Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Alternative
- Контакти:
Re: Сделка или НЕ ...part 2...
fc_maritza_1921_pld -Много взе да ме дразниш с глупостите си.Айде разкарай се и не пиши повече в нашият форум,става ли?

- botev_1912
- Контакти:
fc_maritza_1921_pld написа:Тука се чудя на коментарите на някой хора които в злобата и зависта си правят доста нелепи сравнения между Локомотив-Пловдив и Вихрен Сандански.
Къде видя злоба и завист бе лешпер?
Днес истинските Ботевисти като мен са се обадили на прияелите си които са от Локото и са им честитили, и моето пожелание е точно на място - защото самите локомотивци само това ги притеснява!
А истинските Локомотивци ми пожелаха скоро и аз да чуя подобна новина за моя любим отбор!
Що не вземеш да си идеш в форума на Марица и да си пишеш там? Защо си си сложил за ник името на този велик клуб като е ясно на кой отбор симпатизираш - само срамиш името му!
Ти си разликата между Локомотивец и Буфер!
100
покривни прозорци
великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]
покривни прозорци
- fc_maritza_1921_pld
- Контакти:
Аз само казвам истини а както знаем истината винаги боли.Да виждам, че им честитите но лицемерно не истински и това си личи по това как искате да изкарате,че при Коко Динев ще е почти същото управление на Локомотив каквото е било при Галя Топалова.Вие сами разбирате,че това няма как да е така но в злобата и зяависта ви се иска да е така и още повече ви боли което е обяснимо при все по ясната переспектива пред вашият клуб да няма сделка.А дали съм буфер смешно ми е но щом така ме възприемаш ок.
- botev_1912
- Контакти:
fc_maritza_1921_pld написа:Аз само казвам истини а както знаем истината винаги боли.Да виждам, че им честитите но лицемерно не истински и това си личи по това как искате да изкарате,че при Коко Динев ще е почти същото управление на Локомотив каквото е било при Галя Топалова.Вие сами разбирате,че това няма как да е така но в злобата и зяависта ви се иска да е така и още повече ви боли което е обяснимо при все по ясната переспектива пред вашият клуб да няма сделка.А дали съм буфер смешно ми е но щом така ме възприемаш ок.
Това дали е лицемерно или не - ти няма как да знаеш, освен ако нямаш стъклена топка!
Въздържай се от коментари за вътредушевното състояние на хора които не познаваш лично!
100
покривни прозорци
покривни прозорци
- Alternative
- Контакти:
fc_maritza_1921_pld написа:Аз само казвам истини а както знаем истината винаги боли.Да виждам, че им честитите но лицемерно не истински и това си личи по това как искате да изкарате,че при Коко Динев ще е почти същото управление на Локомотив каквото е било при Галя Топалова.Вие сами разбирате,че това няма как да е така но в злобата и зяависта ви се иска да е така и още повече ви боли което е обяснимо при все по ясната переспектива пред вашият клуб да няма сделка.А дали съм буфер смешно ми е но щом така ме възприемаш ок.
Хм,нямаш си форум и се чудиш какви интриги да създадеш!Не те ли е срам.

@ maritza21pld О,неразумний буфере,поради що се срамиш да се наречеш локомотивец.
@ МОД Ботев - мариса21плд е за БАН
@ МОД Ботев - мариса21плд е за БАН
ало марица
прочетох последните мнения не видях никва злоба спрямо локомотив ,ти каде я видя бе ?
ти си роден психолог бе

.Вие сами разбирате,че това няма как да е така но в злобата и зяависта ви се иска да е така и още повече ви боли което е обяснимо при все по ясната переспектива пред вашият клуб да няма сделка
ти си роден психолог бе

Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме

шайн- сравнението е м/у Локомотив и Вихрен!...или не си съгласен?
bambam написа:шайн- сравнението е м/у Локомотив и Вихрен!...или не си съгласен?
опс

Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме

SHYNE написа:bambam написа:шайн- сравнението е м/у Локомотив и Вихрен!...или не си съгласен?
опссгащи ме неподготвен
аз друго помислих
Абе и аз така помислих,....че си го прочел на две на три на бързо

п.п. Айде и дано на вас да ви се усмихне съдбата

Последна промяна от bambam на 24 дек 2009 01:12, променено общо 1 път.