Италианската Серия А (2020-21)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Италианската Серия А (2020-21)
Дано са си оставили 3-4 гола за Каляри.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Айде и любимеца на миланистите Ребич си опече оставане в Милан за още година.
Не знам дали има по-гризни екипи от тия, с които игра Интер днес.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Pichichi написа:Айде и любимеца на миланистите Ребич си опече оставане в Милан за още година.
Иска се да почне да пази култура, да не псува съдиите и малко по-балансирано да си разпредели головете и приноса в течение на сезона
Пиоли вместо да пусне някои от младите играчи вкарва Манджукич
Централен нападател трябва. Влахович вкара 15 гола и вече струва 60-80 млн. евро
Последна промяна от Groucho на 12 май 2021 23:46, променено общо 1 път.
rhaegar написа:Не знам дали има по-гризни екипи от тия, с които игра Интер днес.
Ти виде ли новия на Челси!?
Groucho написа:Pichichi написа:Айде и любимеца на миланистите Ребич си опече оставане в Милан за още година.
Иска се да почне да пази култура, да не псува съдиите и малко по-балансирано да си разпредели головете и приноса в течение на сезона![]()
Пиоли вместо да пусне някои от младите играчи вкарва Манджукич![]()
![]()
![]()
![]()
Централен нападател трябва. Влахович вкара 15 гола и вече струва 60-80 млн. евро
Е може да вземете Шевченко или Индзаги, тв що горе са набори на "шведа"!
Groucho написа:Pichichi написа:Айде и любимеца на миланистите Ребич си опече оставане в Милан за още година.
Иска се да почне да пази култура, да не псува съдиите и малко по-балансирано да си разпредели головете и приноса в течение на сезона![]()
Пиоли вместо да пусне някои от младите играчи вкарва Манджукич![]()
![]()
![]()
![]()
То така става, нали и Белоти за това струва толкова, защото вкара 15 гола преди 5 сезона та още си играе за Торино или?
Pichichi написа:То така става, нали и Белоти за това струва толкова, защото вкара 15 гола преди 5 сезона та още си играе за Торино или?
Да, той вкара 26 тогава и му търсеха 100 млн.
Иначе, вероятно ще напусне Торино лятото. Май има една година до края на договора и е на тезгяха за 20-25 млн.
rhaegar написа:Не знам дали има по-гризни екипи от тия, с които игра Интер днес.
Тия Найк се гаврят с отборите, бахТи пижамите!