Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Време за кардинални действия срещу селския
Мисля,че на всички им е ясно,че Ботев ще го има,независимо в коя група.А селския вече отдавна е плюл на достойнството и на живота си,някой ден ще му се върне.Дано само децата му не страдат за безграничната селяния на баща им.
чудно ми е,дори сега ако пропадне окончателно надеждата за продажба с италянците(за много хора вече е отпаднала),дори след като се знае дата на която бфс-то ни разформироват и затрият клуба(не са те виновни) и след като вече сме смазани и пратени в аматиорите-нарочно от изрода,този нечовек отново ли необезпокояван ще продължава жалкото си съществуване?убива една леганда и любов за хиляди,датата на убииството дори е предизвестена,прави го бавно и мъчително,но .......въпросния убиец остава безнаказан,чувства се такъв,а и каточе ли на никои не му пука....
-
- Контакти:
Ние все така си разправяме ,ама да поседим малко в блатото на селските групи и да видиш тогава какво става
Още 100 години няма да може да се махне цянката христолова от клуба

1912 написа:чудно ми е,дори сега ако пропадне окончателно надеждата за продажба с италянците(за много хора вече е отпаднала),дори след като се знае дата на която бфс-то ни разформироват и затрият клуба(не са те виновни) и след като вече сме смазани и пратени в аматиорите-нарочно от изрода,този нечовек отново ли необезпокояван ще продължава жалкото си съществуване?убива една леганда и любов за хиляди,датата на убииството дори е предизвестена,прави го бавно и мъчително,но .......въпросния убиец остава безнаказан,чувства се такъв,а и каточе ли на никои не му пука....
Не искам да влизам полемика с вас - но не е редно така да желаете нещо лошо да се случи на даден човек

Дали е безнаказан или не - вие не сте прокурори или адвокати - че да вдигате такива лозунги . Всеки си отговаря за действията рано или късно . Знам - че сега ще бъда напсуван и тн - но все пак се вслушайте в част от думите ми . Продължавайте да вярвате в Ботев или пък напишете декларация до Христолов - ако стигнете до консенсус и се помирите по някакъв начин - то сделката може да се осъществи по-бързо и накрая всички са щастливи . Толерантността е ключът - вие мразите Христолов и той мрази вас - и на двата лагера подходът е грешен - замислете се над това .
[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]
- Canaries front
- Контакти:
каквото и да предприемем,неможем да направим нищо докато сам нереши да продава. Странно само как някой държавни оргъни все още не са се задействали и да го преберат там където му е мястото. Странно как на Пичони за 60 000 лв му забраниха да излиза от България,а наш Митьо се разкарва като почетен гражданин из Европа и България при положение ,че дължи милиони на държавата.
100 години-Красота,Вяра,Борба !!!
-
- Контакти:
Ти да си се пържил на нашия огън толкова години ,пък да те видя за акви христиански гледни точки после ще ми говориш
Момчета, това вероятно е хилядна тема "Време е за кардинални действия". Не ви ли омръзна все едно и също да си драскате от стола и да не правите нищо?
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
- Canaries front
- Контакти:
абе те Ботев немогат да го закрият,може да го изхвърлят при аматьорите,но немогат да го изхвърлят от сърцето ми или от ваще. Ботев е закърмен дълбоко в нас и винаги ще го има докато и ние сме тук.
100 години-Красота,Вяра,Борба !!!
- Alternative
- Контакти:
ВСИЧКО Е ТВЪРДЕ ЕЛЕМЕНТАРНО.БОТЕВ ФАЛИРА ЗАРАДИ СЕЛЯКА,ОТИВАМЕ-ПАЛИМ МУ КЪЩАТА И ТОВА Е.ДА ГО НАПРАВИ АКО МУ СТИСКА НА НЕЩАСТНИКА,НЯМА ДА МУ СЕ РАЗМИНЕ

Alternative написа:ВСИЧКО Е ТВЪРДЕ ЕЛЕМЕНТАРНО.БОТЕВ ФАЛИРА ЗАРАДИ СЕЛЯКА,ОТИВАМЕ-ПАЛИМ МУ КЪЩАТА И ТОВА Е.ДА ГО НАПРАВИ АКО МУ СТИСКА НА НЕЩАСТНИКА,НЯМА ДА МУ СЕ РАЗМИНЕ![]()
Щом е толкова елементарно, айде иди още сега. Обещавам, че след това лично ще финансирам издигането на паметник в твоя чест.
Единственото, което се е случило в Пловдив през 1926 е, че Ботев става първенец на града за пореден път. Всичко останало са митове и легенди...