Германски футбол (сезон 2010/11)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- track.and.field
- Контакти:
Re: Германски футбол (сезон 2010/11)
Сега дали Хофенхайм ще поиска катко един друг смешен отбор преиграване на мача или ще сезират Уефа за поръчковото съдийство в Бундеслигата ?
Последна промяна от track.and.field на 21 сеп 2010 22:59, променено общо 1 път.
Los_Ches:Незнам дали има такава тема но все пак...Каде са Вело алейте.Работя на 5 километра от работа и всеки ден рискувам да бъда бласнат докато карам колело.Няма една вело алеяНо за съжаление имаме какви лине глупости в тоя са излишни
- YANTRA_FOREVER
- Контакти:
Байер Леверкузен - Айнтрахт Франкфурт 5:1
Борусия Дортмунд - Кайзерслаутерн 2:0
Хамбург - Волфсбург 3:1
Борусия Мьонхенгладбах - Занкт Паули 2:2
Фрайбург - Шалке 04 1:3
Нюрнберг - Щутгарт 1:1
п.п.Хановер 96 днес бяха страхотни
.А Майнц явно ще са приятната изненада този сезон.
Борусия Дортмунд - Кайзерслаутерн 2:0
Хамбург - Волфсбург 3:1
Борусия Мьонхенгладбах - Занкт Паули 2:2
Фрайбург - Шалке 04 1:3
Нюрнберг - Щутгарт 1:1
п.п.Хановер 96 днес бяха страхотни

Байерн пак игра слабо и незаслужено спечели(гол от засада).А и тая контузия на Рибери хич не ми харесва
...Очевидно,Световното си казва тежката дума върху представянето на "баварците".Отборът не е във форма и това се вижда от самолет.На този етап обаче са важни резултатите,не толкова играта.След завръщането на Робен и Рибери(дано контузията му не е сериозна) Байерн отново ще демострира познатия силен футбол и ще доминира както в Германия,така и в Европа 

- track.and.field
- Контакти:
niki87 написа:Байерн пак игра слабо и незаслужено спечели(гол от засада).А и тая контузия на Рибери хич не ми харесва...Очевидно,Световното си казва тежката дума върху представянето на "баварците".Отборът не е във форма и това се вижда от самолет.На този етап обаче са важни резултатите,не толкова играта.След завръщането на Робен и Рибери(дано контузията му не е сериозна) Байерн отново ще демострира познатия силен футбол и ще доминира както в Германия,така и в Европа
Ники, ще те черпя по 1 бира ако Байерн достигне 1/4 финал в ШЛ и спечели титлата в Германия !
Los_Ches:Незнам дали има такава тема но все пак...Каде са Вело алейте.Работя на 5 километра от работа и всеки ден рискувам да бъда бласнат докато карам колело.Няма една вело алеяНо за съжаление имаме какви лине глупости в тоя са излишни
track.and.field написа:niki87 написа:Байерн пак игра слабо и незаслужено спечели(гол от засада).А и тая контузия на Рибери хич не ми харесва...Очевидно,Световното си казва тежката дума върху представянето на "баварците".Отборът не е във форма и това се вижда от самолет.На този етап обаче са важни резултатите,не толкова играта.След завръщането на Робен и Рибери(дано контузията му не е сериозна) Байерн отново ще демострира познатия силен футбол и ще доминира както в Германия,така и в Европа
Ники, ще те черпя по 1 бира ако Байерн достигне 1/4 финал в ШЛ и спечели титлата в Германия !
Няма да го забравя,aма 1 бира е крайно недостатъчно

П.п.Тоя гол от засада в последните минути ми донесе 3 т. в играта

- track.and.field
- Контакти:
niki87 написа:track.and.field написа:niki87 написа:Байерн пак игра слабо и незаслужено спечели(гол от засада).А и тая контузия на Рибери хич не ми харесва...Очевидно,Световното си казва тежката дума върху представянето на "баварците".Отборът не е във форма и това се вижда от самолет.На този етап обаче са важни резултатите,не толкова играта.След завръщането на Робен и Рибери(дано контузията му не е сериозна) Байерн отново ще демострира познатия силен футбол и ще доминира както в Германия,така и в Европа
Няма да го забравя,aма 1 бира е крайно недостатъчноУспех на Хофето в следващите мачове
![]()
П.п.Тоя гол от засада в последните минути ми донесе 3 т. в играта
[offtopic]ДОбре, ако вземат да ме изненадат и стигнат до финала ще се почерпим стабилно !

track.and.field написа:ДОбре, ако вземат да ме изненадат и стигнат до финала ще се почерпим стабилно !Ние трябва да се борим за място в Лига Европа, например.

Ако продължавате в същия дух като нищо може да се класирате за ЛЕ

- Бижутера
- Контакти:
по-добре да бяха били байерн с 3-0 та да не ме е яд....а сега умирам от мъка, в продължението най-боли...

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
Слаб мач за Байерн, но важни са 3-те точки! Дано контузията на Рибери не е сериозна, че както и Робен е контузен...
Иначе и аз познах резултатът от мача, което и на мен ми донесе 3 точки в играта с прогнозите

Иначе и аз познах резултатът от мача, което и на мен ми донесе 3 точки в играта с прогнозите

- gunner4life
- Контакти:
Интересно кой ще изхвърчи първи:
- Ферикс Магат
- Томас Шааф
Иначе гола на БМ с две засади в него
- Ферикс Магат
- Томас Шааф
Иначе гола на БМ с две засади в него

ARSENAL FC - the unbeatable - between 7 May 2003 and 16 October 2004
P49 W36 D13 L0 F112 A34