Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Don Rumen
Контакти:

Re: НЕВЕРОЯТНА И ВЕЛИКА ПУБЛИКА И СТРАХОТЕН МАЧ!!!

Мнениеот Don Rumen » 17 май 2009 23:43

А някой може ли да каже колко публика е имало?

bad_boy
Контакти:

Мнениеот bad_boy » 17 май 2009 23:45

От както се помня и ходя на мачове (от1982г), винаги сме били три пъти повече от публиката на четири буквеното отборче.Това за много от вас в този форум е непонятно, но питайте вашите батковци. Вярно е, че от 3-4 години насам, имате по добра организация от нас, но след махането на смешкото Тепсиичо, всичко ще си доиде на мястото. За два мача се видя разликата, а и какви изненади ги чака с новите песни....... :) :) :)

Потребителски аватар
bomberman64

Мнениеот bomberman64 » 17 май 2009 23:46

Thunder написа:Най много ама в София...обиколил съм България с отбора 4 пъти вече и много са малко градовете с преобладаваща синя наклонност! В София сте повече ФАКТ в България обаче е по различно

НЯМА КАК ДА НИ ВИДИШ БЕ ШУТ,ЧЕ НИЕ НА ВАШИТЕ МАЧОВЕ НЕ СТЪПВАМЕ,НЯМАШ И РЕАЛНА ПРЕТСТАВА КОЛКО СА МНОГО ПРИВЪРЖЕНИЦИТЕ НА СИНИЯ ОТБОР,АЗ СЪМ НА 45 И МОИТЕ 3 ДЕЦА СА СИНИ,НЕ УГАСВАЩАТА ЛЮБОВ КЪМ ЛЕВСКИ, СЕ ПРЕДАВА КАТО СЕМЕЙНО СЪКРОВИЩЕ.В ШУМЕН НЕ СЪМ ВИЖДАЛ БАЩА ОТ ЛЕВСКИ СИНЪТ МУ ДА Е ЧОРБАР
Изображение

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 17 май 2009 23:48

Хахахахахха, неее, и кръвта си я дръжте, само не ми казвай, че е ваша и не е крадена. Сега малко уроци, че ти трябват.
1. Левски има в момента около 35-40 песни, държиш ли да пускам линковете?
2. Некви говеда сини викаш, ти на колко години си? На бгарми му казах - явно и за теб важи - песните по стадионите не са започнали с твоето първо посещение на мач. Приеми, че неща са се случвали и преди това.
3. Тия знаменца като полското знаме аз на твое място бих си мълчал. Разликата е, че ние от сектора се напъваме, събираме пари, правиме с наши усилия хореография и сами се организираме. А при вас само дучето прави всичко, платена и жалка публика. Затова и само той се чува, що ви е толкова силна уредбата, ако се чувате бе?

4. Не виждам отговор на въпроса, как отбор с 40 години по-стар краде песни от другия, през тези 40 може би не е имало песни, или пък изведнъж с появяването на чорбата сме спрели да ги пеем, за да крадем от неква войска?

Thunder
Контакти:

Мнениеот Thunder » 17 май 2009 23:48

Вие и на по 100 да станете все ще сте си болни ... Няма как да се говори нормално с вас! Ако някой ми каже 1 место в прованса дето сте били повече аз ще му платя лятната ваканция!!! Ама да го докаже не да ми говори глупости... Във Варна 1 мач бяхме 4000 !!! Колосално ... А нормално като си син и сина ти да е син ве ... как ще имам момче и то няма да е от ЦСКА !? Как по точно ще стане тва не е реално
Заповядайте в CSKA Sofia is life - http://www.facebook.com/pages/CSKA-Sofi ... 979?ref=ts

Потребителски аватар
bor-don
Контакти:

Мнениеот bor-don » 17 май 2009 23:49

Thunder написа:Това с викането видяхте че ни се получава и просто няма какво да кажете... както и гнусно нагло откраднатата "Говеда сини ... вий пак сте втори..." И това не сме го измислили ние знам знам ... И знамената на Дербито не ги вкарахме макс 700 знамена!!! Сектор "Г" винаги е бил по силен защото вие викате ние КРЕЩИМЕ! Никога не сте ни надвиквали ! Нямате песен която да е по силна от наша освен тва дето всичко било синьо и гъза червен накрая само се чувате и това ви е единствената стойностна песен която като я викате винаги се чува много !!! Друго няма ... Ама не ми се спори то когато не признаваш хубавите неща на противника си и когато крадеш и не оценяваш и не уважаваш противника то няма смисъл ... Агитката на ЦСКА е призната в Европа и света много одавна ... вас не помня да са ви коментирали някога!!! Здраве да е продължавайте да си вярвате! Скоро очаквам "Кръвта" и "Само ти" да ги преименувате в сектора ви ... все пак всеки краде от ГОЛЕМИТЕ ;)

