Ла Лига (сезон 2020-21)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Re: Ла Лига (сезон 2020-21)

Мнениеот Udoji90 » 01 фев 2021 18:11

miro_rz написа:
Udoji90 написа:И на мен това ми направи впечаление - 7-8 титли за 5-10 години, ама си викам, че сигурно под "титли" има предвид всякакви трофеи. :?

Вие от Валенсия сте баси баламурниците, спите. Копирайте системата от Барса. Ето така се работи в дългосрочен план! :mrgreen:

Ние и без да я копираме, сме тръгнали към сценария с испански еквивалент на баба Дора... :oops:
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 01 фев 2021 18:59

insaneboy1 написа:Отборът върви нагоре и това е видимо от самолет, много ми дреме, че няма да вземем титла като се налагат младите и се вижда прогреса и играем атрактивен футбол. При валверде като взехме титлата не играехме нищо. Суарес е временно решение за Атлетико за не повече от сезон, Реал си цъкат със старци на по 35. Ние мислим за бъдещето, днес втори, но в следващите 5-10 години 7-8 титли.

Със старци викаш? А вие с какво играете? Мислите за бъдещето, с кои точно играчи го мислите?

Потребителски аватар
insaneboy1
Контакти:

Мнениеот insaneboy1 » 01 фев 2021 19:18

paceto написа:
insaneboy1 написа:Отборът върви нагоре и това е видимо от самолет, много ми дреме, че няма да вземем титла като се налагат младите и се вижда прогреса и играем атрактивен футбол. При валверде като взехме титлата не играехме нищо. Суарес е временно решение за Атлетико за не повече от сезон, Реал си цъкат със старци на по 35. Ние мислим за бъдещето, днес втори, но в следващите 5-10 години 7-8 титли.

Със старци викаш? А вие с какво играете? Мислите за бъдещето, с кои точно играчи го мислите?

Ти гледал ли си скоро мач на Барселона?
[wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn%3AANd9GcTgeRES7WfrIeE2Qzeot_8QxtSWJDD-scT3VA&usqp=CAU[/wrapimg]
Anulo mufa

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 01 фев 2021 19:26

Гледал съм аз не се притеснявай, ама това, че сте вкарали 3-4 в състава на по 20-21 години не означава, че гледате в бъдещето. Дай да извадим старите кучета от състава и да видим какво ще остане и наистина ли вярваш, че ще играете и занапред с тези, които сега пускате? Пянич и той ли е първа младост, че и Нето дори и с тези ли трансфери гледате напред?

Закърпвате положението като при нас заради липсата на пари, но отпушат ли нещата ще видиш колко в бъдещето ще гледате като започнете да купувате играчи и ще заменяте тези младоци.

При последният ни мач най-възрастните ни играчи бяха Модрич и Бензема, а останалите са под 30 години каквито имате и вие. Кроос е на 31, но и вие играете с играчи на тази възраст. И ние имаме играчи на по 18-19-20 години, така че недей да гледаш толкова гордо в момента и да говориш кой какво гледал за бъдещето, защото не си пророк за това нещо.

Гризман и той ли е младок и с него гледате в бъдещето? :lol: Дай да ги махнем старите пушки като Меси, Алба, Гризман, Пике, че дори Тер Щеген и да наблъскаме с младоци, които сега величаете и да видим какво ще се получи. Очакваш викаш да купувате и още младоци, ама знаеш че това няма как да стане и винаги трябва да има стари пушки да дърпат нещата напред. Не ви сега статистики за средна възраст на отбора и прочие, защото това са цифри за чесане на егото. Дай да видим какво ще се случи като се махнат старите кучета, така както и при нас ще се случи един ден.

Потребителски аватар
rebelheartous
Контакти:

Мнениеот rebelheartous » 01 фев 2021 19:29

Е то 3-4 играча си е 1/3 от състава. Хич не е малко, а освен това и отборът се разви и тръгна нагоре. И като игра, и като точки.

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 01 фев 2021 19:32

Ама то лесно да се пускат така около старите кучета, ама ще ги пускате ли наистина тези и занапред като титуляри ако не са до тях играчи като Меси и компания? Нима като ви се отвори шанс да запълвате дупките ще го направите с играчи на по 20 години или ще търсите такива над 25 години?

Потребителски аватар
insaneboy1
Контакти:

Мнениеот insaneboy1 » 01 фев 2021 19:32

paceto написа:Гледал съм аз не се притеснявай, ама това, че сте вкарали 3-4 в състава на по 20-21 години не означава, че гледате в бъдещето. Дай да извадим старите кучета от състава и да видим какво ще остане и наистина ли вярваш, че ще играете и занапред с тези, които сега пускате? Пянич и той ли е първа младост, че и Нето дори и с тези ли трансфери гледате напред?

Закърпвате положението като при нас заради липсата на пари, но отпушат ли нещата ще видиш колко в бъдещето ще гледате като започнете да купувате играчи и ще заменяте тези младоци.

При последният ни мач най-възрастните ни играчи бяха Модрич и Бензема, а останалите са под 30 години каквито имате и вие. Кроос е на 31, но и вие играете с играчи на тази възраст. И ние имаме играчи на по 18-19-20 години, така че недей да гледаш толкова гордо в момента и да говориш кой какво гледал за бъдещето, защото не си пророк за това нещо.

Гризман и той ли е младок и с него гледате в бъдещето? :lol:

Пянич и Нето са ротационни играчи, като Пянич почти не помирисва терен. Какво ми ги вадиш тия? И кой нормален треньор ще пусне 11 млади? Само мога да ти кажа, че срещу ПСЖ - Араухо и Педри ще са 100% титуляри, както Де Йонг, Дембеле и Дест (ако са здрави). Ансу Фати продължава да е 3-ти топ скорър на отбора въпреки че е аут от ноември и при завръщане от контузия ще е 100% титуляр също. Отдено Мингеса и Рики Пудж се наложиха добре като ротационни играчи, влизащи от скамейката, а Мингеса по принуда записа и много мачове като титуляр в които се справи сравнително добре. Зидан кой играч наложи от вашите? Един Менди. Точка. Това е. И причината за това е само, че Марсело изведнъж стана покъртителен, Менди за мен няма класата за Реал. Всичко друго ви е старият отбор. Барселона този сезон има един от най-младите състави в Ла Лига, ти ми изброяваш 2-3-ма играчи на по 30+.

Вие си карате още с отбора на Анчелоти.
[wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn%3AANd9GcTgeRES7WfrIeE2Qzeot_8QxtSWJDD-scT3VA&usqp=CAU[/wrapimg]
Anulo mufa

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 01 фев 2021 19:33

Защото отново му се играе на един определ футболист. След него ще се чудите от ляво на дядно или от дясно на ляво да се кръстите!
Изображение

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 01 фев 2021 19:44

JackPackage написа:
miro_rz написа:Каталунски хегемон, за 5 години 7/8 титли! :lol:

И Попа ще е спал със всичките Мис Свят през тоя век :lol: :mrgreen:

Това в последните години с тези операции стана леко опасно занимание :mrgreen: Да не го подгони някоя с адамова ябълка,Мис Тайван примерно :lol:
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 01 фев 2021 19:55

insaneboy1 написа:
paceto написа:Гледал съм аз не се притеснявай, ама това, че сте вкарали 3-4 в състава на по 20-21 години не означава, че гледате в бъдещето. Дай да извадим старите кучета от състава и да видим какво ще остане и наистина ли вярваш, че ще играете и занапред с тези, които сега пускате? Пянич и той ли е първа младост, че и Нето дори и с тези ли трансфери гледате напред?

Гризман и той ли е младок и с него гледате в бъдещето? :lol:

Пянич и Нето са ротационни играчи, като Пянич почти не помирисва терен. Какво ми ги вадиш тия? И кой нормален треньор ще пусне 11 млади? Само мога да ти кажа, че срещу ПСЖ - Араухо и Педри ще са 100% титуляри, както Де Йонг, Дембеле и Дест (ако са здрави). Ансу Фати продължава да е 3-ти топ скорър на отбора въпреки че е аут от ноември и при завръщане от контузия ще е 100% титуляр също. Отдено Мингеса и Рики Пудж се наложиха добре като ротационни играчи, влизащи от скамейката, а Мингеса по принуда записа и много мачове като титуляр в които се справи сравнително добре. Зидан кой играч наложи от вашите? Един Менди. Точка. Това е. И причината за това е само, че Марсело изведнъж стана покъртителен, Менди за мен няма класата за Реал. Всичко друго ви е старият отбор. Барселона този сезон има един от най-младите състави в Ла Лига, ти ми изброяваш 2-3-ма играчи на по 30+.

Вие си карате още с отбора на Анчелоти.

Един Менди викаш? А Асенсио къде го забравяш? Винисиус, Родриго, Варан е на 27 и хич не е стар, Федерико Валверде на колко е?

Все гледате в нашата градинка и сочите с пръст, ама ако погледнете по детайлно у вас ще видите същата картинка. Нека се махнат старите кучета и да може да пазарувате пак на спокойствие и ще видим какви играчи ще навземете. Гледам сега точите лиги и по Кун, който е с младежките си пъпки. :lol: Като ви гледам обаче политиката вие взимате играчи, а не плащате за тях и сега ако ви погнат да ги платите всичките ще стане много интересно и не е като да няма срок за същото.

Като цяло при нас има точно трима, които вдигат рязко възрастта на отбора и това са Модрич на 35 години, Рамос през март прави 35 години и Бензема на 33 години. Всичко останало е в рамките на нормалното, където имаме на 31 години, на 29, 28 и т.н. същото като при вас.

Върни се в “Архив”