Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Re: Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интерв

Мнениеот Teo » 26 май 2015 22:57

1982 написа:Мечтай си, Тео .... Милко и Пампорко един документ не могат да напишат и подадат .... една среща с феновете не могат да организират като хората .... ти какви велики неща очакваш от тези едноклетъчни. :lol: :lol: :lol:

Милко си е фен като нас... той от към знания не блика, но поне мисли в правилната посока... докато другия може поне да вземе някой грамотен човек и да го напише и допълни с документация тоя документ.. това дето е пуснато из нета наистина е доста непрофесионално.. не може с една такава бележчица " с една дума кенефска хАртия " да правиш ново дружество... без да се обосновеш защо го правиш това всъщност! :idea:

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 26 май 2015 23:00

sin4ec написа:
гражданин от село написа:
sin4ec написа: Сиреч, фалит и отиване в окръжната, с ново дружество, което евентуално да откупи емблемата и символите, би било възможно най-близо до автентичния ЦСКА и не е проблем да се припознае? Разходите са всъщност 3 млн за емблемата...
Оттук следва логично, че вместо някой да налива 30 млн за дългове, за 4 години може да ги инвестира в база, стадион и структура, та когато отборът се върне в А група, нещата да са както се полага, правилно ли разбирам?

Теоритически - да.Ама практически.....?

Теоретически и практически ние ще останем 6 години без победа над вас-нещо нечувано и невиждано в историята!
Не знам, но според мен не е трудно да се организира шпалир през окръжната и В група, а като се влезе в Б, вече да се мисли за селекция и стратегия в обозримо бъдеще. Сложно е, тежко е, но няма начин. По-добре така, отколкото да ви подиграват за безголови, безпобедни, безлицензни и прочее...

Sin4ec.. ама дербито слабо ме вълнува в момента... съдбата на ЦСКА е на карта, а тоя мач ще почака! Селтик и Рейнджърс не се беха срещали повече от 3 години пък преди известно време пак играха един срещу друг.. :idea:
@ БФС си плюе на законите... тия отдавна и без това не ги спазват! Само ще започна, че за има няма 3 милиона ни взеха лиценза 2008... :idea:
Последна промяна от Teo на 26 май 2015 23:01, променено общо 1 път.

Тик-Так1892
Контакти:

Мнениеот Тик-Так1892 » 26 май 2015 23:01

Venko123 написа:Аз не разбирам каква е разликата от това на Гриша и това на Манджуков и Милко.
И в двата случая дружествата няма да имат общо със сегашното...Нали господата, които могат да смятат - Манджуков и Георгиев искат да правят ново дружество, което няма законен начин да започне директно от "А" група, нищо че те твърдят обратното. Или те лъжат, или някой ги е излъгал.

Много ясно, че ако ще се "припознават" дружества, по-голямата част от феновете ще изберат това, водено от Гриша Ганчев!
Аз някакво ново отборче носещо името ЦСКА, управлявано от Манджуков и Георгиев, играещо в "А" окръжна или "В" група няма да подкрепя, както и много други хора.

А най-добрия вариант е оздравяване на сегашното дружество, двамата обаче не искат такова нещо, или поне не са го показали...Те са си решили явно отдавна да си правят нови дружества, а сегашното...Чао, бамбино.
Разбира се, преди да създадат дружеството, първо трябва да пресметнат колко е 1 по 1. Ако трябва да свиркат, ще им помогнем.

На 21 май 2015 година в Търговския регистър е постъпило искане за регистрация на ново дружество ЦСКА, което да носи името "ФК ЦСКА АД".

Като представител на това дружество е записан Милко Георгиев - един от собствениците на настоящия ЦСКА. В съвета на директорите влизат Георги Барзов, Ивайло Манджуков и Милко Георгиев.

На 25 май 2015 година от ТР са отказали регистрация на новото дружество, изтъквайки мотиви, които не би трябвало да са сериозна пречка за въпросните хора да регистрират ФК ЦСКА АД при следващия им опит.

Най-вероятно Милко Георгиев и Ивайло Манджуков се надяват, че именно ФК ЦСКА АД ще продължи да играе в "А" група на мястото на сегашния ЦСКА.

Никой освен Томов не иска да ''оздравява'' това дружество,нали знаеш как ''оздравяват'' Томов и Стойчо?Как пък за всичко се оказаха Милко и Иво?Както доста хора не подкрепят тях,така много хора,включително аз,няма да понесем завръщането на тези нищожества в ЦСКА.Плюс това,това дружество няма как да вземе лиценз поради некадърността на Тодоров и Томов,а не на Милко и Манджуков.

Venko123
Контакти:

Мнениеот Venko123 » 26 май 2015 23:06

Че кой иска Томов? Аз лично не го искам, а и не знам Томов и Стойчо да искат да се връщат?...Така като гледам имаме два варианта, които можем да избираме поне към момента...ГГ или Милко и Манджуков...Ами, съжалявам, много ясно че ще избера първия, който може и знае как, пред другите двама, които с нищо не са доказали нито че могат, нито че знаят.

