ХАХАХА, машала Тома-близнако, браво ... хахах
А аз:
1) под въздействие на бате гойко, обещавам да направя всичко възможно да избягвам дискуси и нападки по отношение на форевер и ВХП, и техните мулти-акаунтинг изяви, даже и техните БЛИЗНАЦИ ... ХАХАХА
2) призовавам модераторите за бързи и категорчини действия, а именно - тази тема трябваше да бъде затворено секунди след като бе отворена. Има тема за сделката, има и тема за оставката на ПичонитУ. Също да се трият и наказват всички, които обиждат както други съ-форумци така и играчи, тренйори и легенди на Ботев. Това е втората причина, поради която тази тема следва да се затвори.
Благодаря.
Наско
Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
Re: Реквием за един негодник
ilian12 написа:В последно време имам неприятното усещане, че постовете на Форевъра са си чист вид журналистически писания/провокации с цел създаване на възможно най-негативни новини за Ботев. (Донякъде и ВХП ми е съмнителен) ... Затова:
1. Щом е журналист. Следователно е противен червей.
2. Щом само напада Ботев. Следователно не е фен на Ботев.
Така, че имаме неприятен журналист необичащ Ботев. А за всички останали: много лесно е да се повлечеш по негативизма (тълпата). Така всеки може да види сам колко му е интелекта.
Ако не приложиш аргументи и факти за драсканиците си ще те броим за поредния мелез ръсещ обилно обиди и простотии.
-
bulgaro написа:ilian12 написа:В последно време имам неприятното усещане, че постовете на Форевъра са си чист вид журналистически писания/провокации с цел създаване на възможно най-негативни новини за Ботев. Затова:
Така, че имаме неприятен журналист необичащ Ботев.
Ако не е Бат'Владо (моят фаворит, макар, че той ми се кълне, че не е), излизам с две предложения, като допълнения към предположенията на @ilian12
![]()
1. Любо Мисира - доказан тиквеник и палячо
2. Дончо Вагината - тоя е ясен, всеки месец кърви
Виждам,че индеректно се опитваш да ме обидиш!!!Пооследно те пускам авантаж!!!След това жалната ти майка,защото моя език може да бъде доста отвратителен.Нека е ясно не съм журналист,а редови фен.
botev forever написа:ilian12 написа:В последно време имам неприятното усещане, че постовете на Форевъра са си чист вид журналистически писания/провокации с цел създаване на възможно най-негативни новини за Ботев. (Донякъде и ВХП ми е съмнителен) ... Затова:
Така, че имаме неприятен журналист необичащ Ботев. А за всички останали: много лесно е да се повлечеш по негативизма (тълпата). Така всеки може да види сам колко му е интелекта.
Ако не приложиш аргументи и факти за драсканиците си ще те броим за поредния мелез ръсещ обилно обиди и простотии.
Драсканици? Мелез? Сигурно си наплюнчил екрана докато си отговарял.
Искаш аргументи и факти за това, че писанията ти са провокативни? Имаш ги: няма и една тема в която да си писал и да не са ти теглели къде заслужено, къде не толкова, поне половината от влизащите във форума по една майна. Ако всеки втори срещнат ти казва, че си нечистоплътен, трябва да се замислиш малко и да вземеш па да се изкъпеш, а не само да повтаряш: "Дайте аргументи и факти, че съм мърляч. Аз не съм мръсен, просто водата не ми понася".
105 години / 4 поколения ботевисти!
Заглавието на темата е в унисон с действията на Яшар К.рвата!! 

