Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Re: Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интерв

Мнениеот vaskonti » 27 май 2015 20:40

Logical person написа:
vaskonti написа:
Ами залога на акциите е на тяхно име, ти какво очакваш да направят? Да се отпишат от договора за заем ли, какво? А що ми се струва, че те още преди тази дата заявиха категорично, че не искат клуба и ще ПОДАРЯТ акциите си, въпреки, че и двамата дадоха на Томов бая парички, да си има да си харчи и да го играе спасител? Не го ли направиха?

Как какво ? Два варианта :
1. Вземат акциите и влизат в ЦСКА - в този случай плащат дългове, плащат за лиценза и ЦСКА го има.
2. Ако не искат да плащат дългове - отказват се от залога и си тръгват.

Първото щяха да го направят. Не просто щяха, те си бяха в ЦСКА. Даваха си пари, покриваха дългове. Вярно ли е?
А те се отказаха не защото не искат да плащат дългове(все пак те плащаха, при това 7 цифрени суми), а защото Томов открадна от тях, при това 2 пъти.
Кое тук не е вярно?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Logical person
Контакти:

Мнениеот Logical person » 27 май 2015 20:49

vaskonti написа:
Logical person написа:
vaskonti написа:
Logical person написа:
Teo написа:Logical person.. Кой плати дълга към Пакурар 320к евро? Кой плати някаква вноска за Чочев на Етрополе? Кой плати на НАП?
@ Не мога да разбера как не виждаш, че ЛУПИ не е плащал нищо от негова страна, а храчиш по Милко и Манджукови, че ще фалират ЦСКА?

Няма значение какво са плащали през 2014 година. В момента в който сега обявяват любимия ми отбор във фалит. Те го закриват и то съвсем умишлено. Това им е план "А" - да закрият любимия ми отбор.

Томов докато беше собственик фалит не е обявявал, ни беше по-леко положението през 2013 ??? И е осигурявал средства да го има отбора. Без значение от кой ги взема - той ги е осигурявал.

Нямало значение :) А ако не бяха платили? Що щеше да чини Томов?
А знаеш ли, че миналата есен, около октомври, Галин Михайлов от Трейс Груп, който е и президент на ФК Верея, е искал да вземе ЦСКА и е имал планове за сериозни инвестиции? Защо Томов не направи нищо по въпроса?
Не ме питай от къде знам за това, приеми, че имам сигурна информация.

Добре, ако не бяха платили - Томов щеше да го д.уха :) Сега много по-доволен ли си ? В момент в който най-славния български клуб го закриват - теб те интересува само кой е плащал през 2014. Няма значение че ни закриват , нали установихме кой е платил за Пакурар през 2014. Сега може с чиста съвест да се закрием.

Мен ме интересува кой е издържал ЦСКА през времето, което Томов си приписва за своя заслуга.
Нещата са прости - докато отношенията им с Томов бяха добри, ЦСКА покри един куп дългове, закъсненията на заплатите бяха не повече от месец, плащаха се заплати на служители. След като Томов първо открадна пари, предназначени за служителите и ги даде на Стойчо, а след това директно прибра и за себе си 100 000лева, отношенията им рязко се влошиха и кранчето бе врътнато. А ти в тая ситуация виниш Манджуков и Инджов,че не продължават да дават пари на Томов - повтарям - на Томов, а не на ЦСКА?! Ами, извинявай, ама я помисли пак?

От два месеца ЦСКА е тяхна собственост. Защо не дават пари за СОБСТВЕНИЯ си отбор ???
Излиза че са подарявали пари на чужда фирма, собственост на Томов. И когато фирмата става тяхна спират да дават и искат да я закрият ? Но ти си съгласен да ни закрият ? След като са плащали през 2014 са си спечелили правото да закрият най-титулувания български отбор ?

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 27 май 2015 20:55

Logical person написа:
Teo написа:Томов докато беше собственик фалит не е обявявал, ни беше по-леко положението през 2013 ??? И е осигурявал средства да го има отбора. Без значение от кой ги взема - той ги е осигурявал.

Никакви средства не е осигурявал,а е трупал нови задължения,които само са удължавали агонията и в същото време са направили невъзможно лечението.А дали Гошо или Пешо ще обяви за смъртта на пациента е все едно.Къде видя оздравяване на "пациента" след повече от година и половина "лечение" на доктор Томов сме с повече дългове,отколкото преди началото му?

