Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
redwhitearmy
Re: Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интерв
А-а, не
Вие ако не помните, то аз помня и знам от кого трябва да се търси сметката първоначално ! Помните ли кой направи ЦСКА на АД и го продаде, като парите отидоха незнайно къде ... Ако не помните, гледайте някоя тренировка сега - ще се подсетите ...
redwhitearmy написа:А-а, неВие ако не помните, то аз помня и знам от кого трябва да се търси сметката първоначално ! Помните ли кой направи ЦСКА на АД и го продаде, като парите отидоха незнайно къде ... Ако не помните, гледайте някоя тренировка сега - ще се подсетите ...
Законът се промени и всички професионални клубове трябваше да станат АД-та. За какво да му търсим сметка на Любо? Ти ако имаш акции и ги продадеш, няма ли да си вземеш парите?
-
redwhitearmy
djd написа:redwhitearmy написа:А-а, неВие ако не помните, то аз помня и знам от кого трябва да се търси сметката първоначално ! Помните ли кой направи ЦСКА на АД и го продаде, като парите отидоха незнайно къде ... Ако не помните, гледайте някоя тренировка сега - ще се подсетите ...
Законът се промени и всички професионални клубове трябваше да станат АД-та. За какво да му търсим сметка на Любо? Ти ако имаш акции и ги продадеш, няма ли да си вземеш парите?
Я, мама му дееба ! Е как така акциите на ЦСКА станаха негови, бе ???
redwhitearmy написа:djd написа:redwhitearmy написа:А-а, неВие ако не помните, то аз помня и знам от кого трябва да се търси сметката първоначално ! Помните ли кой направи ЦСКА на АД и го продаде, като парите отидоха незнайно къде ... Ако не помните, гледайте някоя тренировка сега - ще се подсетите ...
Епа той беше президент и той направи АД-то. Чии да са акциите? Ако и някой друг е имал акции, то със сигурност Любо няма как да е продал всичките.
Дай сега да не търсим под вола теле. Проблемите не тръгнаха от Любо, а след Черепа. Дотогава ние нямахме такива дългове.
При регистрацията на АД се посочва кои са акционерите, колко акции, на каква цена и т.н. Няма никаква шашма тук.
-
petko.h.markov
- Контакти:
1982 написа:vaskonti написа:memnto написа:vaskonti написа:Седмица? Смяташ, че Александър Тодоров е шеф в ЦСКА от не повече от седмица? Или часовника ти е спрял и си забравил от почти 2 години да откъсваш страници от календара или се движиш със скоростта на светлината. Няма друго обяснение за усещането ти, че период от 1.9 месеца е преминал за няма и седмица.
Не, смятам, че документът е нов.
Е хубаво, ама толкова ли не видя от кой е издаден тоя документ? Или ти беше достатъчно да прочетеш "новите собственици"? Документът е издаден от същия, който е подал грешно и първите документи.
Те, новите, и един документ не могат да подадат, оня ден станаха за смях на цяла България. Няма такива глупаци като Милко и Пампорко.
Ти фирма в живота да си направил? Явно не си,защото щеше да знаеш,че документите ги изготвят адвокати.
Когато лупи беше мажоритарен собственик,те даваха пари.Какъв е проблема той да дава сега?
djd написа:redwhitearmy написа:djd написа:redwhitearmy написа:А-а, неВие ако не помните, то аз помня и знам от кого трябва да се търси сметката първоначално ! Помните ли кой направи ЦСКА на АД и го продаде, като парите отидоха незнайно къде ... Ако не помните, гледайте някоя тренировка сега - ще се подсетите ...
Епа той беше президент и той направи АД-то. Чии да са акциите? Ако и някой друг е имал акции, то със сигурност Любо няма как да е продал всичките.
Дай сега да не търсим под вола теле. Проблемите не тръгнаха от Любо, а след Черепа. Дотогава ние нямахме такива дългове.
При регистрацията на АД се посочва кои са акционерите, колко акции, на каква цена и т.н. Няма никаква шашма тук.
Да си президент, не значи да си собственик. Той и Флорентино Перес е президент, ама не знам да притежава Реал.
А АД-то май беше направено при Илия Павлов, ако не се лъжа.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
petko.h.markov написа:Ти фирма в живота да си направил? Явно не си,защото щеше да знаеш,че документите ги изготвят адвокати.
Когато лупи беше мажоритарен собственик,те даваха пари.Какъв е проблема той да дава сега?
Стига си ми се обяснявал, пак излиза същото, колко и да го въртиш, лъсва некомпетентността им - значи адвокатите им са гола вода, тоест - и те самите са гола вода, щом са си наели толкова тъпи и прости адвокати, моето момче, дето едни документи не могат да попълнят като хората.
За срещата с феновете и излагацията със залата, там кой е виновен, че предполагам Милко и Пампорко пак не са ?!
А Лупи, когато беше мажоритарен собственик, ЦСКА взе лиценз миналия сезон, факт. Сега, при доносниците от Държавна Сигурност и техните маши, лиценз - йок. Факт.
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
-
petko.h.markov
- Контакти:
1982 написа:petko.h.markov написа:Ти фирма в живота да си направил? Явно не си,защото щеше да знаеш,че документите ги изготвят адвокати.
Стига си ми се обяснявал, пак излиза същото, колко и да го въртиш, лъсва некомпетентността им - значи адвокатите им са гола вода, тоест - и те самите са гола вода, щом са си наели толкова тъпи и прости адвокати, моето момче, дето едни документи не могат да попълнят като хората.
За срещата с феновете и излагацията със залата, там кой е виновен, че предполагам Милко и Пампорко пак не са ?!
А Лупи, когато беше мажоритарен собственик, ЦСКА взе лиценз миналия сезон, факт. Сега, при доносниците от Държавна Сигурност и техните маши, лиценз - йок. Факт.
Сигурно са ползвали адвокатския екип на лупи,който успешно защити всички дела на ЦСКА.
Той беше мажоритарен собственик до 31.03.2015г до когато клуба трябваше да подаде документите в ЛК.А миналата
година успя благодарение на парите на фамилиите-той сам си го призна.
-
redwhitearmy
djd написа:redwhitearmy написа:djd написа:redwhitearmy написа:А-а, неВие ако не помните, то аз помня и знам от кого трябва да се търси сметката първоначално ! Помните ли кой направи ЦСКА на АД и го продаде, като парите отидоха незнайно къде ... Ако не помните, гледайте някоя тренировка сега - ще се подсетите ...
Типичния посткомунистически начин за правене на пари - гласуват за тебе и ставаш президент, после стават разни "работи" и вече си собственик
Разбира се, за всичко е виновен Лупи, неговите адвокати са се осрали, Милко и Пампорко са невинни, а и Лупи лично организира срещата с феновете и се осра със залата ..... и лицензът миналата година не го е взел Лупи ..... въобще, за всичко лошо е виновен Лупи, а за всичко хубаво - заслугата е на любимците и идоли на Петко, детето на доносника от Държавна сигурност и Елечето.