Лято 2011-трансфери и спекулации

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Blue_Girl
Контакти:

Re: Лято 2011-трансфери и спекулации

Мнениеот Blue_Girl » 16 юни 2011 17:26

Отклонявате се от темата.
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

NAKEV
Контакти:

Мнениеот NAKEV » 16 юни 2011 17:49

На мен ми харесва какво се прави в любимия Левски.......не са никак лоши играчите но в дясно ни трябва бърз и умеещ да центрира добре играч а и за Мулдер не съм убеден че се представи на ниво/трябва му конкуренция/и ще му потръгне като в началото когато дойде при нас.......мен ме боли за играчи като Курдов на който не му дадът в този момент шанс да се докаже отново при нас/мисля че ще успее/а защо за Нифлор не се преговаря така както някъде писа че дори се натискал да дойде в Левски.....този играч е научен и е адаптиран в БГ и ще ни пасне.....представям си ги с Курдов как ще развинтват всяка защита.За централен защитник бих взел и опитал с Бранеков или с Танко Дяков........това са все играчи които няма да ни струват кой знае колко в сравнение с разни нови чужденци на които ще им отнеме време за адаптация......а ние и особенно Гонзо....няма за къде и кога да чакаме

scooool
Контакти:

Мнениеот scooool » 16 юни 2011 17:57

Утре ли ще представим всички нови,че това със селекцията се преекспонира,особенно със централния нападател.Утре ли идва новата "звезда"???????.Мисля,че селекцията е добра,крайно време е да разбрем,че сме посредствено,сравнително малко отборче за Европейските стандарти и да не мярваме на приказки и митове за супер попълнения от всички близки галактики.

Потребителски аватар
george_speed75
Контакти:

Мнениеот george_speed75 » 16 юни 2011 18:27

scooool написа:Утре ли ще представим всички нови,че това със селекцията се преекспонира,особенно със централния нападател.Утре ли идва новата "звезда"???????.Мисля,че селекцията е добра,крайно време е да разбрем,че сме посредствено,сравнително малко отборче за Европейските стандарти и да не мярваме на приказки и митове за супер попълнения от всички близки галактики.

Зику и тоя бразилеца са много добри... словенеца не струва най-вроятно , но другите двама са супер играчи, отделно не са продали никой, вдигат класата, да видим ние какво ще направим... досега сме я свалили със сигурност.Зику ,Платини,Нелсън,Маркиниос и някъв бразилец...тва не ми звучи много добре...
Mюлдер тромав ми звучи като Иво бърз :lol:

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 16 юни 2011 18:31

george_speed75 написа:
scooool написа:Утре ли ще представим всички нови,че това със селекцията се преекспонира,особенно със централния нападател.Утре ли идва новата "звезда"???????.Мисля,че селекцията е добра,крайно време е да разбрем,че сме посредствено,сравнително малко отборче за Европейските стандарти и да не мярваме на приказки и митове за супер попълнения от всички близки галактики.

Зику и тоя бразилеца са много добри... словенеца не струва най-вроятно , но другите двама са супер играчи, отделно не са продали никой, вдигат класата, да видим ние какво ще направим... досега сме я свалили със сигурност.Зику ,Платини,Нелсън,Маркиниос и някъв бразилец...тва не ми звучи много добре...

цесекато нямат ли тема за селекцията си да ги пишеш там тези неща :?
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
george_speed75
Контакти:

Мнениеот george_speed75 » 16 юни 2011 18:32

BLUE CHAMPIONS написа:
george_speed75 написа:

цесекато нямат ли тема за селекцията си да ги пишеш там тези неща :?

Аз само сравнявам наща селекция с тяхната.

Според теб коя е по-добра?
Mюлдер тромав ми звучи като Иво бърз :lol:

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 16 юни 2011 18:33

Ще ти кажа коя е по-добра догодина, май месец.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 16 юни 2011 18:34

според теб кой ще вземе купата през 2013год.? свършила ли е селекцията че питаш?!
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 16 юни 2011 18:39

ehh написа:Ще ти кажа коя е по-добра догодина, май месец.

Правилно!
:mrgreen:
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

scooool
Контакти:

Мнениеот scooool » 16 юни 2011 18:55

Червените не са нищо особенно просто ние им дадохме увереност,защото прегоряхме в прекия сблъсък.С Пирин бяха откровенно слаби,не се отчайваите Зико е добър,но един път игра вече срещу нас и падна така,че !!! :) .Спомнете си мача с Динамо тогава беше титуляр,не им преписваите качества,който нямат.Селекцията е супер,смес от младост и опит с качество.Остава голямата въпросителна с тарана които ще замести Гарра,на който искренно желая успех.

Върни се в “Архив”