Ясен Петров е треньор на Левски.Илиан Илиев в Левски от лято
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- asenkolev
- Контакти:
Re: Официално: Гонзо пак треньор на Левски
На Гонзо сега ще му правят ли представяне? С подаръци, фанелка, шалче, шапка, снимки, ръкостискания? 

Голфо е за нас, тройката за вас!!!
asenkolev написа:В света има два вида футболни отбори - Барселона и всички останали!
Re: Варианти и спекулации за нов треньор на Левски
redpride написа:Avanti_Ragazzi написа:redpride написа:Хубаво не искате Гонзо, но кой да дойде в този момент? Според мен трябва да е българин, който познава добре А група, защото чужденец няма да се справи. С парите от руснацити може да се намери добър треньор, но от лятото. От бългаското първенство също трудно ще се вземе точния човек. Херо има договор, болен е и едва ли ще дойде в Левски при това напрежение. Когато се излекува да, но в момента е изключено. Той обаче отказа още миналато първенство и явно има причини да не идва. Илиан Илиев има договор с Берое до края на сезона и няма, как да напусне. Отделно той не се разбира с Гонзо и заради него отказва вече два пъти. Вариант е за лятото. Пенсионерите, като Георги Василев и Грозданов не са на мода на Герена. Остава Мъри, но без Сираков и той не се справя. Доказа го престоя му в Литекс. Батков не дава и дума да се чуе за Наско и затова и Мъри ще откаже. Както виждате за доиграване на сезона остана само Гонзо. Лош, добър само той може да води отбора, макар мой все още да няма лиценз. Треньорските му умения ги видяхме миналата година. Ще изкара до май месец и тогава Батков ще намери чужденец с добра заплата, Левски може да си го позволи. Има и една по-смела алтернатива - Радуканов, но едва ли на Герена ще го приемат с отворени обятия след 3:1 и обясненията му в любов, към ЦСКА!
Най-обичам чорбар да ми обяснява на мен кое е най-доброто за Левски!!! Айде нема нужда, левскарите знаем кое Е добре за нашият любим клуб и то в никакъв случей не е ГОНЗО!!!
Не виждам, кое от това, което съм написал е неправилно. Ние минахме по този път и нищо не излезе. Левски е най-сериозния противник на ЦСКА и затова темата ме интересува. Гонзо може да няма уменията на Мауриньо, но ще направи всичко по-силите си. При това е само до лятото! Като вземете големите пари ще си купите и голям треньор. Мене обаче, като фен на ЦСКА ме притеснява повече един надъхан за реванш българин, отколкото някой незапознат с България чужденец!
Пичове, виждате ли от цска-то потриват доволно ръце, колкото и да го прикриват. Да, ние наистина сме Левски-Спартак. Левски на Батков. Голямата легенда на Левски...И това го търпим от години...
- Daniel Levski
- Контакти:
Re: Варианти и спекулации за нов треньор на Левски
Обичам Левски написа:Протест писна ни 3 години да се ебават със нас.Празен стадион,след мача яко освиркване независимо от резулата.Вън свърши ни търпението !!!!
Това го правят чорбарите, в ЛЕВСКИ това никога не е правено и не е необходимо.
- blue avalanche
- Контакти:
Както казах:"Ще плачете за Костов!"
Нека плачът да започне...СЕГА!!!
Нека плачът да започне...СЕГА!!!
-
- Контакти:
Честито!!! Желая ви дълги години с Гонзо и нови епизоди от сериалите `Десет малки негърчета`, `Скиори`, `Трактористът` и `3 в 1 минута`. След някоя и друга година можете дори да вземете титла - в `Б` група! 

Nikona написа:Херо или Илиян Илиев .....ясно е, че останаха мачове които трябва да искараме "на мускули" няма човек в момента който да може да ги надъха по-добре от Гонзо.
П.П. Късопаметни деца стига сте псували Гонзо ....дал е много на Левски...
а за червените плачковци .....радвайте се само да не плачете април месец от същия тоя Гонзо който ви депресираше всеки мач.
До половината си прав, само до даването, ама забравяш и колко е взел. Значи след това трябва да чакаме Иванков, Топузаков, и т.н. да сме с калъфки за по 3 и повече години?!?!? Никой не е по-голям от ЛЕВСКИ!
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!
ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!
ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!
- Daniel Levski
- Контакти:
Може би ти трябва да ги спреш момче. В началото на юни ще говорим, само да кажа никъде не казвам,че Гонзо е добър треньор. Прочети добре.[/quote]
Послушай ме няма да збъркаш ... спирай или хап4етата или хаповете,а относно това какво си написал си го прочети да видиш каква тъпотия си написал ... Лудогорец взимат И купата .. демек и ти не си вярваш какво си написал!Прав си иначе де И купата И титлата И спирай И гъбите![/quote]
Какво мислиш,че Лудогорец няма да вземе купата на България /то това влиза в плана/. Също оправи си правописа.
Послушай ме няма да збъркаш ... спирай или хап4етата или хаповете,а относно това какво си написал си го прочети да видиш каква тъпотия си написал ... Лудогорец взимат И купата .. демек и ти не си вярваш какво си написал!Прав си иначе де И купата И титлата И спирай И гъбите![/quote]
Какво мислиш,че Лудогорец няма да вземе купата на България /то това влиза в плана/. Също оправи си правописа.
-
- Контакти:
Треньор 100 процента от лятото е Илиян Илиев. Мъри няма как да дойде докато Гонзо е тук. Знаят че Сираков и Мъри ще яхнат метлата и ще ни вкара отново в групите за Шампионска лига.
-
- Контакти:
Честито на Гонзовистите,поне могат да бъдат сигурни сега,че няма да псуваме и обиждаме идолът им.Просто видяхме Гонзо какво може .
Блу болезнено си прав.
Блу болезнено си прав.
край, аз бях дотук, повече няма да коментирам Левски във форума, няма да стъпя на мач на Левски докато Гонзо е в отбора.
да си пожелаем лятото да настъпят по-добри времена за отбора, аз вече се съмнявам...
да си пожелаем лятото да настъпят по-добри времена за отбора, аз вече се съмнявам...