Слухове, изказвания и "новини" за бъдещето на ЦСКА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

kijelmi
Контакти:

Re: Аутлет ,,ЦСКА"

Мнениеот kijelmi » 27 юни 2013 18:27

ShooterMan

Смени си аватара, че като те гледам имаш страшна омраза към всичко свързано с ЦСКА.
Така изглеждаш смешно. :lol:
19.2.11 - Денят на истината ще се случи. Той е 26 февруари, 18 часа, стадион „Георги Аспарухов, заповядайте”, каза Батков.
12.10.2013 - "Тодор Батков: "Аз съм сигурен, че ще спечелим Вечното дерби. Убеден съм в победата."

Потребителски аватар
veselinsk
Контакти:

Re: Подсигуриха ли се ЛЕВСКИ ,ЛУДОГОРЕЦ,БОТЕВ и ЛИТЕКС ЗА 3/4 ГО

Мнениеот veselinsk » 27 юни 2013 18:28

BRF написа:
JohnnieWalker написа:Далеч съм от мисълта, че сте злото на Българския футбол. По-скоро съм на мнение, че последните Ви 2 собственика за зло за родния футбол ;) Пожелавам Ви успех, но ако го искате, трябва да сте готови да минете през "чистилището" = ниските нива на футбола ! Ако го бяхте направили още при Лупи, сега щяхте да сте без дългове и с много по-качествен собственик ;)

[offtopic]Не се ядосвай, че не стигнахме до добър тон - нека се радваме, че в крайна сметка го направихме :mrgreen:[/offtopic]

Като гледам в този форум,а и хората с които си говаря за ЦСКА и са фенове на отбора,всеки чака просто да се реши какво ще ни е бъдещето!Точно в момента не мисля,че ние редовите фенове можем да повлияем!Аз нямам проблим с В група,обичам си отбора!Където е ЦСКА там съм и аз! ;)

Интересно да ми е попитам след като имате 2 бургаски отбора, защо не си привърженик на един от двата? Нямат купи и титли, нали ? Да съчувствам на тия от столицата - ок, ама на останалите глорихънтъри ?
Изображение

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 27 юни 2013 18:29

kijelmi написа:ShooterMan

Смени си аватара, че като те гледам имаш страшна омраза към всичко свързано с ЦСКА.
Така изглеждаш смешно. :lol:

Бате,Левски и ЦСКА,комунистите ги тровя където мога...ВСЯКАК!Колкото и силни да са били винаги съм им бил контра и не съм им се мазнил.ИМАМ право да тържествувам,чувствам го като лична победа над единия голям враг.Скоро ще повалим и другия,но разбрах,че сливането ви под общ знаменател с Подуене е грешка.ОТДЕЛНО баце,ОТДЕЛНО,първо единия стъпкваме,после другия,може да отнеме години,за вашето отне 23 :idea:
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
bnborisov
Контакти:

Мнениеот bnborisov » 27 юни 2013 18:30

Виждаш Ботев за колко малко време се дигнаха и в момента са значително по-добре и по-добри от времената си под ръководството на Селския

"значително по-добре" :) на светлинни години сме от онова, кви ги говориш :idea:

kijelmi
Контакти:

Мнениеот kijelmi » 27 юни 2013 18:32

За Миро Манолов казвам не за комунистите. :lol:
А и ЦСКА са комунисти колкото любимия ти отбор ще направи нещо
голямо на футболното игрище или да донесе успехи и известност
на България по света.
Последна промяна от kijelmi на 27 юни 2013 18:37, променено общо 1 път.
19.2.11 - Денят на истината ще се случи. Той е 26 февруари, 18 часа, стадион „Георги Аспарухов, заповядайте”, каза Батков.
12.10.2013 - "Тодор Батков: "Аз съм сигурен, че ще спечелим Вечното дерби. Убеден съм в победата."

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 27 юни 2013 18:33

veselinsk написа:
BRF написа:
JohnnieWalker написа:Далеч съм от мисълта, че сте злото на Българския футбол. По-скоро съм на мнение, че последните Ви 2 собственика за зло за родния футбол ;) Пожелавам Ви успех, но ако го искате, трябва да сте готови да минете през "чистилището" = ниските нива на футбола ! Ако го бяхте направили още при Лупи, сега щяхте да сте без дългове и с много по-качествен собственик ;)

[offtopic]Не се ядосвай, че не стигнахме до добър тон - нека се радваме, че в крайна сметка го направихме :mrgreen:[/offtopic]

Като гледам в този форум,а и хората с които си говаря за ЦСКА и са фенове на отбора,всеки чака просто да се реши какво ще ни е бъдещето!Точно в момента не мисля,че ние редовите фенове можем да повлияем!Аз нямам проблим с В група,обичам си отбора!Където е ЦСКА там съм и аз! ;)

Интересно да ми е попитам след като имате 2 бургаски отбора, защо не си привърженик на един от двата? Нямат купи и титли, нали ? Да съчувствам на тия от столицата - ок, ама на останалите глорихънтъри ?

Някой да ти е търсил съчувствие!

Потребителски аватар
patron
Контакти:

Мнениеот patron » 27 юни 2013 18:34

kijelmi написа:За Миро Манолов казвам не за комунистите. :lol:

:lol: остави го, той не знае на кой свят се намира :mrgreen:
ЦСКА ЗАВИНАГИ!!!

Потребителски аватар
veselinsk
Контакти:

Мнениеот veselinsk » 27 юни 2013 18:34

BRF написа:Някой да ти е търсил съчувствие!

Гнийте тогава в Б окръжна :lol:
Изображение

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 27 юни 2013 18:35

Защо да го сменям?Миро е винаги един от моряците,такъв,какъвто е и Росен Колев.Общото е,че и на двамата щяхте да съсипете кариерите млади и зелени,добре,че бяхме ние,Черно Море да ги спасим
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
cacho
Контакти:

Мнениеот cacho » 27 юни 2013 18:37

Най-добрият ми приятел е от Черно Море.Знам ви колко много сте.Познавате се поименно .На Тича ходите по 100 човека.Ходил съм на доста ваши мачове,особенно в София.ама като те слушам май повече няма да ходя да ви подкрепям.То простия народ си е прост Антикомунист.Много гордо звучи.Бравооооо.Тимаджииска подлога >Що не мрънкаш против тях.Държат цяла Варна в ръцете си,а ти си Антикомунист.Що не си Антимутра.Смешко
Когато страстта води до лудост, това е ЦСКА

Върни се в “Архив”