ще имаме и таран, и десно крилце,спокойно.Наред с всичките си кусури, на Гонзо не може да се отрече,че има усет, а и пипа с "твърда ръка".Не се двоуми да отпрати този или онзи,като види, че не са подходящи за нас.Що се отнася до селекцията на "алените", това при тях си е хронично заболяване- взимат,взимат ... а после ...не плащат...Справка- Черноморец,Пирин,Сливен, Паунич и пр.Не ги мислете тях, така отбор не се прави.жалко само, че ще съсипят такива перспективни момчета като Костов, Карачанаков,Костадинов и т.н.Защото тях не ги виждам да помиришат официален мач.Типично чорбарско поведение...
Дано ние си сглобим отбора както трябва, а другите не ме вълнуват.
Лято 2011-трансфери и спекулации
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- santiliana
Re: Лято 2011-трансфери и спекулации
[quote="NAKEV"]...мен ме боли за играчи като Курдов на който не му дадът в този момент шанс да се докаже отново при нас/мисля че ще успее/а защо за Нифлор не се преговаря така както някъде писа че дори се натискал да дойде в Левски.....този играч е научен и е адаптиран в БГ и ще ни пасне.....представям си ги с Курдов как ще развинтват всяка защита.За централен защитник бих взел и опитал с Бранеков или с Танко Дяков........това са все играчи които няма да ни струват кой знае колко в сравнение с разни нови чужденци на които ще им отнеме време за адаптация...
NAKEV, ти май си проспал интервюто с малкият Курдов след позорното му бягство от Лудогорец. След като отиде в Ботев и заигра добре във "В" група се взе много на сериозно и пред всички с гордост разтръби как е отрязал Гонзо и доколкото си спомням определи предложението да играе в Левски като "унизително". Нещо в този аспект беше. Той ако беше поне малко футболист щеше да направи кариера в Германия. Няма провалил се левскар там. Впрочем, този не е левскар. Престоят му на Герена беше благодарение връзките на баща му. Относно Нифлор- ти ок къде си сигурен, че с него не се преговаря? Тази година забелязвам, че в Левски не разлайват кучетата предварително. Другите двама са с червени пристрастия и не се знае дали те искат да играят в Левски. Или нещо друго възпира Гонзо. А чужденците за които се безпокоиш, че струват скъпо и бавно се адаптират...И двамата са без трансферна сума (платена е само комисионна на мениджърите им), според мен се адаптираха доста бързо и добре, и нивото им е високо за нашите стандарти. Само стой и гледай. Обещаните трима чужденци ще дойдат. Напролет, в ЛЕ, ще дереш гърло на стадиона.
NAKEV, ти май си проспал интервюто с малкият Курдов след позорното му бягство от Лудогорец. След като отиде в Ботев и заигра добре във "В" група се взе много на сериозно и пред всички с гордост разтръби как е отрязал Гонзо и доколкото си спомням определи предложението да играе в Левски като "унизително". Нещо в този аспект беше. Той ако беше поне малко футболист щеше да направи кариера в Германия. Няма провалил се левскар там. Впрочем, този не е левскар. Престоят му на Герена беше благодарение връзките на баща му. Относно Нифлор- ти ок къде си сигурен, че с него не се преговаря? Тази година забелязвам, че в Левски не разлайват кучетата предварително. Другите двама са с червени пристрастия и не се знае дали те искат да играят в Левски. Или нещо друго възпира Гонзо. А чужденците за които се безпокоиш, че струват скъпо и бавно се адаптират...И двамата са без трансферна сума (платена е само комисионна на мениджърите им), според мен се адаптираха доста бързо и добре, и нивото им е високо за нашите стандарти. Само стой и гледай. Обещаните трима чужденци ще дойдат. Напролет, в ЛЕ, ще дереш гърло на стадиона.
На драго сърце да обичаме оногова който ни покаже погрешката, инак той не е наш приятел.
В. Львский
В. Львский
най накрая ще си имаме почти БГ-Левски,в титулярния ще са само 3-чужденци,Грийн,Мулдер,Деветката-останалото ще е БГ-играчи което мен ме радва.Скамейката и съблекалнята ще могат да се удържат.Иначе всички левскари знаем какво му остана на Гонзо да купува деветка,дясно крило.Мен обаче ме притеснява евентуално оставане на Дарко,ясно е че Гонзо вече му нчма доверие,а и Дарко сам си призна че няма мотивация.Та аз си мисля че непременно трябва да го продадем-ЗАДЪЛЖИТЕЛНО.
