s7evie написа:Малко е смешно феновете на цска да твърдят че те са измислили викането от единя сектор към другия защото май те го видяха от феновете на Галатасарай като гостуваха.Нека и феновете на червените да не говорят коя агитка е по-добра защото има много случаи с ярзане на греди крещене по футболистите след мач на епитет който им отива( п*тки п*тки), изнасяне на фенове за финал на купата на България, а аз понеже съм малък, на 21 съм, баща ми ми е разправял преди да се родя - 80те дори 90те години как като стане мача Левски цска 1-1 и на феновете на червените им е ясно какво следва и са си тръгвали половината.
Але ей, космато лице с големи учи, това подвикване към секторите го почнахме сезон 2002-2003 или 1г. по-рано,КАПИШ!!!!
И ето линк към цялата песен на Говеда сини.............пак сте 2.....................
http://vbox7.com/play:7065474cНо просто я пеем само края и на вас това естествено ви харесва
Едит:Тази песен е от Омония,вие кога започнахте,имам инфо от левскар че е от Вердер миналото лято?
Който е голям левскар, за разлика от вас интернет хулиганите!!!