2022 Playoffs

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

drvasko98
Контакти:

Re: !

Мнениеот drvasko98 » 04 юни 2022 11:19

Drunken_Master написа:
Larsenn написа:Козел, ЛеБрон официално станал ЛеМилиардер :D. Добър повод да почерпиш :D И Бостън взеха първия мач, трупа ти се на сметката. :D

Кво да черпя за ЛеБрон, да не ми е завещал нещо...!? ;д

Ако те знае какви ги пишеш, ще ти завещае :)

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

35

Мнениеот Drunken_Master » 05 юни 2022 10:23

THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 05 юни 2022 15:46

drvasko98 написа:
Drunken_Master написа:
Larsenn написа:Козел, ЛеБрон официално станал ЛеМилиардер :D. Добър повод да почерпиш :D И Бостън взеха първия мач, трупа ти се на сметката. :D

Кво да черпя за ЛеБрон, да не ми е завещал нещо...!? ;д

Ако те знае какви ги пишеш, ще ти завещае :)

Аз съм сигурен, че и майка му не го брани така, както Толбухин.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 05 юни 2022 17:48

ReBorn1982 написа:Аз съм сигурен, че и майка му не го брани така, както Толбухин.

То не е бранене, а най-проста логика. Никой нормален баскетболист няма да стои 10 години в отбор, който няма шансове за шампионска титла. Кви глупости ми говориш ? Айде на бас, че Лука Дончич до 2-3 години ще изхвърчи от Мавс с 300 ? Дори и Порзингис не се задържа там, за какво говорим ? Лоялност ? Пфф...булшит !
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Buck32
Контакти:

Мнениеот Buck32 » 05 юни 2022 22:30

Drunken_Master написа:То не е бранене, а най-проста логика. Никой нормален баскетболист няма да стои 10 години в отбор, който няма шансове за шампионска титла. Кви глупости ми говориш ? Айде на бас, че Лука Дончич до 2-3 години ще изхвърчи от Мавс с 300 ? Дори и Порзингис не се задържа там, за какво говорим ? Лоялност ? Пфф...булшит !

За Дирк нещо да кажеш? Или той не е нормален?
П.П. Порзингис те не го задържаха.

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 05 юни 2022 23:02

Drunken_Master написа:
ReBorn1982 написа:Аз съм сигурен, че и майка му не го брани така, както Толбухин.

То не е бранене, а най-проста логика. Никой нормален баскетболист няма да стои 10 години в отбор, който няма шансове за шампионска титла. Кви глупости ми говориш ? Айде на бас, че Лука Дончич до 2-3 години ще изхвърчи от Мавс с 300 ? Дори и Порзингис не се задържа там, за какво говорим ? Лоялност ? Пфф...булшит !

Ако си наистина велик, ще седиш и 10 години, и ще намериш начин. Джордан 108 пъти падаше от Пистънс, но тъпо и упорито, сезон след сезон, ги настигаше постепенно и накрая ги преодоля и стана шампион. Така правят великите. Джордан никога нямаше да е тази икона, ако беше се отказал и беше отишъл, примерно, във Филаделфия и се беше събрал там с Баркли и Юинг, па ако ще и 8 титли да вземеха .....

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 05 юни 2022 23:29

Buck32 написа:
Drunken_Master написа:То не е бранене, а най-проста логика. Никой нормален баскетболист няма да стои 10 години в отбор, който няма шансове за шампионска титла. Кви глупости ми говориш ? Айде на бас, че Лука Дончич до 2-3 години ще изхвърчи от Мавс с 300 ? Дори и Порзингис не се задържа там, за какво говорим ? Лоялност ? Пфф...булшит !

За Дирк нещо да кажеш? Или той не е нормален?
П.П. Порзингис те не го задържаха.

Ай, спри и ти с глупостите, ве ! Много добре знаеш, че съм прав... Дирк ? Дирк, ако не беше онова на*ране на ЛеБрон през 2011-та и той щеше да си остане безтитленик, макар че оня състав от 2010-11 си беше силен, колкото и да го подценяваха. Направо ви отнесоха на полуфинала.
Другия вариант му беше финала от 2006-та, ама там Уейд ходи през 20 секунди на линията за свободни удари...
Коби и той не мрънкаше ли за съотборници ? Или това пак сме го пропуснали ? Не поставяше ли ултиматуми към ръководството ?
Изображение

pill
Контакти:

Re: LeHO

Мнениеот pill » 05 юни 2022 23:36

Не забравяй, че насрания Леброн и Уейд му се подиграваха на Дирк по време на серията. Новицки е най-великият европейски играч играл в НБА и 21 години не мръдна от Далас. Ти си защитавай продажната *урва Леброн, колкото щеш. Хората винаги ще помнят колко отбора смени и колко играча трейдна. Това му е легъсито на тоя палячо.
“Never say never, because limits, like fears, are often just an illusion.”

https://youtu.be/6kARhdu_yqk

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

1991

Мнениеот Drunken_Master » 05 юни 2022 23:50

ReBorn1982 написа:Джордан 108 пъти падаше от Пистънс, но тъпо и упорито, сезон след сезон, ги настигаше постепенно и накрая ги преодоля и стана шампион.

"Настига и преодолява", ама друг път. Просто идва Фил Джаксън, който прилага триъгълното нападение, Дейвид Стърн създава правилото за неспортсменско нарушение, Айзея си чупи ръката, Пипън вече започва да разгръща потенциала си и т.н., и т.н.
Нищо общо с думите ти, нищо общо... Дори има една сцена, в която Фил директно казва на Майкъл, че ако иска да започне да печели с тоя отбор, трябва да започне да играе по-отборно, давайки за пример Меджик и Лейкърс.
И въобще примерите ти нямат нищо общо с това, което беше с ЛеБрон и Кавс. Грант и Пипън не могат да се сравняват по никакъв начин с Варежао и Илгаускас (дето били голямата работа според Бък32). Толкова голяма работа са, че са нищо повече от ролеви играчи.
На Варежао най-добрият му сезон е с 8 точки средно на мач. Говоря за сезон, в който е играл повече от 30-40 срещи. Илгаускас и той беше мега звезда, братко... ;дд
Изображение

ReBorn1982

Re: 2022 Playoffs

Мнениеот ReBorn1982 » 06 юни 2022 00:42

Идвал Фил Джексън ..... и кой е Фил Джексън тогава ??! Господин никой. Ти го пишеш, все едно Зевс е слезнал на земята ..... и Пипън, и Джаксън са напълно недоказани имена, когато идват в Чикаго.

Върни се в “Архив”