Левски: ТРАНСФЕРИ ЗИМА 2012/2013

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
PFC Litex

Re: ТРАНСФЕРИ ЗИМА 2012/2013

Мнениеот PFC Litex » 20 яну 2013 14:30

parvanoff написа: А реално като се замислиш има няколко отбора, които се приближават до нас, но това става с влагане на огромни средства, без никаква възвращаемост. Според теб колко време ще издържи един човек само да влага, а да няма никаква възвращаемост?:|

Хубаво гледаш глобално на нещата и като цяло си прав за много неща, но това с възвращаемостта е меко казано несериозно.
Ей така на примависта напиши какви приходи генерира отбора и виж дали не е на минус ако не са спонсорите ;)
Изображение

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 20 яну 2013 14:41

parvanoff написа:
terata написа:
zlatan написа:Момчета обмислете преди да шарите глупости във форума.

Тва за глупостите важи в най-голяма степен и за теб очевидно. Тва че колегата има различно мнение не е повод за нападки

Колегата не е изказал никакво мнение, а само обижда хората в Левски и съм ти го показал в горното мнение! Мен лично не ми е приятно да се обиждат хора, които са дали нещо за Левски! Това означава ли, че такъв е правилният начин и за теб-плюване без никакви доводи? И какво е това "тва" по дяволите? :lol:

Кого е обидил? Некой левскар ли е обидил или някъв жепеец, спуснат отгоре и довел половината си дружки от локото в Левски? Немал доводи... таратанци, нема доводи за които да се хванеш и да ги защитаваш подобни хора. Какво е сътворил Тонев откакто е в Левски? Направи една селекция от която 99% се оказа пълен провал. Поредна издънка в Европа. Напълни Левски с разни локомотивци близки до него, без значение дали могат да си вършат работата. Поредното доказателство за тоневото малоумие е и зимната ни селекция. Защо според теб взеха тоя пъпчив младеж Димов в Левски? Защото е много добър или защото баща му е първа дружка на гусин Тонев? Че той при Херо не беше твърд титуляр и играеше от немай къде, ама ние в Левски ще го взимаме. Оня звездата на Миньор също. Футболист на 25 години, който дотук е ритал в повече от посредствени клубове и никъде не е блеснал с нещо, го взимаме в Левски само щото е без пари и преди година ни вкара гол.

Даваш ми за пример че в последните 4 години сме взимали бронз и сребро.... браво бе, тва за теб щом е успех просто.....

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 20 яну 2013 15:15

terata написа:Кого е обидил? някъв жепеец, спуснат отгоре Немал доводи... таратанци, тоневото малоумие е
.

Достатъчно е да ти прочета думите, за да видя, че нищо не си разбрал, въпреки че го написах максимално смилаемо. А за другите абсурди, които си написал какво да се каже...
terata написа: доводи за които да се хванеш и да ги защитаваш подобни хора..

Доводи написах достатъчно, но трябва да може да чете и мисли човек, за да ги асимилира. Няма да ти ги повтарям пак, защото можеш спокойно да се върнеш 2 мнения назад и да ги видиш...
terata написа:Какво е сътворил Тонев откакто е в Левски? Направи една селекция от която 99% се оказа пълен провал. Поредна издънка в Европа.
Тонев привлече спонсори и започна да строи стадион. Той самият не прави селекция, но сигурно ти е трудно да разбереш и това...
terata написа:Защо според теб взеха тоя пъпчив младеж Димов в Левски? Защото е много добър или защото баща му е първа дружка на гусин Тонев?
Първо Пламен Димов е младежки национал и второ има 14 мача от 15 за Черноморец за първенство. Ето какво имах предвид под плюене на хора, без да е запознат човек с фактите...
terata написа:Даваш ми за пример че в последните 4 години сме взимали бронз и сребро.... браво бе, тва за теб щом е успех просто....

Сигурно е неуспех? Какво да кажат другите клубове в България... Но за преценка:
В момента-Лудогорец, Левски, Ловеч
Миналата година-Лудогорец, цска, Левски
По-миналата година-Ловеч, Левски, цска
по, по-миналата година-Ловеч, цска, Левски
предишната-Левски, цска, Черно Море
От написаното се вижда, че само Левски фигурира на всички места и само Ловеч имат повече титли. Това за теб може да е зле, но за трезвомислещите хора означава, че Левски винаги е в челото и винаги се бори за първите места, което сигурно е нещо лошо... А ако погледнеш през цялото управление на Батков ще видиш, че няма кой да се равнява с нас... Но да, това е нещо лошо и не те задоволява... Разбира се, че може повече, но това, което е станало не заслужава вашите плюнки!
PFC Litex написа:
parvanoff написа: А реално като се замислиш има няколко отбора, които се приближават до нас, но това става с влагане на огромни средства, без никаква възвращаемост. Според теб колко време ще издържи един човек само да влага, а да няма никаква възвращаемост?:|

