Шампионска лига (2021/2022)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
KOPScousers
Контакти:

Re: Шампионска лига (2021/2022)

Мнениеот KOPScousers » 30 ное 2021 23:12

[offtopic]
insaneboy1 написа:Категоричен няма как да съм, пошегувал съм се, най-малкото дори и да са най-големите фаворити пак не можеш да си сигурен, защото в един мач без реванши става всичко, видяхме Франция как го изяде от Швейцария, но има много предпоставки, които им дават шансове. Най-вече, че този отбор имаше огромно напрежение заради толкова загубени финали и пропуснати трофеи, а сега им падна камък от сърцето и ще играят много по-освободено, а отбор определено имат - по-балансиран, Италия например нямат нито един играч световна звезда, но с колектив спечелиха еврото. Англия като не са на английска земя няма да стигнат далеч, Италия според мен от тук ще вървят надолу (след еврото нищо не играят), Франция ще са от фаворитите - да, но там напоследък много драми ги клатушкат. Испания според мен ще са сериозен претендент, защото показаха, че новото поколение се справя много добре и им липсва само реализатор (Ансу Фати).

Аз като цяло не визирах точно теб, не помня кой го беше написал, но явно си ти, все тая. И да, забравих, че и испанците имат прилично младо поколение и положението им е много сходно с това на Германия. След смяната на поколенията, честно казано още ми е трудно да свикна с националния футбол, защото не е като клубния да гледаш даден клуб 2 пъти седмично и промените да не ти правят такова впечатление. Все пак мисля, че на предстоящото Световно няма да има твърд фаворит, както беше с Франция на миналото и ще е доста интересно. Като теглят жребия за групите, тогава ще имаме по-голяма яснота и ще може да се направи по-реална преценка кой-къде, но на големите форуми винаги се получават изненади и се появяват неочаквани герои, така че... Мисля, че това е достатъчно, и без това последните 10-тина страници в темата са страшен офтопик. :oops:[/offtopic]
Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
:mrgreen:
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 01 дек 2021 10:01

Какво значи няма на кой да я дадат и за това я дават на Меси.
Ето ви малко тема за размисъл. Тази година имаше ЕП и ШЛ нали?
Така, когато Франция стана СШ през 2018-та, хърватите играха финал а Модрич спечели ШЛ.
Тогава се извадиха много доводи носителя да не е от шампиона на СП (никой не изпъкнал :mrgreen:) а да е от
носителя на ШЛ и финалист на СП и ОК. Дадоха топчето на Модрич. Така тази година обаче имаме спечелил ШЛ и
ЕП и играещ на подобна позиция като Модрич но разбираш ли някак си няма как да е кандидат за топчето! :mrgreen:
Някак не блести като Модрич тоя Жоржиньо! Не е от модните (фешън) отбори дето се вика!
Оставям го настрана Жоржиньо и добавям че всеки от Салах, Левандовски и Бензема с представянето си
заслужава пак повече от Меси.

Мисля че тази "политическа" награда не струва нищо за истинските фенове на футбола вече!
Меси ще получи повече тролене дори от фенове които винаги са били положително настроени към него.

daduradam
Контакти:

Мнениеот daduradam » 01 дек 2021 10:06

Pichichi написа:Какво значи няма на кой да я дадат и за това я дават на Меси.
Така, когато Франция стана СШ през 2018-та, хърватите играха финал а Модрич спечели ШЛ.
Тогава се извадиха много доводи носителя да не е от шампиона на СП (никой не изпъкнал :mrgreen:) а да е от
носителя на ШЛ и финалист на СП и ОК. Дадоха топчето на Модрич. Така тази година обаче имаме спечелил ШЛ и
ЕП и играещ на подобна позиция като Модрич но разбираш ли някак си няма как да е кандидат за топчето! :mrgreen:
Някак не блести като Модрич тоя Жоржиньо! Не е от модните (фешън) отбори дето се вика!
Оставям го настрана Жоржиньо и добавям че всеки от Салах, Левандовски и Бензема с представянето си

Мисля че тази "политическа" награда не струва нищо за истинските фенове на футбола вече!
Меси ще получи повече тролене дори от фенове които винаги са били положително настроени към него.

