1982 написа:Ама доскоро, като Путин и Ердо се прегръщаха, не беше СРАМНО да сме колония на Анкара, нали ??!![]()
![]()
Никога не съм харесвал Ердоган! Факт!

Дори съм казвал , че турците са лицемери и с тях съюз не трябва да се прави и се оказах прав!Факт!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
1982 написа:Ама доскоро, като Путин и Ердо се прегръщаха, не беше СРАМНО да сме колония на Анкара, нали ??!![]()
![]()
sin4ec написа:А ако трябва да сме честни, от всичките ни комшии турците са настроени най-приятелски и дружелюбно към нас. Бях и на двата мача на Левски в Истанбул, и се подписвам под това с две ръце. Те са дружелюбно настроени и към руснаците...
Говоря за обикновените хора. За жалост, политиката не се интересува от тяхното мнение. И стават такива гадости!
Ей, няма да забравя в Одрин-сядаме в една бюрекчийница рано сутринта, баси ква баница с масло сложиха тез хора, леден айрянец, пък ни дадоха и по бутилка минерална вода армаган( после в Истанбул оценихме жеста!). Упътиха ни, показаха ни, комшуллар и аркадашлар ни викаха, и платихме...с български лев! Пожелаха ни успех( нещо там недолюбват грандовете от Цариград), абе отрудени хорица, същите като нас. Затова и не искам да съдя-Турция такава, онакава-не е честно. Колкото ние сме виновни за лайняното ни управление и игрите му, толкова и те. Стопаните там, дето отглеждаха зеленчук за Русия, кво са виновни за самолета? Трудили се, бъхтали се, и на границата - ресто, зеленчука фира, тъжно е...
sin4ec написа:А ако трябва да сме честни, от всичките ни комшии турците са настроени най-приятелски и дружелюбно към нас. Бях и на двата мача на Левски в Истанбул, и се подписвам под това с две ръце. Те са дружелюбно настроени и към руснаците...
Говоря за обикновените хора. За жалост, политиката не се интересува от тяхното мнение. И стават такива гадости!
Ей, няма да забравя в Одрин-сядаме в една бюрекчийница рано сутринта, баси ква баница с масло сложиха тез хора, леден айрянец, пък ни дадоха и по бутилка минерална вода армаган( после в Истанбул оценихме жеста!). Упътиха ни, показаха ни, комшуллар и аркадашлар ни викаха, и платихме...с български лев! Пожелаха ни успех( нещо там недолюбват грандовете от Цариград), абе отрудени хорица, същите като нас. Затова и не искам да съдя-Турция такава, онакава-не е честно. Колкото ние сме виновни за лайняното ни управление и игрите му, толкова и те. Стопаните там, дето отглеждаха зеленчук за Русия, кво са виновни за самолета? Трудили се, бъхтали се, и на границата - ресто, зеленчука фира, тъжно е...
diplomat написа:Който има търговски отношения с турците, знае че това са много работливи и много уважителни хора. Всяко стадо си има мърша, но държавността не трябва да се смесва. От друга страна, гърчулята открито си ни мразят, като гледат във всеки удобен момент да ни сложат прът в колелото.
diplomat написа:От друга страна, гърчулята открито си ни мразят, като гледат във всеки удобен момент да ни сложат прът в колелото.
sin4ec написа:diplomat написа:Който има търговски отношения с турците, знае че това са много работливи и много уважителни хора. Всяко стадо си има мърша, но държавността не трябва да се смесва. От друга страна, гърчулята открито си ни мразят, като гледат във всеки удобен момент да ни сложат прът в колелото.
Хич не ги обичам тез гърци, ако и да ходих на море там и да ми хареса. На един добър авер някъф спасител там беше дърпал жена му да я чука, била сама на плажа следобед. За нещастие на византиеца нашия изтрезнял от обедните питиета и тръгнал на плаж да се изкъпе. Вижда картинката,( той кат мене 190 см, ама аз съм 96 кила, онзи е 120), плющи му една баница на онзи отзад и му вика: "Абе, не ставаме ли много на клона, а? " придружено с ъперкът и технически нокаут. Маймуната тръгва да пелтечи-Извинете, извинете и се омита, лазейки. Те такива работи...
язе написа:Ако смяташ, че турците не ни мразят си в голяма грешка. Въртят едно "комшу", ама ко им паднеш ще те изгризат.
Бе то, май вече и руснаците ни мразят, та май е време да се змислим защо така?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 17 госта