Хубаво гледаш глобално на нещата и като цяло си прав за много неща, но това с възвращаемостта е меко казано несериозно.
Ей така на примависта напиши какви приходи генерира отбора и виж дали не е на минус ако не са спонсорите ;)

Защо, спонсорите не влизат ли в бюджета на отборите? Не съм казал, че сме на печалба, но се доближаваме най-много. ;)
само Левски и България
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 20 яну 2013 16:02

Отборът на Левски окончателно се размина с привличането на своята трансферна цел номер едно – Кевин Бру, научи Sportal.bg. 24-годишният играч имаше желание да играе на “Георги Аспарухов”, но прекалено високата цена от клуба му Истр отказа “сините” от възможността да го вземат.

Тимът от втора дивизия на Франция иска внушителните за родните стандарти един милион евро за модерния полузащитник. Треньорът на “сините“ Илиан Илиев искаше Бру в състава си, като се изказа много ласкаво за него без да споменава името му. ”Играчът, с когото преговаряме, е отличен и много модерен халф. Играе много добре в двете фази на играта, и в защита и в нападение. Типична осмица”, заяви Илиев при представянето на останалите нови играчи на въпроса къде играе исканият от Левски чужденец.

Още през лятото Бру бе смятан за ново попълнение на 26-кратните шампиони, като дойде в София и мина успешно медицински тестове. Семейни проблеми обаче спряха трансфера му, тъй като баща му е болен и нямаше кой да го гледа, припомни наскоро Иво Тонев. Тогава халфът остана във Франция и подписа с Истр, където изигра 16 мача и вкара два гола през тази есен.

След силното му представяне обаче сегашният му клуб отхвърли няколко оферти на “сините”, тъй като от ръководството са категорични, че искат седемцифрената сума, за да го пуснат на “Герена”. Това е лоша новина за Илиев, който плануваше да има в състава си бившия юношески национал на Франция и играл през 2011 за националния тим на островната държава Република Мавриций. Специалистът очакваше Бру на лагера в Кипър.

Варненецът искаше и централен бранител чужденец от Чехия, но и там преговорите не завършиха успешно, тъй като играча пожела много висока заплата. Илиев каза на заминаване за Кипър, че е важно да се влезе в бюджета на тима и да не се харчат големи суми. Клубът не иска да влиза в дългове или да инвестира големи суми във футболисти, предвид и факта, че започва осъществяването на гранидозен проект, какъвто е клубния стадион.

Затова вече Иво Тонев работи по план Б, като има набелязани две имена (чужденци), но те ще бъдат привлечени само при условия изгодни на “сините”, а не на всяка цена, категорични са от синия лагер. Както е известно, Левски привлече през зимата втори вратар в лицето на Михаил Иванов, за да засили конкуренцията на Пламен Илиев.

Най-големият проблем на тима през есента бе защитата. С възстановяването от травма на Димитър Везалов, който пропусна почти целия полусезон, както със завръщането на Йордан Милиев от Израел и привличането на младия защитник Пламен Димов дупките в тази зона бяха запълнени. Единствено в центъра на терена се чакаше Бру, но така може би повече шанс за изява ще има друго от новите попълнения Стефан Велев, който играе на същата позиция. Милен Василев пък замени Симеон Райков и ще се бори с Илиян Йорданов за титулярно място на левия фланг на атаката. Затова шансовете “сините” да останат в този си вариант без да има други нови играчи са доста сериозни.

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 20 яну 2013 19:32

terata,не исках да ти отговарям щото никога не се карам със Левскари и сега пак ще го направя.
Може да ме бъзикаш за Росен Колев докато си жив братле ,но вярвай ми няма да се оставя когато такива като теб от 5-мнения в цетири плюете отбора.
Няма да ви оставя такива.
Ако можете идете вземете клуба и го направете еврогранд,но спрете с обидите.
Да критикувайте ако искате всеки ден ръководството,но моля ви нека спрем с обидите.
Никъде на никого не съм забранил да си казва мнението.
terata,сигурен съм че обичаш Левски,но може би по-свой начин
Айде със здраве момче, а за Колев докато си жив може да ме бъзикаш-не се сърдя вината си е моя нема проблем.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Мнениеот grasiani » 20 яну 2013 20:44

