Шампионска лига (сезон 2020/21)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Шампионска лига (сезон 2020/21)
Венгер мрънкаше за Суперлига още в края на 90-те. Там някъде УЕФА започна с разширяването на ШЛ, в опит да угоди на отборите, оставащи извън нея. Сега вече е трудно някой гранд да я пропусне, ама защо пък да се разкарват до Белград и Будапеща примерно, като могат да си цъкат помежду си.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

MuFc1878 написа:Тази пандемия ще форсира Суперлигата, където ще има 20 отбора и ще се играят по 2 мачаБогатите ги удари и искат солиден профит. С клубовете от изтока са на огромна загуба. Да ти дадат по 200-300 млн само за участие, няма как да откажеш.
Преместят ли се да играят помежду си и заебат английското първенство, тържествено обявявам оттеглянето си официално от футбола като фен. Хубави години бяха, но всяко нещо си има край.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
Общо взето с тая супер лига е:
Бедните да го дух@т
Бедните да го дух@т
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
-
Че то и в глобален политически план е така, беше въпрос на време и в спорта да се случи.ivan56 написа:Общо взето с тая супер лига е:
Бедните да го дух@т
16-тте републики и Балканския полуостров да си създадат своя лига и да играят по същото време, и тея ще го духат откъм гледаемост. Бих гледал Динамо З - Партизан, Цървена Звезда - Левски, Галатасарй - Стяуа, вместо Барселона - Челси, Реал - Ливърпул, Юнайтед - Байерн.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
pomiqrat написа:16-тте републики и Балканския полуостров да си създадат своя лига и да играят по същото време, и тея ще го духат откъм гледаемост. Бих гледал Динамо З - Партизан, Цървена Звезда - Левски, Галатасарй - Стяуа, вместо Барселона - Челси, Реал - Ливърпул, Юнайтед - Байерн.
Те, Галатасарай се имат за гранд. Звезда и Стяуа (автентичната) - са.
А Уефата са най-расистката организация, защото нарочно не създава турнир за Средна и Източна Европа, който ще засенчва ШЛ. Бай Иван ще си гледа на ракийка и салатка мач между Петров, Наги, Степанек, Радунеску. В полунощ вече ще си е легнал и не го интересува някакви африканци Алшадауи, Диаварана, Мбонго, Ибанес и вся остальная сволочь. За да се запушат устите на незападните отбори от време на време се пускаха отбори на местни феодали, олигарси - откровени мафиоти да поритват в Лига Европа, като тези усти се пълнят с милиони. А с тези милиони се товареха на кораби все повече и повече добитък от Южното полукълбо за сметка на нашите момчета. Пак ще повторя, че по този начин се изражда футболът и човечеството изобщо.
Вместо тотално несериозната лига на нациите може да се направи Балканска лига.
ВИЕ СТЕ ЛИТЕКС

Fbf написа:Вместо тотално несериозната лига на нациите може да се направи Балканска лига.
Балканите е измислено понятие като култура, музика, кухня, манталитет и др.под.
На т.нар. Балкани има една държава и от нейните изрязани периферии са се пръкнали други държавички.
NOMER14 написа:А Уефата са най-расистката организация, защото нарочно не създава турнир за Средна и Източна Европа, който ще засенчва ШЛ.

Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Цяла Азия и Европа няма търпение да гледа Динамо Б срещу Бешикташ, дреме им за Реал М и Байерн М!