efc27 написа:boys85 написа:crazy_one написа:Дори аз се радвах и ми беше яко. Ама така е, спечелиха "парижани", имат право да се порадват - все пак е първа титла от 19 години насам и може би последната им за още 29 години

Ти гледай ОЛ да влязат в ШЛ, че иначе догодина ще трябва да картотекират някоя от женския отбор.
Ето видео с цялата церемония по награждаването. Най-силният момент е как Сако подхваща "Ô Ville lumière", представям си как би избухнал стадиона само преди 3 години на този тон за песен.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=WosG39JWlvE&feature=player_embedded[/youtube]
Хахах, когато извикаха Жале той се зачуди дали да отиде

, а и как щеше да се изгори Алекс

Прав си boys85, засега ще си мълча да не предизвикам съдбата. Лион трябва да се класират за Шампионската лига първо и после може да се бъзикам на приятелка основа с феновете на останалите отбори. Ще е много яко ако най-после Франция е представяна в ШЛ от ПСЖ, Марсилия и Лион - отборите от трите най-големи града.
Мисля, че Лил, Бордо, Монтпелие и Сен Етиен трябва да поиграят 1-2 години в Лига Европа преди да са "готови" за ШЛ..... естествено това е лично мнение.
Иначе, аз лично имам идеи за някои постове в отбора OL (мъже), на които бих сложил някои от футболистките от женския състав на OL