Ако след 5 години това ново дружество натрупа дългове от порядъка на 14-15 милиона пак ли ще се прави ново дружество, а това което е било създадено преди няколко години и на него ще му пеем "Чао, Бамбино"?...

Партизан и Цървена Звезда с колко дългове са между другото...?

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 26 май 2015 23:15

sin4ec написа:
sin4ec написа: Сиреч, фалит и отиване в окръжната, с ново дружество, което евентуално да откупи емблемата и символите, би било възможно най-близо до автентичния ЦСКА и не е проблем да се припознае? Разходите са всъщност 3 млн за емблемата...
Оттук следва логично, че вместо някой да налива 30 млн за дългове, за 4 години може да ги инвестира в база, стадион и структура, та когато отборът се върне в А група, нещата да са както се полага, правилно ли разбирам?

Теоретически и практически ние ще останем 6 години без победа над вас-нещо нечувано и невиждано в историята!
Не знам, но според мен не е трудно да се организира шпалир през окръжната и В група, а като се влезе в Б, вече да се мисли за селекция и стратегия в обозримо бъдеще. Сложно е, тежко е, но няма начин. По-добре така, отколкото да ви подиграват за безголови, безпобедни, безлицензни и прочее...

В "А" окръжна според теб ще дойдат Дел Пиеро,Пирло и Недвед ли?Е,Ще минем без Ибрата,ама не е болка за умиране. :mrgreen:

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 26 май 2015 23:17

sin4ec написа:

В "А" окръжна според теб ще дойдат Дел Пиеро,Пирло и Недвед ли?Е,Ще минем без Ибрата,ама не е болка за умиране. :mrgreen:

Няма да е лесно да се върнем, но поне всичко ще бъде нормално и това ще е нашия стар/нов автентичен ЦСКА... :idea:
@ Ще бутаме с български футболисти може и да се забави връщането, но ще се върнем все някога! За това не берете грижи... важно е как ще се работи на управленско ниво и през това време да се гради, гради и пак гради :!:
Последна промяна от Teo на 26 май 2015 23:18, променено общо 1 път.

Тик-Так1892
Контакти:

Мнениеот Тик-Так1892 » 26 май 2015 23:18

Venko123 написа:Че кой иска Томов? Аз лично не го искам, а и не знам Томов и Стойчо да искат да се връщат?...Така като гледам имаме два варианта, които можем да избираме поне към момента...ГГ или Милко и Манджуков...Ами, съжалявам, много ясно че ще избера първия, който може и знае как, пред другите двама, които с нищо не са доказали нито че могат, нито че знаят.

Ако след 5 години това ново дружество натрупа дългове от порядъка на 14-15 милиона пак ли ще се прави ново дружество, а това което е било създадено преди няколко години и на него ще му пеем "Чао, Бамбино"?...

Имаш известно право,но тук няма държава,която да се интересува от спорта,тя гледа да си прибира парите.Впрочем,аз пак повтарям Тодоров е виновен за загубата лиценза и много ми е интересно,ако те бяха сега,ами повечето тук щяха да ги разпъват на кръст.Знам,че ти не искаш Томов,но има хора,които го искат и тук,както и във форума на ЦСКА.А имай предвид,че Томов с удоволствие отново би се направил на ''спасител''.Аз не съм против Гриша Ганчев,аз съм против начина по който той иска да влезе в ЦСКА,АКО въобще иска да влиза,защото имам и други подозрения.Ако наистина иска,да дойде в новото дружество,няма да му откажат,даже може да му дадат целият пакет акции и така мразените Милко и ''Морко'' да изчезнат.Аз не искам обединения,това наистина няма да е ЦСКА,предпочитам фалит на това дружество,ново дружество първоприемник на старото,купуваме лиценз на отбор от В,а защо не и Б група и след 2-3 години най-много отново сме в играта и то с пълна сила.Новото дружество няма да натрупа нови дългове,аз бях на срещата и съм запознат с плана на ръководството.

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 26 май 2015 23:23

Venko123 написа:Че кой иска Томов? Аз лично не го искам, а и не знам Томов и Стойчо да искат да се връщат?...Така като гледам имаме два варианта, които можем да избираме поне към момента...ГГ или Милко и Манджуков...Ами, съжалявам, много ясно че ще избера първия, който може и знае как, пред другите двама, които с нищо не са доказали нито че могат, нито че знаят.

Грешиш по отношение на вариантите.
Никой още не знае колко са. Може да са повече, а може и нито един.
Марката е блокирана от НАП и никой не може да я барне с пръст. Изобщо не е ясно кой ще я откупи. Това ще стане, когато влезе синдик и започнат да продават активите на дружеството.
Т.е. след някое загубено дело за несъстоятелност.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 26 май 2015 23:26

Денят се изнизва, а ни вест, ни кост от турчето с британско тескере...

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 26 май 2015 23:27

Какво значи оздравяване - някой да се изръси като начало с 20 мил. лв. и после поне по още 10 на г.(за да не сме червената Славия).После може да бъде нарочен и за "боклук",но е длъжен да издържа клубът и не само него и да плаща масрафите на "хореографите" и режисьорите им.Те такова животно нема на света!

Върни се в “Архив”