insaneboy1 написа:Категоричен няма как да съм, пошегувал съм се, най-малкото дори и да са най-големите фаворити пак не можеш да си сигурен, защото в един мач без реванши става всичко, видяхме Франция как го изяде от Швейцария, но има много предпоставки, които им дават шансове. Най-вече, че този отбор имаше огромно напрежение заради толкова загубени финали и пропуснати трофеи, а сега им падна камък от сърцето и ще играят много по-освободено, а отбор определено имат - по-балансиран, Италия например нямат нито един играч световна звезда, но с колектив спечелиха еврото. Англия като не са на английска земя няма да стигнат далеч, Италия според мен от тук ще вървят надолу (след еврото нищо не играят), Франция ще са от фаворитите - да, но там напоследък много драми ги клатушкат. Испания според мен ще са сериозен претендент, защото показаха, че новото поколение се справя много добре и им липсва само реализатор (Ансу Фати).
Аз като цяло не визирах точно теб, не помня кой го беше написал, но явно си ти, все тая. И да, забравих, че и испанците имат прилично младо поколение и положението им е много сходно с това на Германия. След смяната на поколенията, честно казано още ми е трудно да свикна с националния футбол, защото не е като клубния да гледаш даден клуб 2 пъти седмично и промените да не ти правят такова впечатление. Все пак мисля, че на предстоящото Световно няма да има твърд фаворит, както беше с Франция на миналото и ще е доста интересно. Като теглят жребия за групите, тогава ще имаме по-голяма яснота и ще може да се направи по-реална преценка кой-къде, но на големите форуми винаги се получават изненади и се появяват неочаквани герои, така че... Мисля, че това е достатъчно, и без това последните 10-тина страници в темата са страшен офтопик.