Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
levskar in CY
Контакти:

Re: САМО ТАКА СРЕЩУ КАНАЛ 3

Мнениеот levskar in CY » 17 май 2009 22:21

PFC Litex написа:
kronos написа:ТОВА НА САШКО НЕ Е ЖУРНАЛИСТИКА, ТОВА Е СВОБОДИЯ И ТРУПАНЕ НА ДЕВИДЕНТИ НА ЧУЖД ГРЪБ ЧРЕЗ ДОЛНИ ИНСИНУАЦИИ :!: :!: :!:

Не, не си прав в момента.
От ръководството на Левски излязоха с декларации, защото в Канал 3 има ли съмнения.
Ти си фен на Левски, нима нямаш въпроси, защо Левски игра по този грозен начин срещу Пирин за купата е точно тези въпроси ги има и Диков и накрая той виновен.

Левски и Пирин 20 мача да изиграят в Благоевград, Левски 20 пъти ще ги бие - сигурен съм в това, но точно за купата правят "издънки"

А сигурен ли си че твоето мнение на модератор е единственото правилно? Защо толкова активно защитаваш Сашко?И ти като фен на Литекс какви вьпроси имаш ,та си толкова активен тук?Отбор нямаш ли си?
Изображение

Потребителски аватар
Yoda
Контакти:

Мнениеот Yoda » 17 май 2009 22:21

zalojnik написа:по вашата логика бербатов трябва да се сърди на пресата в англия,,,,,да ама ако в нормална държава си позволиш да бойкотираш медиите---правят те на решето-----ТУКА ВСИЧКО МОЖЕ---левски се сърди на канал 3 цска на еди кой си ботев на държавата и христолов и т.н. които не херасва тв не гледа и не слуша...ТВА Е

А защо от Левски да са длъжни да дават интервюта за Канал3 ??? Никой не ги задължава за това !!!! Още повече, че в България като Канал3 има още 50-60 кабеларки и вестничета. За всяко едно ако Боримиров тръгне да дава интервюта, жена му ще се сърди и виж го изгони от къщи :) :) :) А и кой е Сашо Диков , че да надава вой за такова нещо ? Просто някакво си там предаване по някаква си кабеларка, нищо значимо .... мравка от мравуняка :)
Левски-цска -17.11.1968 - 7:2 , 23.09.1994 - 7:1 - 51 години синини от бича !

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 17 май 2009 22:23

Като не Ви харесва, просто сменете Канала.
Всичко го плюва, но предполагам, че едно 80% го чакат, защото я ми кажете друга медия, която обръща толкова много внимание на футбола с марка BG, коя дава нещата едно към едно без монтаж, без цензура и т.н.

Ще се повторя, днес избора на медии е голям не е, като едно време , просто сменете канала и няма да слушате Диков, какво говори.
Изображение

Потребителски аватар
sedem_!_dva

Мнениеот sedem_!_dva » 17 май 2009 22:23

PFC Litex написа:Не, не си прав в момента.
От ръководството на Левски излязоха с декларации, защото в Канал 3 има ли съмнения.
Ти си фен на Левски, нима нямаш въпроси, защо Левски игра по този грозен начин срещу Пирин за купата е точно тези въпроси ги има и Диков и накрая той виновен.

Левски и Пирин 20 мача да изиграят в Благоевград, Левски 20 пъти ще ги бие - сигурен съм в това, но точно за купата правят "издънки"

Не разсъждавай много Литекс, а се радвай че Левски отпадна, че пак щяхте да празнувате с нас награждаването ни, като преди 2 години, когато на два пъти и за шампионат и за купата бяхте на връчването на златните медали... или ти си мислиш, че сте ни легнали за първенството, а ние щяхме да ви дадем за купата ... :lol: :lol: :lol: Ако така разсъждаваш не си по-малък балък от Сашко, аз пък мисля че Левски е невъзможно да падне на Герена с 0:3 от Локо СФ, ама съм далеч от мисълта, че сме им легнали, ако се съди по играта... аз по-слаб Левски без положение с няколко удара отдалеч на Герена не съм гледал от доста години...
NON MOLLARE MAI

Потребителски аватар
blue magic
Контакти:

Мнениеот blue magic » 17 май 2009 22:24

PFC Litex написа:
kronos написа:ТОВА НА САШКО НЕ Е ЖУРНАЛИСТИКА, ТОВА Е СВОБОДИЯ И ТРУПАНЕ НА ДЕВИДЕНТИ НА ЧУЖД ГРЪБ ЧРЕЗ ДОЛНИ ИНСИНУАЦИИ :!: :!: :!:

Не, не си прав в момента.

ЛЕВСКИ изигра поне 10 грозни мача, но никой не попита за Сливен, Вихрен Ч.море, Локо Пд, Локо Сф и т.н. Пирин си ни биха защото заслужаваха. Другото е фенско изпълнение. А Диков не е в ред!
Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!

Потребителски аватар
Yoda
Контакти:

Re: Какво ли ще каже Пенев ?

Мнениеот Yoda » 17 май 2009 22:24

Пенев, какво да каже ? Просто трябва да хвърли хавлията , като в бокса ......
Левски-цска -17.11.1968 - 7:2 , 23.09.1994 - 7:1 - 51 години синини от бича !

Потребителски аватар
gonzofenka
Контакти:

Re: КАКЪВ ФУТБОЛИСТ Е НУЖЕН НА ЛЕВСКИ

Мнениеот gonzofenka » 17 май 2009 22:24

Футболисти като Гонзо,Цачев,Божо Митрев....такива...
Изображение НАЙ-ЗЛАТНАТА ЧАСТ ОТ ЕДИН ГОЛДЪН РЕТРИВЪР Е НЕГОВОТО СЪРЦЕ :)

Потребителски аватар
igor tomasic
Контакти:

Re: КАКЪВ ФУТБОЛИСТ Е НУЖЕН НА ЛЕВСКИ

Мнениеот igor tomasic » 17 май 2009 22:25

Нужен ни е Сашо Александров - Алекс , а харесвам и Димо Атанасов от Локо Сф.
И k0гат0 падаш АЗ паk ще пея за ТЕБ !

fen1914

Re: НЕВЕРОЯТНА И ВЕЛИКА ПУБЛИКА И СТРАХОТЕН МАЧ!!!

Мнениеот fen1914 » 17 май 2009 22:26

споделям това мнение. на стадиона беше истинско забавление.

Потребителски аватар
lider
Контакти:

Re: Какво ли ще каже Пенев ?

Мнениеот lider » 17 май 2009 22:26

Абе пичове,радвайте се на победата и оставете Пенев намира!

Върни се в “Архив”