Със симпатизанти на Левски мога да споря но не и със симпатизанти на ОБЩИНСКИЯ СЪВЕТНИК и неговите ревностни защитници просто няма смисъл, критериите ни кое е добро за Левски тотално се разминават,а и не само в това изобщо кое е добро и кое е зло в обществото ни, някои хора са тотално сбъркани и повредени.Просто сме хора от различни планети и различна ценностна система,и с различно възпитание,и стига спамове на всяко изречение в дадено мнение.Никой не иска да прави Левски еврогранд,разбираме какво е положението ,но това не може да бъде оправдание постоянно ,искаме отбора ни да играе футбол с желание и настроение, да не се срамуваме след всеки мач,може да падаме, но да играем истински футбол а не някаква пародия.Отбора да се управлява от истински професионалисти а не някакви ментета.Батков бил постигнал успехи,питам като махна Наско Сираков и други достойни левскари къде са му на Батков успехите и къде отиде футбола който играеше Левски.Ако беше малко по умен и добронамерен човек Батков след сума ти и гафове които направи щеше отдавна да се е изнесъл,но той си седи заради интереса ,защото който е президент на Левски каквото и да си говорим си е на гребена на вълната в обществото и си е сериозен престиж, и много други врати се отварят по този начин.Футболът е проста игра,но е за интелигентни хора.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 20 яну 2013 20:56

grasiani написа:Батков бил постигнал успехи,питам като махна Наско Сираков и други достойни левскари къде са му на Батков успехите...

Ето това е фаталната грешка на Батков! И не толкова, че ги махнал-сметнал ги за изчерпани, иска нова свежа кръв-така да е! Но моментът на махането.... Да знаеш, че ЦСКА губи лиценза и след два(!) месеца Левски излиза като поставен в решителна битка за ШЛ, и да ги махнеш, е безумие! Обаче да приемем и тук тезата, че е за добро-например е намерил нов перспективен треньорски екип, с виждане за футбола и готов за битките! А той ги маха и слага...Овчата глава! Ето това е вече безумие на квадрат! Едно второ влизане в ШЛ ни изстрелваше в друга орбита, но не би!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 20 яну 2013 21:10

zlatan написа:terata,не исках да ти отговарям щото никога не се карам със Левскари и сега пак ще го направя.
Може да ме бъзикаш за Росен Колев докато си жив братле ,но вярвай ми няма да се оставя когато такива като теб от 5-мнения в цетири плюете отбора.
Няма да ви оставя такива.
Ако можете идете вземете клуба и го направете еврогранд,но спрете с обидите.
Да критикувайте ако искате всеки ден ръководството,но моля ви нека спрем с обидите.
Никъде на никого не съм забранил да си казва мнението.
terata,сигурен съм че обичаш Левски,но може би по-свой начин
Айде със здраве момче, а за Колев докато си жив може да ме бъзикаш-не се сърдя вината си е моя нема проблем.

Първо за Росен Колев един път ти стига ;) Ама иначе доста се насъбрахте в тоя форум с "вътрешна информация", която се се оказва крива нещо.
Второ, айде виж ми мненията ( и тъй като са 4 бързо ще стане) и ми посочи едно в което плюя ОТБОРА? Прави разлика между ръководството и отбора Левски. Днес са там от утре вече може и да ги няма.

ПП: момче може да викаш на некой 17-18 годишен пубер, но не и на мен!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 21 яну 2013 06:20

Да, да, ще се кланям на Батка... Айде няма нужда. А тя държавата сигурно и партията в частност постига успехи над Аякс, Рейнджърс, Барселона... Не го мисли Батков, той много добре знае защо е там, където е. Разбира се, че можеше и да е по-зле, но определено можеше и да е много по-добре. Назначава си един сериозен екип - и един човек, който да движи нещата. Определя бюджет на клуба, правила и всичко, след което сяда в ложите и това е. Преди Мъри имаше двама треньори поне, които бяха натирени супер малоумно - Майстора и Гочето. С Майстора рано или късно, този отбор щеше да постигне нещо забележително! Трансферната политика е тотално сбъркана. Няма никаква последователност в действията на Батков и супер много се съмнявам, че ръководи толкова зле финансите на клуба просто щото е смотан. Във всеки един младеж са влагани десеторно повече пари, отколкото им дават за ползването, освен в случаите, които просто ги харизват. Батков да не си знае интереса? Да бе, да!

Та така - без каквато и да е стратегия, без модерна структура на управление и с много въпросителни.

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 21 яну 2013 09:26

нека се концентрираме в основното на тази тема:
Трансфери зима 2012-2013,другото за Батков,Тонев,Донев да го коментираме в други теми.
Според медии и ръководство се чака само още един човек на позиция халф.
Да разбираме че Илиан се е осетил че без такъв плеймейкър ще му е непосилно да вземе титлата.
Дано случим на играч.
LEVSKI_FOREVER

Върни се в “Архив”