Висша лига - сезон (2020/21)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Re: Висша лига - сезон (2020/21)

Мнениеот Thsmith » 29 ное 2020 01:40

Абе каква динамика като нищо, което гледаш не е истинско, а може да бъде занулено във всеки един момент заради някакво повторение от преди 5 мин?
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
Furious_Monk

Мнениеот Furious_Monk » 29 ное 2020 02:21

Еми ако е правилно, ще бъде. Ако имаш възможност да поправиш грешката, трябва да го направиш.

За мен поне, цялостното положение с ВАР е малко по-добро от това без него... но това с хората стоящи зад тези решения... да кажем, че ВАР коригира малка част от техните грешки. Ако системата се развали, може да я оправиш, ако човек го направи... хм... много трудно и при доста специфични обстоятелства.
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 29 ное 2020 04:45

Това са глупости. Дай да даваме възможност и на играчите да преповтарят изпълненията си за да "поправят" грешките :lol:
Решението трябва да е моментално, всякакви технологии са гавра с играта и я унищожават.

Положението с вар е толкова много по зле, че изобщо спрях да гледам. Ако някой ми беше казал преди 5-6 години, че ще има седмици през които няма да гледам нито минута футбол, няма да имам представа дори кой и кога играе и ще се задоволявам основно с някой и друг репортаж, веднага щях да го помисля за луд. Сега се чудя как съм гледал по минимум 15 мача седмично :lol: Как гледах всички мачове от ЕПЛ, мач на Реал + някой Френски мач и мач от Чемпиъншип. Сега... нула, точно заради тази система.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 29 ное 2020 10:41

NOMER14 написа:Освен Вар трябва да се махнат петте смени. 5 смени - това е целият отбор, заьото защитници и вратар се сменят само при тежки контузии.
Вар само за голлинията.

ВАР само при строителните магазини!!!

УБА и Билич отлепиха от дъното, все пак поглеждат с едното око към Чемпиън!
Изображение

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 29 ное 2020 10:47

Интересен мач днес - Челси : Тотнъм.

Потребителски аватар
KOPScousers
Контакти:

Мнениеот KOPScousers » 29 ное 2020 11:38

1914.1902 написа:Интересен мач днес - Челси : Тотнъм.

Щеше да е по-интересен, ако при неуспех на Тотнъм щяхме да си останем топ. Сега да става каквото ще, нашите не могат да вземат трите точки от Брайтън при все, че в същия кръг първият и третият играят помежду си... Въпреки ЦИМЕНТ, вчера трябваше да си вземем мача с тия паляци, сега какъвто и резултат да се получи днес, все ще ни изместят от върха. Ако Челси бие, язък за победата ни на Стамфорд Бридж, дет' се вика. :oops:
Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
:mrgreen:
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 29 ное 2020 14:54

Аз не разбирам защо е това забавяне при вземането на решения с ВАР, че чак се налага да бият дузпи 5 мин. след нарушението. :lol:
При обикновените повторения и то още при 1-вото, се виждат към 90 % от нещата, тоест това е решение за секунди, а всички рефери имат връзка с тези в стаичката... Тоест спокойно може да се взема решение в рамките на 10-15 сек. което не би изнервило толкова обстановката. :roll:
При засадите положението е деликатно... Тук вече няма чисто реферска трактовка, или я има, или - не.
Щом като има ВАР, като че ли страничните рефери стават почти излишни.
Или поне да им се махне от плещите решението за засада, след като повечето играчи решават да играят след вдигането на флага, белким след т'ва се преразгледа решението. :lol:
Та, според мен това е решението за засадите - страничните да следят за тъчове, корнери и нарушения в близост до тях ( с или без топка ) ... А засадите да се отчитат само с ВАР. :roll:
Щото има и обратните случаи на тези, които играят след вдигането на флага... Има и играчи, които спират, а не са били в засада, тоест само-прецакали са се, но тук вече страничният е взел решение, с което може да предопредели изходът на целият мач. :roll:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 29 ное 2020 14:58

Ама естествено, нека си играят докрай. После ще връщаме, преповтаряме и тн.
Нещо друго?

Никаква технология няма място във футбола, ако искаме той да остане най-атрактивната игра и да радва млрд зрители.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
KOPScousers
Контакти:

Мнениеот KOPScousers » 29 ное 2020 15:40

THE G.A.M.E написа:Аз не разбирам защо е това забавяне при вземането на решения с ВАР, че чак се налага да бият дузпи 5 мин. след нарушението. :lol:
При обикновените повторения и то още при 1-вото, се виждат към 90 % от нещата, тоест това е решение за секунди, а всички рефери имат връзка с тези в стаичката... Тоест спокойно може да се взема решение в рамките на 10-15 сек. което не би изнервило толкова обстановката. :roll:
При засадите положението е деликатно... Тук вече няма чисто реферска трактовка, или я има, или - не.
Щом като има ВАР, като че ли страничните рефери стават почти излишни.
Или поне да им се махне от плещите решението за засада, след като повечето играчи решават да играят след вдигането на флага, белким след т'ва се преразгледа решението. :lol:
Та, според мен това е решението за засадите - страничните да следят за тъчове, корнери и нарушения в близост до тях ( с или без топка ) ... А засадите да се отчитат само с ВАР. :roll:
Щото има и обратните случаи на тези, които играят след вдигането на флага... Има и играчи, които спират, а не са били в засада, тоест само-прецакали са се, но тук вече страничният е взел решение, с което може да предопредели изходът на целият мач. :roll:

Никъде няма гаранция, че ако засадите се гледат с ВАР няма да има грешки, било то неволни или не чак дотам. Футболът вмомента е страшно неатрактивен и дори дразни. Чувствам, че го гледам повече по принуда и за каузата, отколкото за забавление и развлечение, така че с изключение на някои мачове от ШЛ и на Ман Сити в началото на сезона, защото уж щяха да са пряк конкурент за титлата, други мачове освен тези на Ливърпул не съм гледал.

Статистиката е такава, че 8 решения на ВАР са отишли срещу нас този сезон и сме лидер в това отношение, като вторият отбор е с 4... двойно по-малко! И докато повечето от тях бяха правномерни, като например засадата на Мане вчера, срещу Евертън бяхме буквално заклани на 2 пъти с несъществуваща засада при победен гол в 92-рата минута и мистериозно подминатата секира на онова копеле срещу Ван Дайк. Миналата година имаше абсолютно скандално отменен гол на Фирмино на Вила Парк при 1:0 за домакините. На Анфийлд пък отмениха гол на Уулвс, който лично за мен си беше редовен, аз съм твърдо против тези глупости, че ако нападателят не си е изрязал ноктите и те стърчат зад последния защитник, то тогава има засада. Преди тези ситуации ги наричахме "на една линия", сега "на една линия" значи засада, защото кичур от косата на нападателя се вее зад защитника. Пълна простотия е това, което се случва с футболчето, представям си какво е при по-малко запалените фенове, щом всичко това имаше такова влияние върху мен.
Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
:mrgreen:
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 29 ное 2020 16:55

Аз гледам само Челси и то не всички мачове. ШЛ в елиминационна фаза някой интересен мач също. Футболчето си върви към закриване за мен. Аз съм се пренасочил отдавна, така че ако от утре кажат, че повече няма да има, няма да ми липсва толкова.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Върни се в “Архив”