Висша лига - сезон (2020/21)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Jürgen
Контакти:

Re: Висша лига - сезон (2020/21)

Мнениеот Jürgen » 28 ное 2020 20:02

Поне да почнат да признават когато топката е минала с половината обем гол линията. Така ще има повече голове :lol: :lol: :lol:
Иначе такива засади с рамо, с с пръст, с нос и тн. какво влияние изобщо оказват на играта не разбирам :lol:

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 28 ное 2020 20:31

KOPScousers написа:Никво удоволствие не носи вече това животинче футболчето. Днес при гола на Салах въобще не се зарадвах, стори ми се, че е в засада и бях сигурен, че този гол няма да бъде зачетен. Не е нормално това, което се случва вмомента, просто се убиват всякакъв интерес и всякаква тръпка от играта. След дербито с Евертън, когато полудях при гола на Хендерсън, вече дори не се радвам и на редовните голове, просто ме пречупиха с тоя шибан ВАР. :evil:

Aз това от кога го говорех? Това вар е бомба със закъснител и ще унищожи футбола.
Лично аз не гледам мачове с вар и това е единствения начин да се справим с тази измишльотина.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 28 ное 2020 22:38

Аз също не се радвам при гол вече. Скоро и да пуснат публика, няма да се избухва, докато не бият център. Вярно, че преди също се гледаха съдиите и флага преди да се зарадваш наистина, но знаеш че шанса да отменят гола е малък. Сега е кажи речи 50%.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 28 ное 2020 22:46

Току що на мача на ПСЖ имаше дузпа с/у Неймар. Съдята я подмина, двата отбора направиха още 1/2 атаки.
Извикаха съдята на телевизора след което отсъди дузпа 2/3 мин. след като не я отсъди в реално време а дузпа си имаше.
Винаги съм бил против ВАР още съвзем от първите опити и сега си е така!

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 28 ное 2020 23:48

Pichichi написа:Току що на мача на ПСЖ имаше дузпа с/у Неймар. Съдята я подмина, двата отбора направиха още 1/2 атаки.
Извикаха съдята на телевизора след което отсъди дузпа 2/3 мин. след като не я отсъди в реално време а дузпа си имаше.
Винаги съм бил против ВАР още съвзем от първите опити и сега си е така!

Aко 2016-а имаше ВАР и с него бяха отменили гола на Рамос на финала в ШЛ за засада, щеше ли да си против :? :?: :lol:
Или е по-добре за футбола след това Клатенбърг да обяснява на Пепе, че голът за неговия отбор не бил редовен :lol: :arrow:

"I gave Atletico a penalty early in the second half when Pepe fouled Fernando Torres," he recalled. "Pepe was furious and said to me in perfect English: 'Never a penalty, Mark.'
"I said to him: 'Your first goal shouldn't have stood.' It shut him up."

Нищо и няма на системата, чисти фрапантните грешки.

Дават право на отборите да искат по две проверки на мач, Неймар вика на треньора си, че има дузпа срещу него, треньорът му иска проверка, спират играта и не дават дузпата след 2-3 минути.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 29 ное 2020 00:25

Да, грешките са част от играта. Видеото не е!

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
Furious_Monk

Мнениеот Furious_Monk » 29 ное 2020 00:45

ВАР е допринесъл за намаляването на грешките, макар че човешкият фактор си остава най-значим.

Ако искат да те прецакат и с ВАР и без ВАР ще го направят... дори с второто ще е още по-лесно...аз не съм видял ВАР да отменя правилни решения на главния съдия или да дава грешни данни... виждал съм да не използват системата при определени доста спорни ситуации, бог знае защо... но не и самата тя да е в грешка... Май при Вила-Юнайтед миналата година е имало нещо такова... но поне аз не съм виждал такъв случай.
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 29 ное 2020 00:51

Това няма значение, нищо че не съм дори и съгласен с горното.

Играта не трябва да се спира и решенията не трябва да се коригират, а да са на моментални. Всичко друго не е футбол, а някаква пародия!

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 29 ное 2020 01:05

Освен Вар трябва да се махнат петте смени. 5 смени - това е целият отбор, заьото защитници и вратар се сменят само при тежки контузии.
Вар само за голлинията.

Потребителски аватар
Furious_Monk

Мнениеот Furious_Monk » 29 ное 2020 01:18

Дори и тактическите нововъведения от времето на младите Гуардиола и Моуриньо убиха скоростта в играта. Единият със здравия бетон, другият с честите нарушения в полето на противника и симулацията като отборен стил.

Скоростта си умря доста преди ВАР... сега твърде често докато единият играч се търкаля по тревата, другите гледат на монитора какво точно е станало, не към него самия... освен това, футболът е станал доста по-тежък от гледна точка на физически изисквания, с многото мачове, с определени тактически виждания на треньори като Клоп... Просто не е възможно 90 минути търчане в двете посоки през целия сезон...

И пак има достатъчно динамични и хубави мачове... преди агонията с Алавес, погледах доста от Атлетико- Валенсия и честно казано, не се получи никак лош мач. Имаше си и динамика, и скорост, но само един гол, при това автогол.
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.

Върни се в “Архив”