Бан за тебе!!! Наркомани в тоя форум не се допускат :|

Потребителски аватар
bomberman64

Мнениеот bomberman64 » 17 май 2009 23:51

bad_boy написа:От както се помня и ходя на мачове (от1982г), винаги сме били три пъти повече от публиката на четири буквеното отборче.Това за много от вас в този форум е непонятно, но питайте вашите батковци. Вярно е, че от 3-4 години насам, имате по добра организация от нас, но след махането на смешкото Тепсиичо, всичко ще си доиде на мястото. За два мача се видя разликата, а и какви изненади ги чака с новите песни....... :) :) :)

ЕВАЛА БРАТО,НО ТАКИВА КАТО САШО ДИКОВ СЕ МЪЧАТ ДА ОПЕТНЯТ ИМЕТО НА ФК ЛЕВСКИ,ОТ ТОЛКОВА ГОДИНИ НЕ СЕ СВЪРШИ ПОМИЯТА НА ТОЯ ГАМЕН
Изображение

Thunder
Контакти:

Мнениеот Thunder » 17 май 2009 23:53

tprodanov написа:Хахахахахха, неее, и кръвта си я дръжте, само не ми казвай, че е ваша и не е крадена. Сега малко уроци, че ти трябват.
1. Левски има в момента около 35-40 песни, държиш ли да пускам линковете?
2. Некви говеда сини викаш, ти на колко години си? На бгарми му казах - явно и за теб важи - песните по стадионите не са започнали с твоето първо посещение на мач. Приеми, че неща са се случвали и преди това.
3. Тия знаменца като полското знаме аз на твое място бих си мълчал. Разликата е, че ние от сектора се напъваме, събираме пари, правиме с наши усилия хореография и сами се организираме. А при вас само дучето прави всичко, платена и жалка публика. Затова и само той се чува, що ви е толкова силна уредбата, ако се чувате бе?

4. Не виждам отговор на въпроса, как отбор с 40 години по-стар краде песни от другия, през тези 40 може би не е имало песни, или пък изведнъж с появяването на чорбата сме спрели да ги пеем, за да крадем от неква войска?

Крадеме да! Но не и от вечния си враг... чак толко няма да паднеме! Кражби но от чужбина! от тея 40 песни колко пеете и колко изобщо се чуват освен гъза на маймуната !? Говеда сини си е наша ! Вие я изкопирахте 1 към 1 преди няколко месеца ние я пееме от 4 години! Другата ти подобна там дето обикаляте стадионите няма нищо общо с тая ! За хореографията ОПРЕДЕЛЕНО си много далече от Истината! Но нека да не ти отварям очите за нещата от кухнята... а това че сте 40 години по стари не виждам какво общо има с песните !? Колко песни пеете от двадесета година !? ми от 30та ? А крадете много лесно ... ние имаме 20 песни за последните 2 години НОВИ просто си ги крадете никой не ти говори за "еее ее ееее на всички цветове богове" и нз си кво...
Заповядайте в CSKA Sofia is life - http://www.facebook.com/pages/CSKA-Sofi ... 979?ref=ts

Потребителски аватар
s7evie
Контакти:

Мнениеот s7evie » 17 май 2009 23:58

Малко е смешно феновете на цска да твърдят че те са измислили викането от единя сектор към другия защото май те го видяха от феновете на Галатасарай като гостуваха.Нека и феновете на червените да не говорят коя агитка е по-добра защото има много случаи с ярзане на греди крещене по футболистите след мач на епитет който им отива( п*тки п*тки), изнасяне на фенове за финал на купата на България, а аз понеже съм малък, на 21 съм, баща ми ми е разправял преди да се родя - 80те дори 90те години как като стане мача Левски цска 1-1 и на феновете на червените им е ясно какво следва и са си тръгвали половината.

Върни се в “Архив”