Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

tprodanov
Контакти:

Re: НЕВЕРОЯТНА И ВЕЛИКА ПУБЛИКА И СТРАХОТЕН МАЧ!!!

Мнениеот tprodanov » 18 май 2009 10:37

ntodorov написа:Ние на Велик ден ядем агнета и пием бири. Не сме баш такива ахмаци като вас да гледаме "супер" мачове от супер първенството ни и то на Велик ден. Как пък не. Вие ако искате си дерете гърлата, давайте пари и си хабете времето с глупави мачове и чакайте после Йовов, Тиберканин, и останалите да ви сложат трапезата. Ахмаци в Бургас вече няма. При хубаво време пък ядем цаца и пием бира на плажа - вие пляскайте на оня дето духа и чакайте от умрял писмо. Та какво викаш: Голям мач сте направили със Спартак ? Бреей. Велики сте бе. Кои песнички пяхте? Вие сте ошашавили света. Що не се цаните да ви вземат за финала на КЕШ да викате за Ман или Барса. Ще се ослушате и като се върнете в София съм сигурен, че на мач в БГ - няма да стъпите. Впрочем бях в Истанбул за финала на КЕШ между Ливерпул и Милан. От тогава всичко по БГ стадионите ми е жалка и смешна картинка - еле, като чувам как си харесвате публиката от "умопомрачителните" 10 000 калпака. Смяяяяяяяяяяях и срам :oops:

Мноо са ми смешни чуждопоклонниците. Ми що не ходиш да врътнеш една на мангалдо например.

ПП И къде точно ядете цацата бе, измежду мазутените петна или около некой танкер? Поне не може да се отрече спокойствието, нема гръмнат човек наоколо :mrgreen:

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Re: КАКЪВ ФУТБОЛИСТ Е НУЖЕН НА ЛЕВСКИ

Мнениеот DrAvalanche » 18 май 2009 10:38

emo написа:ооооооооооооооооооооооооо много лесен въпрос.1 ляв бек 2плеймейкър 3 таран :mrgreen: :mrgreen: и нови треньор и собственик

Пори дюшека, вади кашетата и скачай с оферта на Батков за акциите. Само че побързай, защото опашката от мераклии за контролния пакет е от Герена до центъра. Може да доведеш и Гус Хидинк със себе си за нов треньор.
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
BiJuTeRa
Контакти:

Re: Какво ли ще каже Пенев ?

Мнениеот BiJuTeRa » 18 май 2009 10:41

Ще каже че ЦСКА пак са по добри :mrgreen: :mrgreen:
Изображение
▒▓█▀▄▀▄ L E V S K I ▀▄▀▄█▓▒

Потребителски аватар
BiJuTeRa
Контакти:

Re: Най-добрия ...

Мнениеот BiJuTeRa » 18 май 2009 10:44

1 ГОНЗО
2 ЖО
3 Г.ПЕТКОВ
!
Изображение

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Re: САМО ТАКА СРЕЩУ КАНАЛ 3

Мнениеот DrAvalanche » 18 май 2009 10:44

ОК, Сашо Диков търсел истината и правдата, НО... Защо в неговите предавания се търси и залага само на скандала? Защо няма анализ играта, представянето на футболистите, тактически постройки, гост анализатори и т.н.? Защото скандала и жълтото по-лесно продават...
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
TheClub
Контакти:

Мнениеот TheClub » 18 май 2009 10:44

Koлко е модерно да имитираш думите на играчи на ЦСКА: ТАСЕВСКИ: ПРЕДСТОЯТ НИ ТРИ ФИНАЛА Ех какви финали ви предстоят. Едните ще легнат другите ще ви пуснат и Айде лЕфски в шампионска лига ;)

Потребителски аватар
BiJuTeRa
Контакти:

Мнениеот BiJuTeRa » 18 май 2009 10:45

:shock: И тия ги остригахме :shock:
Изображение

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Re: САМО ТАКА СРЕЩУ КАНАЛ 3

Мнениеот slavia_forever » 18 май 2009 10:47

DrAvalanche написа:ОК, Сашо Диков търсел истината и правдата, НО... Защо в неговите предавания се търси и залага само на скандала? Защо няма анализ играта, представянето на футболистите, тактически постройки, гост анализатори и т.н.? Защото скандала и жълтото по-лесно продават...

Защото това се "кльопа". Хляб и зрелища, забрави ли. Просто човека си работи, в жълтия сектор на журналистиката. ;)
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 18 май 2009 10:48

TheClub написа:Koлко е модерно да имитираш думите на играчи на ЦСКА: ТАСЕВСКИ: ПРЕДСТОЯТ НИ ТРИ ФИНАЛА Ех какви финали ви предстоят. Едните ще легнат другите ще ви пуснат и Айде лЕфски в шампионска лига ;)

Кой ще ни легне? Кой ще ни пусне? Славия и Пирин ли? И двата отбора винаги играят на кръв срещу нас... Много трудни два от 3 мача имаме. Добре, че ви предстои гостуване на Мъри, иначе щях да съм сериозно притеснен...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 18 май 2009 10:51

Невероятна атмосфера, срещу отбор от дъното на таблицата. Очарован съм от сектор Б. Явно сред последните промени в организационен план са си казали думата. Даже и сектор А обезумя... От доста време ходя на мачове, но честно казано само срещу добрите отбори съм виждал такова нещо... Ето с тази публика ще влезем в Европа...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Върни се в “Архив”