Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
deepblue
Контакти:

Re: Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интерв

Мнениеот deepblue » 26 май 2015 19:59

На 21 май 2015 година в Търговския регистър е постъпило искане за регистрация на ново дружество ЦСКА, което да носи името "ФК ЦСКА АД".

Като представител на това дружество е записан Милко Георгиев - един от собствениците на настоящия ЦСКА. В съвета на директорите влизат Георги Барзов, Ивайло Манджуков и Милко Георгиев.

На 25 май 2015 година от ТР са отказали регистрация на новото дружество, изтъквайки мотиви, които не би трябвало да са сериозна пречка за въпросните хора да регистрират ФК ЦСКА АД при следващия им опит.

Най-вероятно Милко Георгиев и Ивайло Манджуков се надяват, че именно ФК ЦСКА АД ще продължи да играе в "А" група на мястото на сегашния ЦСКА.

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 26 май 2015 20:00

Баси името
ПФК ФК ЦСКА

[rimg]http://img2.sportal.bg/uploads/tinymce/11111/vladkoizicu/ag1.jpg[/rimg]
:lol:
Последна промяна от Долно уйно на 26 май 2015 20:01, променено общо 1 път.
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 26 май 2015 20:00

Пичове, вие ми говорите за някакви теории, знам ги, все пак учил съм някои работи и аз, в случая, обаче, аз ви пиша какво е на практика. Нещата не са като по книгите, особено в мътна държава като България. За съжаление, разбира се.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 26 май 2015 20:06

Доколкото разбирам,ако беше останал Томов сега всичко щеше да бъде цветя и рози и нови пози.Ама на, врътнаха му преврат и сега фалираме.Нищо,все още има шанс да отдели 2,50 от 5-те си лева и отново да ни купи.

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Мнениеот memnto » 26 май 2015 20:08

гражданин от село написа:Доколкото разбирам,ако беше останал Томов сега всичко щеше да бъде цветя и рози и нови пози.Ама на, врътнаха му преврат и сега фалираме.Нищо,все още има шанс да отдели 2,50 от 5-те си лева и отново да ни купи.

Няма как да разберем какво би станало в такъв случай, но за сметка на това сега имате шанса да се порадвате на милко и пампорко и тяхното "управление". ;)

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 26 май 2015 20:11

deepblue написа:
Най-вероятно Милко Георгиев и Ивайло Манджуков се надяват, че именно ФК ЦСКА АД ще продължи да играе в "А" група на мястото на сегашния ЦСКА.
[/quote]
И как точно ще остане този клуб в А група на мястото на ЦСКА? ЦСКА е без лиценз. А новият клуб може да заповяда в А окръжна, откъдето да започне надпреварата-такива са правилата за всеки нов клуб.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 26 май 2015 20:13

memnto написа:
Жестокото безхаберие на новите собственици на ЦСКА лъсна с пълна сила. Това става ясно от жалкия и неграмотен начин, по който обжалват решението на БФС да отнеме лиценза на най-титулувания роден клуб.

От документа изпратен до футболната централа става ясно, че протестът е написан на половин страница и носи подписа на изпълнителния директор в оставка Александър Тодоров.

Още по-скандалното е, че на бланката е уточнено, че са приложени документи, с които ще се поиска предоговаряне на задължения и разсрочване на плащания. Такива документи няма.

Това на практика означава, че новите мажоритарни собственици на ЦСКА Ивайло Манджуков и Милко Георгиев искат любимия на милиони българи отбор да потегли към небитието.

Няма как иначе да си обясним недопустимия начин, по който обжалват взетото от БФС решение, с което отборът на ЦСКА остава без лиценз не само за евротурнирите, но и за предстоящото футболно първенство!

Не просто спасители, а родолюбци! :oops: :)

Я да се уточниш - новите собственици ли са спретнали тоя документ или тоя, дето го е подписал, щото Тодоров не ми се вижда чак пък толкова нов, доколкото си спомням?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

run1973
Контакти:

Мнениеот run1973 » 26 май 2015 20:13

Tommi написа:
run1973 написа:И сега като си толкова запознат с правилата на бизнеса-кажи ми Подуене -не са ли фалирали и те като не могат да си покриват краткосрочните задължения от една година насам и дължат на хазната и НАП 4-5 Милиона и от къде очаквате да получите финанси,че да ги покривате за напред,или понеже си с байганьовско/батково/ мислене си се забил тук в темата за ЦСКА и ни броиш стотинките а не си гледаш фалиралия и финансово и морално Подуенски отбор.

При Левски положението не е чак толкова тежко, въпреки че има проблеми (не съм казвам, че всичко е перфетно). Но не е за тази тема и не е нужно всеки да намесва Левски. ;)

Не ми намигай , а ми отговори ако не можеш замълчи завинаги-всички могат да се досетят за отговора ;)
НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Мнениеот memnto » 26 май 2015 20:15

vaskonti написа:
memnto написа:
Жестокото безхаберие на новите собственици на ЦСКА лъсна с пълна сила. Това става ясно от жалкия и неграмотен начин, по който обжалват решението на БФС да отнеме лиценза на най-титулувания роден клуб.

От документа изпратен до футболната централа става ясно, че протестът е написан на половин страница и носи подписа на изпълнителния директор в оставка Александър Тодоров.

Още по-скандалното е, че на бланката е уточнено, че са приложени документи, с които ще се поиска предоговаряне на задължения и разсрочване на плащания. Такива документи няма.

Това на практика означава, че новите мажоритарни собственици на ЦСКА Ивайло Манджуков и Милко Георгиев искат любимия на милиони българи отбор да потегли към небитието.

Няма как иначе да си обясним недопустимия начин, по който обжалват взетото от БФС решение, с което отборът на ЦСКА остава без лиценз не само за евротурнирите, но и за предстоящото футболно първенство!

Не просто спасители, а родолюбци! :oops: :)

Я да се уточниш - новите собственици ли са спретнали тоя документ или тоя, дето го е подписал, щото Тодоров не ми се вижда чак пък толкова нов, доколкото си спомням?

Не знам колко е нов, но не е по-стар от седмица. ;)

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 26 май 2015 20:16

memnto написа:
гражданин от село написа:Доколкото разбирам,ако беше останал Томов сега всичко щеше да бъде цветя и рози и нови пози.Ама на, врътнаха му преврат и сега фалираме.Нищо,все още има шанс да отдели 2,50 от 5-те си лева и отново да ни купи.

Няма как да разберем какво би станало в такъв случай, но за сметка на това сега имате шанса да се порадвате на милко и пампорко и тяхното "управление". ;)

Не бе, хич няма как да се сетим. Изедниците щяха да са престанали да му дават пари за дългове, а Томов да ги краде. Верно - остават още 51 солидни бизнесмена зад Томов, ама що ли ми се струва, че за тях пък има други две версии - или и те са изедници или въобще не съществуват?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Върни се в “Архив”