"Първа професионална футболна лига" 2016/17
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Долно уйно
- Контакти:
Re: "Първа професионална футболна лига" 2016/17
Гледайки терена в Разград си представям този в Каварна, че ще е още по-зле.
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan
- Долно уйно
- Контакти:
Re: "Първа професионална футболна лига" 2016/17
Доста добро нападение са оформили Берое.
Дунав след паузата са адски зле и ще губят много, точки
Дунав след паузата са адски зле и ще губят много, точки
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan
Да изгоним съдии, като Никола Попов от футбола
Не съм привърженик на Дунав Русе, но Никола Попов, трябва да бъде вързан на площада в Русе и магаре да му сцепи дупарата!
На нас, истинските ЦеСеКАри, ни се изясни, че "това" вече не е ЦСКА!!! - и Гришата се провали...
Re: Да изгоним съдии, като Никола Попов от футбола
Съгласен съм,ама преди него на пплощада трябва да бъдат поругани поне 1000 човека свързани с футбола начело с Перукан,Гела,Микренчето и .............списъка е безкрайно дълъг.
Съмнявам в Русе дали ще имате толкова много магарета,че да свършат тая хубава работа.

когато отвратените не гласуват,отвратителните управляват!
И аз съм с теб, но ако я караме по "домова книга", трябва да започнем с Бойко Борисов!
На нас, истинските ЦеСеКАри, ни се изясни, че "това" вече не е ЦСКА!!! - и Гришата се провали...
Най-добрият съдия на 2016 и да го гоним от футбола? Винаги е неприятно да паднеш с 4-0 като домакин, но си пусни интервютата след мача да видиш вашия треньор какво казва (браво за което) .
Не съм фен на Дунав и не съм от Русе!
zaqwsxd написа:Най-добрият съдия на 2016 и да го гоним от футбола?
Кой е баща му?
TNT написа:Съгласен съм,ама преди него на пплощада трябва да бъдат поругани поне 1000 човека свързани с футбола начело с Перукан,Гела,Микренчето и .............списъка е безкрайно дълъг.Съмнявам в Русе дали ще имате толкова много магарета,че да свършат тая хубава работа.
![]()
Да се свърши тая хубава работа,магарета ще се намерят.

За УЕФА сте чисто нов клуб, за БФС сте си Литекс. А общото е, че за всички вие не сте ЦСКА. 

Вярно е че направи няколко грешки, но в никакъв случай не може да се каже че те повлияха върху крайният резултат от мача.Още по-малко да се омаловажава победата на Берое. Грешките бяха и във двете посоки.Прави чест на треньора на Дунав че призна превъзходството на противника и не тръгна да се крие зад грешките на съдията.Просто ПО-ДОБРИЯТ ПОБЕДИ!
п.п. Мнението ми е продиктувано като страничен наблюдател - без да съм фен на един от двата отбора.
п.п. Мнението ми е продиктувано като страничен наблюдател - без да съм фен на един от двата отбора.