100 години ПЛОВДИВСКИ футбол
Re: Сделка или НЕ ...part 2...
Мале кво стана,вече нещете и да се карате.2 дни темата пустее.А такава носталгия ме гони по вхпта и опоненти 

-
- Контакти:
За мен лично,това бе поредният театър от страна на Селския и неговите кукловоди от Италия,които си докараха жалката сбирщина от футболисти-туристи от Италия барабар с путьоПичони.Всички те ядоха ,пиха и се веселиха на гърба на феновете на Ботев.Жалко е всички тези ритнитопковци от Ботуша да се запомнят само с изявите си по заведеният,а де не могат да победят дори един Спортист Своге,който е пред разпадане.Да,биха черно-белите труженички от Лаута,но не убедиха че заслужават да носят екипа дори на христоловият Ботев.За мен Ботев,трябва да е на ботевистите,а не за треторазрядни жабари.
Всеки един фен на Ботев си има право на мнение за случващото се в Ботев,и не виждам защо така злонамерено нападате фенове,които не са така пленени или опиянени от жабарите
Всеки един фен на Ботев си има право на мнение за случващото се в Ботев,и не виждам защо така злонамерено нападате фенове,които не са така пленени или опиянени от жабарите
- vivacanary
- Контакти:
toni petrov написа:За мен лично,това бе поредният театър от страна на Селския и неговите кукловоди от Италия,които си докараха жалката сбирщина от футболисти-туристи от Италия барабар с путьоПичони.Всички те ядоха ,пиха и се веселиха на гърба на феновете на Ботев.Жалко е всички тези ритнитопковци от Ботуша да се запомнят само с изявите си по заведеният,а де не могат да победят дори един Спортист Своге,който е пред разпадане.Да,биха черно-белите труженички от Лаута,но не убедиха че заслужават да носят екипа дори на христоловият Ботев.За мен Ботев,трябва да е на ботевистите,а не за треторазрядни жабари.
Личи си кой работи за нюз4000

-
- Контакти:
от toni petrov на 19 Дек 2009 12:26
За мен лично,това бе поредният театър от страна на Селския и неговите кукловоди от Италия,които си докараха жалката сбирщина от футболисти-туристи от Италия барабар с путьоПичони.Всички те ядоха ,пиха и се веселиха на гърба на феновете на Ботев.Жалко е всички тези ритнитопковци от Ботуша да се запомнят само с изявите си по заведеният,а де не могат да победят дори един Спортист Своге,който е пред разпадане.Да,биха черно-белите труженички от Лаута,но не убедиха че заслужават да носят екипа дори на христоловият Ботев.За мен Ботев,трябва да е на ботевистите,а не за треторазрядни жабари.
Аз незнам как точно един фалирал и деградирал човек може да сътвори тази сцена.Може би само в твоят мозък стават тия неща.Прав си че всеки един фен си има право на мнение.Но за това са форумите за да се обсъждат мнения
Не знам защо не искаш да поразсъздаваш малко повече.За това ще ти изброя малко темички за да те улесня. И по точно контра въпроси.
ЖАБАРИ - да не са българи.
За мен Ботев,трябва да е на ботевистите.- На кой ботевисти на Васко Василев. М да видяхме ги първите 5-6 кръга.
Всички те ядоха ,пиха и се веселиха.- Да и в ЦСКА ядоха и пиха на кое място са?
Да,биха черно-белите труженички от Лаута. - По голямо щастие от това има ли?
сбирщина от футболисти-туристи от Италия барабар с путьоПичони. - Никога не бих се изразил така за един човек завършил с пълно отличие школата. И за две седмици създал един отбор който ако играе в нормална обстановка ще е най- малко трети.
на гърба на феновете на Ботев.- Аз лично нямам нищо против нека да играят пък после каквото щат да правят.
не могат да победят дори един Спортист Своге.- Така е и мене ме беше яд.Но Велбъжд победиха ли го. Те нали са само от Локомотивци. А Черно море май и те го биха.
Брат ми ставаш смешен с такива изказвания.
не виждам защо така злонамерено нападате фенове,които не са така пленени или опиянени от жабарите
ами защото зад мненията най-често се крият други КОРИСТНИ подбуди и желания. За една огромна част от феновете Пичони и италианците си залсужиха любовта им. За теб и още двмата трима, той е путйо, те са ринтитопковци, а в другата тема гласуваш за нов отбор.
на тоя етап, аз директно си правя извода, че ти си част от онези които с личен интерес , а не по Ботевски, си срещу италианците да поемат Ботев и с личен интерс искаш нов, ваш си клуб.