Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Абрамчик не е по-различен от Кокала. Помня един мач с Локо на Надежда, когато беше оставил Кабат резерва![]()
THE G.A.M.E написа:Дали отново не ни чака "сух" сезон.....от към голове, а и както отиват нещата, можеби и от към трофеи.....5 мача в подготовката до тук, 3 гола.....не че от контролите може да се правят генерални изводи, но от прочетеното за мачовете на Левски до тук, се набива на очи едно нещо.....головата немощ, и липсата на достатъчен брой голови положения.
А за Велев.....грешка беше назначаването му, грешка е и оставането му.....сега вече като се поднови полусезона, ще е късно за каквато и да е смяна.....аз още през есента писах, че ако не го сменят след края на есенният дял, за да може евентуален нов наставник да си проведе зимната подготовка, то по добре е да го оставят да си изкара цялото първенство, и тогава да му дадът оценка.....само че дали няма да е късно ? Според мен се изпусна момента....трябваше да се назначи добър качествен наставник, още след края на есенният полусезон.
lakito7 написа: Моите спомени за Абрамчик са,че тогава играехме много нападателно.
agent_008 написа:Абе момчета оставете ги тия бразилци да си ходят. Трябва да разчитаме на наши таланти - тия са просто наемници и при първа добра оферта натискат ръководството да ги продаде... Такива като Топчо и Йовов се раждат веднъж на поколоние и само в България. Нека го продават, щом иска. Да си ходи щом не милее за Левски, а ако милее ще излезе ие ще каже аз искам тук и никой не може да го продаде.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта