NBA Regular Season 22-23
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: NBA Regular Season 22-23
Много хора щели да изгорят с пари? Кои хора? Заложилите, че Лейкърс ще играят плейофи ли? В такъв случай, "подпирането" се прави с цел да се облагодетелстват те, не Лейкърс. Защо нападаш отбора и феновете му, при положение че който и нормален привърженик да питаш, всеки би предпочел да не се класират изобщо, пред алтернативата Спърс да ги дънят с по 30 точки разлика вкъщи.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

- Drunken_Master
- Контакти:
rhaegar написа:Много хора щели да изгорят с пари? Кои хора? Заложилите, че Лейкърс ще играят плейофи ли? В такъв случай, "подпирането" се прави с цел да се облагодетелстват те, не Лейкърс. Защо нападаш отбора и феновете му, при положение че който и нормален привърженик да питаш, всеки би предпочел да не се класират изобщо, пред алтернативата Спърс да ги дънят с по 30 точки разлика вкъщи.
Кой съм нападал? Кой съм аз, че да държа сметка някому? Просто казвам, че гледайки баскетбол от доста време, вие сте най-подпираният отбор. Това с тоя сезон го пиша не случайно, понеже постоянно се споменава сезона на Леброн с Инграм, Бол и Кузма понеже бил "провал", а никой не говори за въпросният сезон, където... повярвай ми, още тогава влизах в спИртал-а и вашите фенове се заканваха, че ще чупят рекорда на биковете за победи в редовният сезон. Резултата... Коби и Дуайт се изпокараха, накрая на сезона Мамбата мисля, че скъса ахилес и плейофите ви отидоха, по дяволите...
И извинявай, ама... това си беше очеизбождащо подпиране. Както гейм 1 от финалите 2018-та, където в три последователни атаки в краят на срещата имаше ощетяване за Кавс.
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Drunken_Master написа:Кой съм нападал? Кой съм аз, че да държа сметка някому? Просто казвам, че гледайки баскетбол от доста време, вие сте най-подпираният отбор. Това с тоя сезон го пиша не случайно, понеже постоянно се споменава сезона на Леброн с Инграм, Бол и Кузма понеже бил "провал", а никой не говори за въпросният сезон, където... повярвай ми, още тогава влизах в спИртал-а и вашите фенове се заканваха, че ще чупят рекорда на биковете за победи в редовният сезон. Резултата... Коби и Дуайт се изпокараха, накрая на сезона Мамбата мисля, че скъса ахилес и плейофите ви отидоха, по дяволите...
И извинявай, ама... това си беше очеизбождащо подпиране. Както гейм 1 от финалите 2018-та, където в три последователни атаки в краят на срещата имаше ощетяване за Кавс.
Ами де да знам, непрекъснато го натякваш, все едно някой от тука е виновен, а то накрая се оказа че дори не е правено за доброто на Лейкърс, а на някой си, който евентуално щял да изгори с пари.
Мисля, че никой тук не е говорил за сезона с Инграм, Бол и Кузма от поне две години, че да го даваш като някакъв пример, с който да оправдаеш поредното натякване. Сега ако някъде другаде си водил спор с някого и го пренасяш тук, пред хора които изобщо не знаят за какво става въпрос, това е съвсем отделна работа.
Трето, аз изобщо не се съмнявам че още тогава си влизал в спортала, както и че феновете са били нахъсани преди сезона. Все пак този отбор на хартия изглежда един от най-силните събирани в новата история на Лейкърс.
Четвърто, на никой, освен на бронсексуалните, не му пука за първия мач във финалите през 2018-та.

-
ReBorn1982
Уха, тук става интересно ...... отварям пуканките ...
- Drunken_Master
- Контакти:
ReBorn1982 написа:Уха, тук става интересно ...... отварям пуканките ...
Вместо да се занимаваш с глупости... по-добре изгледай това. Аз съм потресен.
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=2UtCC3EAz3Q&t=1933s[/youtube]
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
ReBorn1982 написа:Уха, тук става интересно ...... отварям пуканките ...
Няма смисъл, както обикновено темата се сменя на random. Аз обаче си намерих нещо интересно:
https://forum.gong.bg/gong/viewtopic.php?f=42&t=110331
Това е темата за въпросния сезон. В нея не прочетох нито едно мнение за съдийско бутане спрямо Лейкърс. Надежди за силен сезон от феновете им-да. Разочарование от какво стана в последствие-да. Фенове на другите отбори да говорят за съдии-не. За сметка на това, на предпоследната страница се мъдри ето това мнение, първото за целия сезон на въпросния бродещ из дебрите на спортал капацитет:
Drunken_Master написа:СПЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪРС !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Лейкърс общо взето играеха за Коби,миналия сезон.Не случайно правеше по 300 стрелби от 3-ката,през 2-ма,а през това време Пау Гасол гледаше под коша.Просто иска да бие рекорда на Карим Абдул Джабар,ама доста трудно.
Определено е загуба това,че Дуайт Хауърд напусна,макар и да е съвсем логично - не е лесно да си съотборник на Коби Браянт.Макар че направи общо взето посредствен сезон той си остава страхотен защитник и ако играеше на Олимпийските игри през 2012,Пау Гасол нямаше как да си развява коня под коша,а прехвалените Кевин Лав и Тайсън Чандлър само да го зяпат отстрани.
Най-приятен отбор ми бе Голдън Стейт Уориърс.Млад отбор с един лидер (ако може да се смята 25 годишния Стеф Къри за такъв)и яко стрелби от 3-ката.Просто не са типичният отбор за НБА и ме израдваха наистина.
Очаквам Оклахома отново на финал и Ибака да ги тормози под коша,само дано Дюрант е във форма,че иначе не ги виждам.
Марк Гасол ще бута Мемфис през новия сезон,ама освен плейофи,друго лично не виждам да постигнат.
Дано титлата да не отиде пак при Маями,макар че като фен на САС,трябва да призная,че си бяха абсолютно заслужен шампион тъй като едната конференция е доста по-класна от другата и си бяха по-изморени.
Интересно ми е, в кой момент от живота се преживява катарзис и ставаш бронсексуален, след като преди това не си искал да печели.

- Drunken_Master
- Контакти:
Tъй... А сега може да преровичкаш предната тема, в която чисто и просто казах, че това беше профила на брат ми. Никога не съм го крил... Писал съм го неведнъж.
Drunken_Master написа:Tъй... А сега може да преровичкаш предната тема, в която чисто и просто казах, че това беше профила на брат ми. Никога не съм го крил... Писал съм го неведнъж.
Ма разбира се, на брат ти е бил.

- Drunken_Master
- Контакти:
rhaegar написа:Drunken_Master написа:Tъй... А сега може да преровичкаш предната тема, в която чисто и просто казах, че това беше профила на брат ми. Никога не съм го крил... Писал съм го неведнъж.
Ма разбира се, на брат ти е бил.
Ами твой избор е да вярваш на каквото си поискаш. Все ми е тая, общо взето.
- Drunken_Master
- Контакти:
Между другото, това не виждам, какво общо има и с темата за съдийските подпиранки, ама както и да е...