхна си работа!Изкараха късмет с тоя паралия и това е!Кефих се и на времето за Берое,като ги обединиха с Галата и се завърнаха в А и така!По-добре мач с Ботев,отколкото с....Мездра примерно!

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Re: Подсигуриха ли се ЛЕВСКИ ,ЛУДОГОРЕЦ,БОТЕВ и ЛИТЕКС ЗА 3/4 ГО

Мнениеот BRF » 27 юни 2013 18:39

veselinsk написа:
BRF написа:Някой да ти е търсил съчувствие!

Гнийте тогава в Б окръжна :lol:

ОК

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Re: Аутлет ,,ЦСКА"

Мнениеот Кировец » 27 юни 2013 18:40

Сега поне ще е ясно - Титан повече няма да са в ЦСКА. Тъжното е, че Жоро Атанасов се оказа прав...5 години му се смяха и го изкарваха луд...
Титан изпълниха поръчката за която бяха спуснати в ЦСКА - далеч от титли, далеч от идентичност, далеч от футбола като спорт и забавление за феновете.

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 27 юни 2013 18:43

cacho написа:Най-добрият ми приятел е от Черно Море.Знам ви колко много сте.Познавате се поименно .На Тича ходите по 100 човека.Ходил съм на доста ваши мачове,особенно в София.ама като те слушам май повече няма да ходя да ви подкрепям.То простия народ си е прост Антикомунист.Много гордо звучи.Бравооооо.Тимаджииска подлога >Що не мрънкаш против тях.Държат цяла Варна в ръцете си,а ти си Антикомунист.Що не си Антимутра.Смешко

Ако си направиш труда да четеш нашия форум,то за ТИМ се пише достатъчно.100 човека в София е добре,но във Варна на Тича сме повече,отколкото вие на армията.Поименно се познавате вие,ние не.Ако щеш ни подкрепяй бе,аз пък вас НИКОГА не съм ви продкрепял,нито вас,нито братята ви милиоционери!Роден съм моряк,ще умра моряк,а ти беше готов да викаш за Литекс Сф,за Нефтохимик Сф,това сте вие,и затова изчезвате.Просто сте фалшиви фенове,бащите ви ходеха да гледат как биете грандовете(благодарение на окрадените играчи от клубовете),а дядовците ви....тях ги пращаха с войнишките въшкарници на първите мачове на ЦСКА като гранизонка,люпеха семки и се чудеха за кой да викат :mrgreen:
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

ЦСКА _завинаги
Контакти:

Мнениеот ЦСКА _завинаги » 27 юни 2013 18:43

leski написа:Желанието на Г.Г. и Хр.Стоичков ще се сбъдне. ТИТАН разпродават на промоция всичко що мърда на ,,Армията" и до вторник ще връчат акциите на ПФК ЦСКА АД без задължения. Времето ще покаже дали това беше най-добрия ход от страна на гореспоменатите /плюс останалите спонсори които ще се включат в проекта/.

Със сигурност ще е по-добър ход, щом "Титан" няма да са собственици!
:P
ЦСКА, Арсенал, Валенсия и Юве са номер 1!

kijelmi
Контакти:

Мнениеот kijelmi » 27 юни 2013 18:44

ShooterMan

Седя и се чудя какво ли е чувството да си фен на малък отбор.
Ти като фен на такъв би ли споделил ка се чувстваш, като преди
началото на всяко първенство знаеш, че отбора ти няма да е шампион
поради незначителния си статут и не може да се пребори за нищо, освен да
чакате да дойде някой голям отбор от столицата и да начупите краката на футболистите
насред картофената нива.
Пишейки, започвам да те разбирам откъде идва злобата, която сипваш доволно.
;)
19.2.11 - Денят на истината ще се случи. Той е 26 февруари, 18 часа, стадион „Георги Аспарухов, заповядайте”, каза Батков.
12.10.2013 - "Тодор Батков: "Аз съм сигурен, че ще спечелим Вечното дерби. Убеден съм в победата."

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 27 юни 2013 18:46

ЦСКА _завинаги написа:
leski написа:Желанието на Г.Г. и Хр.Стоичков ще се сбъдне. ТИТАН разпродават на промоция всичко що мърда на ,,Армията" и до вторник ще връчат акциите на ПФК ЦСКА АД без задължения. Времето ще покаже дали това беше най-добрия ход от страна на гореспоменатите /плюс останалите спонсори които ще се включат в проекта/.

Със сигурност ще е по-добър ход, щом "Титан" няма да са собственици!
:P

Нямаш си на представа колко си далеко от истината... за ЦСКА без задължения във вторник 8-)
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 27 юни 2013 18:53

ShooterMan

чакате да дойде някой голям отбор от столицата и да начупите краката на футболистите
насред картофената нива.

Защото аз НЕ СЪМ фен на измислените Купи и титли,НЕ СЪМ фен само когато отбора играе в Европа....аз съм фен НЕПРОПУСКАЩ мач на Черно Море във Варна,а когато работата ми позволи ходя и където и да е,дори и контроли!ДА,знам,че няма да сме шампион,НО въпреки това ПАК ОТИВАМ НА СТАДИОНА И ВИКАМ ЗА ОТБОРА,а вие като разберете,че НЯМА да сте шампиони се изпокривате като най-долна мишешка колония-оплювате всичко и всеки и работата приключва.Незначителния статут на всички клубове в България,без 2 беше очертан от вашите създадети,комунистите,ясно?Шизофреници и психопати,долни майкоубийци ви създадаха с УКАЗ!Първите ви фенове - войници пратени насила вместо гарнизонка....И да,картофена нива,но пак казвам ХОДЯ ТАМ,и ЩЕ ХОДЯ,и в Б група съм ходил и ПАК ЩЕ ХОДЯ ако се наложи!!!А вие в Зоните ще ви видим точно какви сте нещастници и здраво ще ви се хиля,Ботев ходеха по 4-5 000,Нефтохимик - 2-3 000,АЙ ДА ВИ ВИДЯ ВАС,ИЗМИСЛЯЦИ :arrow:
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
veselinsk
Контакти:

Мнениеот veselinsk » 27 юни 2013 18:53

kijelmi написа:ShooterMan

насред картофената нива.
;)

Седя и се чудя какво ли е чувството да си фен на жалък отбор.
Ти като фен на такъв би ли споделил как се чувстваш, като преди
началото на всяко първенство знаеш,че отбора ти няма да е шампион, не се знае дали ще вземе лиценз
или колко съдебни дела има поради комунистическият си статут и не можа да се пребори за нищо,
освен да чакате някой паралия да дойде в отбора ви в столицата и да ви слее с някой друг, както и да окрадете
футболистите на половината А група и да не ги платите след това насред порутения си стадион.
Пишейки, започвам да те разбирам откъде идва злобата, която сипваш доволоно
;)
Изображение

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 27 юни 2013 18:55

Ще подписват с новото дружество явно....
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Върни се в “Архив”