Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Re: Ботев чака деня Х

Мнениеот Alternative » 04 яну 2010 13:24

tzloko написа:
Момчета не ви ли писна да четете простотии от типа на ''Вече купи'' ''Вече е президент'' Вече не знам си кво? Нищо лично ама само им вярвате на тия и.......Като сделката стане факт тогава се кефете....

Защото това е Ботев Пловдив и всеки ден живеем с мисълта за нашият клуб!Разбираш ли?Явно не.
Изображение
Изображение

venconi
Контакти:

Мнениеот venconi » 04 яну 2010 14:01

Flash1912 написа:
venconi написа:Каквото и да стане , това е някаква схема на селския. Новите ще са май пак старите. Да видим дали ще има балъци ,които ще повярват, че ще има нови собственици. Дано да ни изхвърлят по някакъв начин от групата.

Престанете ве! Ще докарате по-големи проблеми с тая мнителност, отколкото помагате! Ако това ви е целта - ОК! Но ако стане сделка и някой болен мозък продължава да твърди, че Христолов, скъсан като църковна мишка, дърпа конците - ще изгоним тия хора, а и не само тях. Всеки, който иска да дава пари за идеята Ботев ще се отдръпне. Малоумна работа !!!!!!!!

Успех на наивниците ! Ние ще си мълчим , няма да стъпваме на стадиона, само и само да не изгоним спонсорите.

kishe
Контакти:

Re: Сделка или НЕ ...part 2...

Мнениеот kishe » 04 яну 2010 14:06

Flash1912 написа:kanari написа:
100 пъти по-добре да си ходят на апенините всички и да почнем на чисто .

поредния плувалник.форевъра и вхп се покриха сега този е наред ама си мисля че и те ще се появят скоро
селски вземи си скункса не се сърди

Потребителски аватар
Linky
Контакти:

Мнениеот Linky » 04 яну 2010 14:11

Не че нещо , но това е смешно , ако ми се наложи да вадя всичките пъти, когато по медийте е пишело , че ще има купувач и т.н ще ми стане лошо!Положението е трагично и те си правят гавра с труп , надявам се да е вярно , но ме съмнява...
САМО ЛЕВСКИ!

Xanko
Контакти:

Мнениеот Xanko » 04 яну 2010 14:11

Е нали пак първи Нов спорт писаха за продажбата на Локо Пд и тогава не вярвахме, но се указаха прави. Вярно, че селския е друг типаж, но знаели човек е желая на феновете на Ботев искренно нов собственик и успешна нова 2010г.

Потребителски аватар
sokkoban
Контакти:

Мнениеот sokkoban » 04 яну 2010 14:18

venconi написа:
Flash1912 написа:
venconi написа:Каквото и да стане , това е някаква схема на селския. Новите ще са май пак старите. Да видим дали ще има балъци ,които ще повярват, че ще има нови собственици. Дано да ни изхвърлят по някакъв начин от групата.

Престанете ве! Ще докарате по-големи проблеми с тая мнителност, отколкото помагате! Ако това ви е целта - ОК! Но ако стане сделка и някой болен мозък продължава да твърди, че Христолов, скъсан като църковна мишка, дърпа конците - ще изгоним тия хора, а и не само тях. Всеки, който иска да дава пари за идеята Ботев ще се отдръпне. Малоумна работа !!!!!!!!

Успех на наивниците ! Ние ще си мълчим , няма да стъпваме на стадиона, само и само да не изгоним спонсорите.

Сега ще те обявят за новото ВХПВХП-и и ще те анатемосат....."не искаш сделка ти искаш си ристола" :lol: :mrgreen:
Не се занимавай няма сми :)

Потребителски аватар
sokkoban
Контакти:

Мнениеот sokkoban » 04 яну 2010 14:19

kishe написа:

поредния плувалник.форевъра и вхп се покриха сега този е наред ама си мисля че и те ще се появят скоро

Ха-ахахха
И в другата тема има един който трябва да анатемосаш....отивай!
Успех ;)

Потребителски аватар
Шврнц Тпрунков
Контакти:

Мнениеот Шврнц Тпрунков » 04 яну 2010 14:25

sokkoban написа:
kishe написа:

Ха-ахахха
И в другата тема има един който трябва да анатемосаш....отивай!
Успех ;)

Без да се заяждам - според теб, само да се изясним, всичко това е цирк на селския и италианците са... какви?
Не натискайте ТУК!

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 04 яну 2010 14:26

Чакайте ся,аз не мога да разбера за кво се дърпате???Естествено е ,че всеки иска смяна на собственоста,макар и новия собственик да не е цвете за мирисане.ВАЖНОТО Е БРЯГОВЕЦА ДА ГО НЯМА!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Потребителски аватар
sokkoban
Контакти:

Мнениеот sokkoban » 04 яну 2010 14:41

Шврнц Тпрунков написа:
sokkoban написа:kanari написа:
)

Без да се заяждам - според теб, само да се изясним, всичко това е цирк на селския и италианците са... какви?
[/quote]

На първо място те са едни несериозници и пълни анонимници!
Или трябва да си мислим, че ще се избият знайни и незнайни войни които искат да вземат клуба?
Колкото и да съм болен канар този факт, че отбора в момента не струва и пукната пара, а дори е в голяма тежест на този който го купи. Та тук се извървяха половин италия които се биха в гърдите, че милеят за отбора не знам вече какво да си мисля пич само казвам кое ме дразни в тези жабари идват ядът пият използват фрази които да накарат феновете да се размечтаят и после духват я за Италия я за Дубай, а ние редовите фенове се избиваме във виртуални войни заради тях!!!
Единствено съм на 100% че по добре с тях отколкото с нечовека!

Върни се в “Архив”