NBA Regular Season 22-23
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: NBA Regular Season 22-23
Ми аз съм написал какво, ама ти само цитата на "брат ти" прочете. Все някой трябва да ти обяснява ли?
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

- Drunken_Master
- Контакти:
rhaegar написа:Ми аз съм написал какво, ама ти само цитата на "брат ти" прочете. Все някой трябва да ти обяснява ли?
Нищо не си написал... "Никой друг не бил коментирал съдиите." Това ли е?
Ето ти го, бате... Черно на бяло.
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=5MhmGyZ7KF0[/youtube]
ВСИЧКИ ТЕЗИ СРЕЩИ СА ОТ ПРОЛЕТТА!
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
- Drunken_Master
- Контакти:
23 > 24
Регър, в Толбухин и РусИ... на това му казваме нарушение? У Суфето, как му викате?

Последна промяна от Drunken_Master на 15 мар 2023 13:48, променено общо 1 път.
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Е, аз не съм си и мислил че ти си гледал мачовете и от там си изградил мнение че Лейкърс са бутани. Но очаквах нещо повече от клипче с три ситуации и веднага "playoff conspiracy". Но пък хората, гледали ги тогава не твърдят такова нещо.
Спорни отсъждания е имало и винаги ще има, на 90% от тях печеливш е по-популярният отбор. Пънеш се да докажеш някаква теория че едва ли не Лейкърс без съдиите са нищо, ама някак си не става.
П.П.: последното ти нещо не се вижда, качи го пак. И за Суфето да ти каже 1982, аз няма как да знам.
Спорни отсъждания е имало и винаги ще има, на 90% от тях печеливш е по-популярният отбор. Пънеш се да докажеш някаква теория че едва ли не Лейкърс без съдиите са нищо, ама някак си не става.
П.П.: последното ти нещо не се вижда, качи го пак. И за Суфето да ти каже 1982, аз няма как да знам.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

-
ReBorn1982
rhaegar написа: .........
Ееее .... ти ме уби с тоя цитат ..... вЕрно ли Толбухин е бил фен на Сан Антонио тогава ???! Нали беше от Бостън (официално) и Леброновите отбори (неофициално) ??!
- Drunken_Master
- Контакти:
rhaegar написа:Е, аз не съм си и мислил че ти си гледал мачовете и от там си изградил мнение че Лейкърс са бутани.
Аха, сега се оказа и че мачовете не съм бил гледал... ОК! ;)
ReBorn1982 написа:rhaegar написа: .........
Ееее .... ти ме уби с тоя цитат ..... вЕрно ли Толбухин е бил фен на Сан Антонио тогава ???! Нали беше от Бостън (официално) и Леброновите отбори (неофициално) ??!
Между другото, доколкото си спомням, ти беше човека, който открито ме обвиняваше, че съм прекалено пристрастен фен на Селтикс. Сега се оказа, че съм бил на Спърс... :)
1982 написа:Виж му подписа и ще разбереш защо е сложил и Рондо, и Пиърс.
Гасол също му е слабост. И затова е там.
;)
-
ReBorn1982
Да де .... за Селтикс знаех. Просто не знаех, че си бил по някое време и от Сан Антонио .... или съм забравил. 
ReBorn1982 написа:Да де .... за Селтикс знаех. Просто не знаех, че си бил по някое време и от Сан Антонио .... или съм забравил.
Сега ще ти прикачи снимка на Рей Алън, Пол Пиърс и Кевин Гарнет! :D
- Drunken_Master
- Контакти:
miro_rz написа:ReBorn1982 написа:Да де .... за Селтикс знаех. Просто не знаех, че си бил по някое време и от Сан Антонио .... или съм забравил.
Tъй ли, да направя... Еххх... шегобиец! ;)
Drunken_Master написа:miro_rz написа:ReBorn1982 написа:Да де .... за Селтикс знаех. Просто не знаех, че си бил по някое време и от Сан Антонио .... или съм забравил.
Tъй ли, да направя... Еххх... шегобиец! ;)
Че това не беше ли триото?
Може и да бъркам! :)