Всичко за кризата и напрежението в Украйна

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Der Schmarotzer
Контакти:

Re: Всичко за кризата и напрежението в Украйна

Мнениеот Der Schmarotzer » 11 окт 2015 14:00

fcb_bg написа:Списък на лицата попадащи под ударите на закона за декомунизация в Украйна.

http://www.memory.gov.ua/publication/spisok-osib-yaki-pidpadayut-pid-zakon-pro-dekomunizatsiyu

Липсва Хрушчов. Що тъй?

Аз и Судоплатов е мога да намеря, вероятно още ги е страх от него. Ама Гошко Пияндето си е там...
Ние сме Левски, Левски (София)!!!

Потребителски аватар
Der Schmarotzer
Контакти:

Мнениеот Der Schmarotzer » 13 окт 2015 17:17

Der Schmarotzer написа:
fcb_bg написа:Списък на лицата попадащи под ударите на закона за декомунизация в Украйна.

http://www.memory.gov.ua/publication/spisok-osib-yaki-pidpadayut-pid-zakon-pro-dekomunizatsiyu

Липсва Хрушчов. Що тъй?

Аз и Судоплатов не мога да намеря, вероятно още ги е страх от него. Ама Гошко Пияндето си е там...
Ние сме Левски, Левски (София)!!!

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 13 окт 2015 22:47

Французы выпустили атлас мира с российским Крымом

Известное французское издательство «Ларусс» преподнесло «очень неприятный сюрприз» официальному Киеву. Компания выпустила социально-экономический атлас мира на 2016 год, где Крым включен в состав России, пишет РИА Новости. Фотографии печатной версии атласа быстро распространились в интернете и вызвали оживленную реакцию пользователей.
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 13 окт 2015 23:28

HoUs4oOL написа:
Французы выпустили атлас мира с российским Крымом

Известное французское издательство «Ларусс» преподнесло «очень неприятный сюрприз» официальному Киеву. Компания выпустила социально-экономический атлас мира на 2016 год, где Крым включен в состав России, пишет РИА Новости. Фотографии печатной версии атласа быстро распространились в интернете и вызвали оживленную реакцию пользователей.

Те и за шенгенски визи за руснаци нещо измрънкаха, деа тез рюбляджии ниедни.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 13 окт 2015 23:35

fcb_bg написа:Те и за шенгенски визи за руснаци нещо измрънкаха, деа тез рюбляджии ниедни.

Изолацията на Русия продължава. :lol:
С нетърпение чакам посещението на Саркози в края на месеца, особено като съм му чел изказванията за Крим и Украйна.
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 15 окт 2015 12:10

Яйценюк вика, че щял да съди Русия задето онез не искали да им опростят така лекинко от дълга (3 млрд) и се дърпали от престукрурирането му. Вика, че Русия не била нормална държава щом отказвала.

Чувай, чувай....
" - Давай си ми парите дет ти ги дадох.
- Ааааа, ти си ненормален бе.".
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 15 окт 2015 15:58

fcb_bg написа:Яйценюк вика, че щял да съди Русия задето онез не искали да им опростят така лекинко от дълга (3 млрд) и се дърпали от престукрурирането му. Вика, че Русия не била нормална държава щом отказвала.

Чувай, чувай....

За Гърция друга песен пееше.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 16 окт 2015 09:52

diplomat написа:
fcb_bg написа:Яйценюк вика, че щял да съди Русия задето онез не искали да им опростят така лекинко от дълга (3 млрд) и се дърпали от престукрурирането му. Вика, че Русия не била нормална държава щом отказвала.

Чувай, чувай....

Напротив, песента за Гърция е същата ... Само дето не знам Русия да е давала "спасителни" кредити на Украйна и да им е правила "план за икономии" , с който дълговете да им станат от 3 на 6 млрд. :mrgreen: :mrgreen:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 16 окт 2015 15:21

boabbb написа:
diplomat написа:

Чувай, чувай....

Напротив, песента за Гърция е същата ... Само дето не знам Русия да е давала "спасителни" кредити на Украйна и да им е правила "план за икономии" , с който дълговете да им станат от 3 на 6 млрд. :mrgreen: :mrgreen:

Напротив, ама вие ще си отричате до гроб като комунисти, друго поведение не съм и очаквал.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 16 окт 2015 15:46

Положението на Гърция е ясно - трябва да си платят каквото са взели :!: Как, обаче, е важно :!: Не да ти идват икономически съветници, 5 години да правиш икономии и накрая да ти се удвои дълга :!: С право са недоволни :!:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Върни се в “Архив”