Заместник на Дарко обаче трябва да се търси.
Заместник на Дарко обаче трябва да се търси.
LEVSKI_FOREVER
-
Левски е най силен, когато бележат повечко хора ...
Разбира се това не означава, че център-нападателя трябва да е слаб !
Просто през изминалия сезон разчитахме прекалено на Гарра и когато той нямаше ден
( или беше извън форма, както беше през първият месец на пролетта ) ... Левски изглеждаше доста посредствен отбор !
Иска ми се повечко хора да се опитват да вкарват ...
Разбира се, за това ще е нужна и подходяща тактическа постройка и малка промяна на начина и стила в сръвнение с изминалия сезон ...
Просто през изминалия сезон разчитахме прекалено на Гарра и когато той нямаше ден
( или беше извън форма, както беше през първият месец на пролетта ) ... Левски изглеждаше доста посредствен отбор !
Разбира се, за това ще е нужна и подходяща тактическа постройка и малка промяна на начина и стила в сръвнение с изминалия сезон ...
THE G.A.M.E написа:Левски е най силен, когато бележат повечко хора ...
Съгласен съм. Много е вероятно новият ни нападател (дори и да е добър) да се представи по-слабо от Дембеле. Проблемът може да се реши със смяна на схемата, но Гонзо трябва да се оглежда за добър централен халф, вместо крило (това е при положение, че Йовов напусне, а ако остане, той ще ни свърши работа).
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
-
Tommi написа:Проблемът може да се реши със смяна на схемата, но Гонзо трябва да се оглежда за добър централен халф, вместо крило (това е при положение, че Йовов напусне, а ако остане, той ще ни свърши работа).
Ами Цветков в Пирин го раздаваше плеймейкър и се справяше доста добре.
Въпреки, че като цяло си е нападател ...
Общо взето има опции на поста за разиграващият халф.
Левски е най силен, когато бележат повечко хора ...
Така е + стабилен вратар и здрава защита. Миналата година колебливите намеси на Гошо и Митрев ни изядоха няколко точки, които си се оказаха решаващи за титлата.
Левски винаги е играл красиво и нападателно, когато е печелил титлата, но съм съглсен да вземем един сезон и с победи от сорта на 1-0 и 2-1
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.
blue avalanche написа:Batkoto написа:ако бяха поне два милиона и половина,щеше да се похвали Тара със сигурност,обича да се изтъква той,това повече от два милиона звучи по-скоро,че Левски ще вземат още пари при определени условия,демек определен брой вкарани голове,изиграни срещи и прочие .. по този повод швабите са доста пресметливи,Херта примерно точно поради тази причина не пускаха Домовчийски да играе, за да не натрупа срещи и да плащат допълнително ..
Айде къш!!!По Гонг Батков каза,че е за ПОВЕЧЕ от 2млн. ПЛЮС разните му там бонуси!Капиш?Тебе ако слушат,направо си е за милион и половина,нали?
И това за играч,когото взехме за "жълти стотинки"!
като казвам два милиона,не говоря празни приказки

04.09.2013Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините
Batkoto написа:blue avalanche написа:Batkoto написа:ако бяха поне два милиона и половина,щеше да се похвали Тара със сигурност,обича да се изтъква той,това повече от два милиона звучи по-скоро,че Левски ще вземат още пари при определени условия,демек определен брой вкарани голове,изиграни срещи и прочие .. по този повод швабите са доста пресметливи,Херта примерно точно поради тази причина не пускаха Домовчийски да играе, за да не натрупа срещи и да плащат допълнително ..
Айде къш!!!По Гонг Батков каза,че е за ПОВЕЧЕ от 2млн. ПЛЮС разните му там бонуси!Капиш?Тебе ако слушат,направо си е за милион и половина,нали?
И това за играч,когото взехме за "жълти стотинки"!
като казвам два милиона,не говоря празни приказки![]()
http://football.sportal.bg/news.php?news=310309
И какво казваш, че не ми е ясно .......в сайта на ББС какво пише....?????май, че не се казва за колко години ще е договора и цената му или викаш 2млн си пише???!!!!!....
When you are good---->NO-ONE REMEMBERS WHEN YOU ARE BAD---->NO-ONE FORGETS!!!
а на Goal.com какво пише,ти се радвай,че и толкова сте взели,щото иначе след някой и друг месец пак в Анадолата за жълти стотинки 

04.09.2013Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините