Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

B A T E

Re: Левски - Сигма - Мъка голяма

Мнениеот B A T E » 08 фев 2009 17:15

каде е да коща :?: :?: :?:
Последна промяна от B A T E на 08 фев 2009 17:17, променено общо 1 път.

blue lagoon

Мнениеот blue lagoon » 08 фев 2009 17:17

абе тъпако дето си се написал %велбажд% вместо правилното %велбъжд% вие си играите с отбори от бе група и не гледаи нас. то и без това, като ви вземат лиценза с тях ще играете! аиде марш!

Потребителски аватар
Yasso
Контакти:

Мнениеот Yasso » 08 фев 2009 17:28

Айде пак се почна с обидите...

Абе не можете ли да говорите нормално за малко по-дълго време...
Зачетох се в темата и ми стана интересна и макар че съм ЦСКА-р, ще си кажа и аз мнението...

Подкрепям хората, които казаха че Велев не става за треньор на Левски....
Освен Стоилов, мисля че при сините добре би се справил Петрович, но тук пак опираме до вече казани неща относно търпимостта към треньорите у нас...

Никой не е магьосник и не може да се направи отбор, който да мачка почти винаги още от първия полусезон...
А и винаги има спадове а при нас още при първия такъв и старшията изхвърча...

Какво повече да се каже - погледнете малко назад във времето и ще видите че отборите с успехи са тези, които дават дълъг кредит на доверие на своите треньори...

Естествено не бива да се залита и в другата крайност - да виждаш, че тренера не става и не става, ама като упорито магаре да се запъваш и да не искаш да го уволниш и да го смениш с друг наставник...а все да го чакаш отбора ти да заиграе под негово ръководство добър футбол....

Това е положението - може да се заяждаме и подиграваме едни на други, обаче са го казали хората - без силен ЦСКА няма силен Левски и обратно...

Левски сбърка генерално още когато уволни Стоилов и после последваха вуцовите рокади а сега и Велев...Той също ще си иде и то много скоро , бъдете сигурни в това, но за сините това ще бъде загубено време....

Затова и тази година шампион ще е ЦСКА!

Дано поне до есента имаме поне 2-3 отбора, способни да направят нещо в европейските турнири, защото истината е там - другото са махленски бъзици....
Изображение
...А НИЕ СМЕ : ЦСКА!!!

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 08 фев 2009 17:38

Дали отново не ни чака "сух" сезон.....от към голове, а и както отиват нещата, можеби и от към трофеи.....5 мача в подготовката до тук, 3 гола.....не че от контролите може да се правят генерални изводи, но от прочетеното за мачовете на Левски до тук, се набива на очи едно нещо.....головата немощ, и липсата на достатъчен брой голови положения.
А за Велев.....грешка беше назначаването му, грешка е и оставането му.....сега вече като се поднови полусезона, ще е късно за каквато и да е смяна.....аз още през есента писах, че ако не го сменят след края на есенният дял, за да може евентуален нов наставник да си проведе зимната подготовка, то по добре е да го оставят да си изкара цялото първенство, и тогава да му дадът оценка.....само че дали няма да е късно ? Според мен се изпусна момента....трябваше да се назначи добър качествен наставник, още след края на есенният полусезон.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
lakito7

Мнениеот lakito7 » 08 фев 2009 17:42

Абрамчик не е по-различен от Кокала. Помня един мач с Локо на Надежда, когато беше оставил Кабат резерва :!: :?:

Моите спомени за Абрамчик са,че тогава играехме много нападателно.
България е нашата родина,
Апостолa е нашия баща,
"Георги Аспарухов" е стадиона,
a Левски е в нашите сърца!

http://www.cashfiesta.com/php/join.php?ref=lakito7

Потребителски аватар
sedem_!_dva

Мнениеот sedem_!_dva » 08 фев 2009 17:54

THE G.A.M.E написа:Дали отново не ни чака "сух" сезон.....от към голове, а и както отиват нещата, можеби и от към трофеи.....5 мача в подготовката до тук, 3 гола.....не че от контролите може да се правят генерални изводи, но от прочетеното за мачовете на Левски до тук, се набива на очи едно нещо.....головата немощ, и липсата на достатъчен брой голови положения.
А за Велев.....грешка беше назначаването му, грешка е и оставането му.....сега вече като се поднови полусезона, ще е късно за каквато и да е смяна.....аз още през есента писах, че ако не го сменят след края на есенният дял, за да може евентуален нов наставник да си проведе зимната подготовка, то по добре е да го оставят да си изкара цялото първенство, и тогава да му дадът оценка.....само че дали няма да е късно ? Според мен се изпусна момента....трябваше да се назначи добър качествен наставник, още след края на есенният полусезон.

Съгласен съм с теб.

lakito7 написа: Моите спомени за Абрамчик са,че тогава играехме много нападателно.

Наистина не му се даде шанс на Абрамчик. Нещо ако не се лъжа се скараха с Наско Сираков, но тогава и едвам бихме Беласица 3:2 с гол на Чиликов в продължението на мача. Може би трябваше да го оставят и да му дадат време, но ....
NON MOLLARE MAI

ЛЕВСКАРКА
Контакти:

Мнениеот ЛЕВСКАРКА » 08 фев 2009 19:21

моето мнение за изминалите контроли на Левски до момента е, че създавахме положения и едвам ги реализирахме. Знам, че велев си прави експерименти със състава, сигурно, за да изпробвам футболистите и в други позиции. Надявам се съвсем скоро да се зибистри титулярните 11, на които ще падне почти цялата тежест през пролетта. За днешната контрола срещу Сигма, мисля, че играхме без желание, без самочувствие и без мислене как да се направят скоростни атаки към вратата на противника. Левски завинаги в моето сърце.
България има природни богатства ,
България има народ несломим.
България има от всичко по-малко,
но само един Левски
футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни
мъждукат ,но Левски блести.
Левски,Левски,Левски.

Потребителски аватар
lakito7

Титулярния състав на Левски

Мнениеот lakito7 » 08 фев 2009 20:40

Според мен от следващия мач,трябва да се започне с обиграването на титулярния състав на Левски и постепенно намаляне натоварванията,за да не се окаже,че ще започнат първенството преуморени и с контузии.
България е нашата родина,
Апостолa е нашия баща,
"Георги Аспарухов" е стадиона,
a Левски е в нашите сърца!

http://www.cashfiesta.com/php/join.php?ref=lakito7

Потребителски аватар
sedem_!_dva

Re: Титулярния състав на Левски

Мнениеот sedem_!_dva » 08 фев 2009 20:55

Не знам, но както играят по едно полувреме мисля, че по същия начин ще се процедира и следващите мачове, като се дава шанс на всички. Ще видим какво са се подготвили като се върнат в България, то каква контрола ще играем преди да почне първенството на Герена :?:
NON MOLLARE MAI

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Re: БАТКОВ НЕ ПРОДАВАЙ ЖОАЗИНЬО!!!!

Мнениеот delpi » 08 фев 2009 21:25

agent_008 написа:Абе момчета оставете ги тия бразилци да си ходят. Трябва да разчитаме на наши таланти - тия са просто наемници и при първа добра оферта натискат ръководството да ги продаде... Такива като Топчо и Йовов се раждат веднъж на поколоние и само в България. Нека го продават, щом иска. Да си ходи щом не милее за Левски, а ако милее ще излезе ие ще каже аз искам тук и никой не може да го продаде.

Аз не виждам някой юноша с потенциала на Жо, примерно един Хичо според мен не може да бъде сравняван в никакъв случай с Жо! Хичо е едно обикновенно крило, което няма сила и качества като се изправи лице в лице с противников защитник да го премине. Има само бързина и финтове на място, но това не стига, докато Жоазиньо без проблеми преминава всеки един защитник в БГ. Ако се доразвие таланта му ще стане играч от европейска класа и съответно ако се продаде навреме в чужбина можем да спечелим добра сума. Според мен трябва да играе още поне половин сезон в Левски. След това развитието му трябва да продължи при по-големи специалисти. Като се обърна малко назад в миналото също не се сещам да сме имали по качествен юноша от Жо (Валери е може би единствения, които може да се сравнява по потенциал). Съгласен съм, че трябва да се налагат и юноши, но в случая просто няма конкурентни такива на бразилчето. А и аз не съм чул някъде той да иска да се маха. Това са измислици на клюкарите журналисти, след този коментар на Грозни.
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...

Върни се в “Архив”