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 27 май 2015 20:58

Logical person написа:
vaskonti написа:Мен ме интересува кой е издържал ЦСКА през времето, което Томов си приписва за своя заслуга.
Нещата са прости - докато отношенията им с Томов бяха добри, ЦСКА покри един куп дългове, закъсненията на заплатите бяха не повече от месец, плащаха се заплати на служители. След като Томов първо открадна пари, предназначени за служителите и ги даде на Стойчо, а след това директно прибра и за себе си 100 000лева, отношенията им рязко се влошиха и кранчето бе врътнато. А ти в тая ситуация виниш Манджуков и Инджов,че не продължават да дават пари на Томов - повтарям - на Томов, а не на ЦСКА?! Ами, извинявай, ама я помисли пак?

От два месеца ЦСКА е тяхна собственост. Защо не дават пари за СОБСТВЕНИЯ си отбор ???
Излиза че са подарявали пари на чужда фирма, собственост на Томов. И когато фирмата става тяхна спират да дават и искат да я закрият ? Но ти си съгласен да ни закрият ? След като са плащали през 2014 са си спечелили правото да закрият най-титулувания български отбор ?

Не са подарявали пари, а са давали на заем. Освен това са плащали дългове на фирмата, в която те са акционери. Нужно ли беше да го казвам това, не можа ли сам да се сетиш?
А кога съм казал, че съм съгласен да ни закрият?
В крайна сметка не разбрах според теб защо сме в това положение - защото Томов им открадна парите или защото детската им мечта е да закрият ЦСКА, макар и с цената на някой друг милион?
[/center]

Потребителски аватар
Logical person
Контакти:

Мнениеот Logical person » 27 май 2015 21:04

vaskonti написа:
Logical person написа:
vaskonti написа:Мен ме интересува кой е издържал ЦСКА през времето, което Томов си приписва за своя заслуга.

Не са подарявали пари, а са давали на заем. Освен това са плащали дългове на фирмата, в която те са акционери. Нужно ли беше да го казвам това, не можа ли сам да се сетиш?
В крайна сметка не разбрах според теб защо сме в това положение - защото Томов им открадна парите или защото детската им мечта е да закрият ЦСКА, макар и с цената на някой друг милион?

Томов нищо не им е откраднал.
- Съвсем нормално и правилно е платил заплатите на Стойчо от 2012 година;
- Не е виновен, че Милко Математика не може да попълни един IBAN;

Защо ни закриват ги питай тях, аз така и не знам защо го правят. За мен всеки, който поема собствеността над ЦСКА поема и дълговете и лиценз да имаме и т.н. Да направиш всичко по силите си и да не успееш е едно. Умишлено да фалираш, защото такъв ти е плана - това е престъпление.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 27 май 2015 21:07

Logical person написа:
vaskonti написа:
Logical person написа:

Томов нищо не им е откраднал.
- Съвсем нормално и правилно е платил заплатите на Стойчо от 2012 година;
- Не е виновен, че Милко Математика не може да попълни един IBAN;

Защо ни закриват ги питай тях, аз така и не знам защо го правят. За мен всеки, който поема собствеността над ЦСКА поема и дълговете и лиценз да имаме и т.н. Да направиш всичко по силите си и да не успееш е едно. Умишлено да фалираш, защото такъв ти е плана - това е престъпление.

Стойчо е в ЦСКА от юли 2013. Защо Томов му плати дължимото точно година 5 месеца по-късно? През това време какво му е плащал?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 27 май 2015 21:08

Всеки си има гледна точка за предстоящите събития които ще се случат в следващите няколко дни в най-големия клуб в България..! За мен Лупи е в основна заслуга за загубения втори лиценз на ЦСКА за Европа и следователно проблеми с тоя за А група, а жертвите които трябва да понесат тая тежат са тези които се водят на хартия някакви шефове в момента. Тези които са вадили от джоба си и преди 2015г. са погасявали задължения касаещи лиценза и отнемане на точки от актива в момента някой ги наричат, че са хората които искат да фалират ЦСКА... ножа е опрял до кокала от много време... от 2013 година живеем ден за ден ако не сте забелязали...! Всеки има право си прави колко иска дружества, но няма изглед това в момента да бъде спасено поради факта, че всеки се дърпа да навлезе в дълбоките води... това е една мрежа от паяжина плетена много години и е просто невъзможно да я преминеш, но може да я изрежеш стига да имаш достатъчно голям и остър финансов нож с които да го направиш!
@ Новото дружество което ще се направи ще бъде пряк наследник на старото и всички организирани фен клубове в България ще го припознаят, а това като стане останалите дето са цъфнали в момента могат да пият по една студена вода и да мирясат! ЦСКА ще го има винаги и ще преодолее тази историческо пропаст пред която е изправен!