Жоржиньо според някои титани на мисълта само може да се спъва в топката. Присъствието му в Челси и националния на Италия е плод на случайност :lol: Също така миналата седмица МЮ вкарали гол на Челси заради него, как такъв човек да вземе златната топка :?
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 01 дек 2021 10:12

daduradam написа:

Жоржиньо според някои титани на мисълта само може да се спъва в топката. Присъствието му в Челси и националния на Италия е плод на случайност :lol: Също така миналата седмица МЮ вкарали гол на Челси заради него, как такъв човек да вземе златната топка :?

Е да то от Бускетс по- убаво нема!
Също така Меси никога ама никога не е изпускал важна дузпа в кариерата си!
Нито Марадона, Ван Бастен и т.н.т.

На линия
Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 01 дек 2021 10:48

То лошото е, че фенове на Челси ги пишат тия неща. Аз също не смятам Жоржиньо за някакъв феноменален футболист, но неговите функции на терена са такива, че се забелязва само когато греши.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 01 дек 2021 10:55

.....

Верно ли се намери някой да сравни Модрич 2018 с Жоржиньо 2021 :?:
Кое да им сравняваме? Чисто футболната стойност на двамата? Приноса и влиянието на Модрич върху играта и представянето на Хърватска и Реал през 2018 с тези на Жоржиньо за Италия и Челси 2021 ли? Че той Жоржиньо не беше най-силният футболист дори в зоната си нито за Италия (Верати), нито за Челси (Канте). Добър футболист, който е имал щастието и късмета да спечели 2 трофея с отборите си. Е и? Жоржиньо с топчето щеше да е по-голям смях от Канаваро 2006 и Недвед 2003 взети заедно.

За мен лично, най-добрият футболист за годината беше Мо Салах. Левандовски също би бил ОК като победител.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Bernaleo
Контакти:

Мнениеот Bernaleo » 01 дек 2021 10:59

Най постоянен - Левандовски.Салах? Bitch please...

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 01 дек 2021 11:07

Не бе просто Модрич е от Реал М и хайпа около него е огромен! Той м/у другото също
изпусна решителна дузпа ама му обърсаха задника. Съвсем спокойно може да се каже и за него
същото което пишеш за Жоржиньо. Все мога да напиша някое име от хърватите и от Реал М (примерно Кроос, Роналдо)
което да се е представило по-добре от Модрич през 2018-та, на който предната година (2017-та) му беше
много по-добра и Реал М пак спечелиха ШЛ. Иначе Регъра е прав за Модрич медийния хайп е огромен за Жоржиньо
се чува по медиите само когато обърка нещо!
Сравнявай им мачовете и спечелените купи, не им сравнявай имената цитирани в медиите!
Последна промяна от Pichichi на 01 дек 2021 11:16, променено общо 3 пъти.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Оо

Мнениеот Drunken_Master » 01 дек 2021 11:12

Аз съм 300 пъти по-качествен играч от Меско... ;) Ше го размажа на белот!
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
KOPScousers
Контакти:

Мнениеот KOPScousers » 01 дек 2021 11:35

Bernaleo написа:Най постоянен - Левандовски.Салах? Bitch please...

Какво за Салах? Пролетта беше в основата да ни класира в Топ 3 в сезон, в който много отбори щяха да завършат извън Топ 4, а този сезон няма по-добър играч в света от него. Лева има повече голове, но той си е типичен голмайстор и това му е работата. Мо компенсира с пъти повече асистенции и влияние върху играта на Ливърпул, например. Един Бензема също е във формата на живота си и вкарва редовно както за Реал, така и за Франция. 4-тото място на Бензо и 7-мото на Салах в класацията са пълен смях, при положение, че и двамата категорично трябваше да са в Топ 3, заедно с Левандовски, но това е личното ми мнение.
Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
:mrgreen:
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]

Върни се в “Архив”