Всичко за кризата и напрежението в Украйна

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Re: Всичко за кризата и напрежението в Украйна

Мнениеот CTAHKO » 04 мар 2016 18:16

diplomat написа:
HoUs4oOL написа:
Глава Еврокомиссии исключил вступление Украины в ЕС и НАТО до 2036 года

http://www.rbc.ru/politics/04/03/2016/5 ... r#xtor=AL-[internal_traffic]--[rss.rbc.ru]-[top_stories_brief_news]

Ем, тия работи можехте да ги кажете, когато бандеровската сган квичеше Украина це Европа по Майдана или преди да започнат да се избиват със сънародниците си по паспорт в Източна Украйна.

А защо изключваш възможността Русия и ЕС/НАТО да са се споразумели по този въпрос? :?:

Е какво им пречеше да се споразумеят преди събитията на Майдана ;) И въобще, поради какви причини ЕС и чипсовете се намесиха в отношенията м/у Украйна и Русия :roll: А това споразумение е такова, че каквото каже Путин, ония козируват и изпълняват 8-) Само дето от цялата тази гимнастика, територията на Украйна е с един полуостров по-малко, една немалка област с население, което никога повече няма да се нарече украинско и още няколко области, които не смятат да стоят под поробителския ботуш на Десен сектор 8-) Та към 2036-та година може да е останал само Киев за присъединияване 8-) Ей ти ЕС, ей ти НАТО 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 05 мар 2016 16:31

Nuke написа:А ти защо чак сега се сети, че може да са се споразумели? Щото потъна европейската мечта на Украйна ли? Нали Русия бяха лошите, как пичовете-демократи ще се договарят с тях?
Чакам пак някое отчаяно оправдание.

За разбиращите руски и английски ще бъде интересно това:

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=hMVfN5AF0dI[/youtube]

В каква връзка ми задаваш такива малоумни въпроси? Чак сега се сетих, защото чак сега го оповестиха официално. Ти кой беше, че да ми даваш наклон на кура? И с каква смислена аргументация си допринесъл, че да си придаваш такава важност? Аре чупката.

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 05 мар 2016 16:33

CTAHKO написа:
Е какво им пречеше да се споразумеят преди събитията на Майдана ;) И въобще, поради какви причини ЕС и чипсовете се намесиха в отношенията м/у Украйна и Русия :roll: А това споразумение е такова, че каквото каже Путин, ония козируват и изпълняват 8-) Само дето от цялата тази гимнастика, територията на Украйна е с един полуостров по-малко, една немалка област с население, което никога повече няма да се нарече украинско и още няколко области, които не смятат да стоят под поробителския ботуш на Десен сектор 8-) Та към 2036-та година може да е останал само Киев за присъединияване 8-) Ей ти ЕС, ей ти НАТО 8-)

Не знам с каква цел ме заливаш отново с помия, след като зададох един простичък въпрос на Хаус и дори не съм получил отговор. На въпроса ми отговаряте с въпроси - не е коректно просто. След което продължаваш да ми слагаш думи в устата.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 05 мар 2016 19:39

diplomat написа: След което продължаваш да ми слагаш думи в устата.

Това е типичният похват на русофилите. Изопачават ти думите, или пък ти пришиват някакво твърдение, и после те "оборват". На мен редовно ми се случва, свиквай. :mrgreen:
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 05 мар 2016 22:59

Washington Post: Украйна е безнадеждна

Изданието не вижда изход от политическите и икономически проблеми стоящи пред тази държава.
http://www.fondsk.ru/news/2016/03/01/wa ... 38880.html

Дето стъпи чичо Сам - трева не никне! Това е и идеята!
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 05 мар 2016 23:03

Айде, бе, чий крак беше в Украйна доскоро, не ви ли е срам да пишете, след като Украйна досега беше руски васал и я цицахте като дойна крава, а хората там мизеруваха в голямата си част ?!

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

las_zenitos

Мнениеот las_zenitos » 05 мар 2016 23:12

1982 написа:Айде, бе, чий крак беше в Украйна доскоро, не ви ли е срам да пишете, след като Украйна досега беше руски васал и я цицахте като дойна крава, а хората там мизеруваха в голямата си част ?!

Сега хората в Украйна мизеруват още повече , избивани са от фашистко-ислямисткия режим на американската марионетка Портрошенко! Тези, които искаха да насъскат Украйна срещу Русия са платени фашисти Бандеровци от американското посолство! Народът на Украйна бързо разбра за тяхните зли намерения и в момента голям процент от народа в Украйна иска да се завърне в руската орбита! Факт! :!:

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 05 мар 2016 23:15

Уау, хем фашисти, хем ислямисти. :mrgreen: :mrgreen: Така ли гласят опорните точки от Кремъл ?! :lol: :lol:

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 05 мар 2016 23:15

Те сега станаха милиардери,а онези над 3 млн.украинци се завърнаха от руско...
Факт е ,че ония отвъд голямата локва разкатаха играта на тази страна и дори не го крият вече.
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 05 мар 2016 23:17

FLANKER написа:Те сега станаха милиардери,а онези над 3 млн.украинци се завърнаха от руско...
Факт е ,че ония отвъд голямата локва разкатаха играта на тази страна и дори не го крият вече.

А руската марионетка Янукович не стана милиардер, докато продаваше Украйна на Русия, а обикновените украинци мизеруваха, нали ??!

Видя ли какъв автопарк беше натрупал, какви къщи ??! ;) ;)

Върни се в “Архив”