Потребителски аватар
Logical person
Контакти:

Мнениеот Logical person » 27 май 2015 21:10

гражданин от село написа:
Logical person написа:
Teo написа:Томов докато беше собственик фалит не е обявявал, ни беше по-леко положението през 2013 ??? И е осигурявал средства да го има отбора. Без значение от кой ги взема - той ги е осигурявал.

Никакви средства не е осигурявал,а е трупал нови задължения,които само са удължавали агонията и в същото време са направили невъзможно лечението.А дали Гошо или Пешо ще обяви за смъртта на пациента е все едно.Къде видя оздравяване на "пациента" след повече от година и половина "лечение" на доктор Томов сме с повече дългове,отколкото преди началото му?

Нищо в сегашното състояния на клуба не изисква фалит или оставане без лиценз. Никакви дългове не са увеличени, след като дори Ивайло Манджуков признава че дълговете са 23 - 4 ( от Лира ) - 19 млн. И Томов пое отбора с 19 млн без дълговете от Титан. По твоята логика трябва още Томов през 2013 да беше отказал да плаща борчовете на Титан и да ни беше закрил.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 27 май 2015 21:10

Нормално е Стойчо да се вземе забавените от по-миналата година заплати, факт. Да кажем, че това не оспорвам. Само че, той взима заплати по 10-15 000 евро. За да му се изплатят тия заплати, Томов взе пари от хора, получаващи няколко стотин лева на месец, но не получавали заплати по 7-8 месеца. Ти наистина ли не виждаш нищо нередно тук? Не незаконно, а нередно, прави разлика.
И кво викаш са, Милко не можел да попълни вярно един IBAN и така да вземе да оплеска нещата, че да уцели без да иска сметката на Лира :lol: И ти това го вярваш, така ли? :mrgreen:
[/center]

Потребителски аватар
Logical person
Контакти:

Мнениеот Logical person » 27 май 2015 21:14

Teo написа:Всеки си има гледна точка за предстоящите събития които ще се случат в следващите няколко дни в най-големия клуб в България..! За мен Лупи е в основна заслуга за загубения втори лиценз на ЦСКА за Европа и следователно проблеми с тоя за А група, а жертвите които трябва да понесат тая тежат са тези които се водят на хартия някакви шефове в момента. Тези които са вадили от джоба си и преди 2015г. са погасявали задължения касаещи лиценза и отнемане на точки от актива в момента някой ги наричат, че са хората които искат да фалират ЦСКА... ножа е опрял до кокала от много време... от 2013 година живеем ден за ден ако не сте забелязали...! Всеки има право си прави колко иска дружества, но няма изглед това в момента да бъде спасено поради факта, че всеки се дърпа да навлезе в дълбоките води... това е една мрежа от паяжина плетена много години и е просто невъзможно да я преминеш, но може да я изрежеш стига да имаш достатъчно голям и остър финансов нож с които да го направиш!
@ Новото дружество което ще се направи ще бъде пряк наследник на старото и всички организирани фен клубове в България ще го припознаят, а това като стане останалите дето са цъфнали в момента могат да пият по една студена вода и да мирясат! ЦСКА ще го има винаги и ще преодолее тази историческо пропаст пред която е изправен!

Новото дружество, няма да е никакъв наследник на старото. И няма закон или логика по която да бъде. Ако си мислиш, че от историята на ЦСКА можеш да запазиш само титлите , а дълговете да ги "изрежеш с финансов нож" си се объркал много сериозно.

п.п. Това че 300 квартални наркомана щели да припознават ФК Милко във "Б" окръжна, може само да се радва. Клуба който ще наследи марката, цветовете и стадиона на ЦСКА - ще се отърве от и без това проблемни фенове.

Върни се в “Архив”