JackPackage написа:sunscres92 написа:JackPackage написа:Лайната от ФА ако вземат вместо картони за симулации да ни свирят чистите дузпи ще е приказно...
Положението с Фабрегас ако беше за друг щеше да си счупи краката от бързане да се свири...
КУР за Райли и компания!
Абсолютна симуалция от Фабрегас, хайде стига глупости. Имаше контакт, но далеч от достатъчен, просто Фабрегас преигра, сега гледам Моу пак говорил глупости и се вкарва в някаква конспирация срещу Челси.
Голяма глупост от Сити, но без толкова ключови играчи, беше въпрос на време. Само 3 точки дистанция, аз лично прогнозирам титла за Сити.
Колкото на Коста с Бърнли беше симулация. Фабрегас овладява топката и тръгва да прави крачка към нея и защитника го удря в крака - дузпа!
На Брането с УХ беше симулация, на Кейхил с Хъл също. Това днес е абсолютна дузпа (много по - чиста от много свирени този сезон във ВЛ)
Склонен съм да се съглася, че това не е симулация, но това за мен не е дузпа. Във Испания такава дузпа би се свирила, но в Англия 90% от съдиите ще подминат това положение и поне за мен с право.