Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Re: Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интерв

Мнениеот vaskonti » 26 май 2015 08:56

redman написа:@ Васконти и другите фенове на милко и морко - коментирайте моля, как ще ни управляват те, след като те и техия екип са толкова некадърни, че дори нещо толкова елементарно като регистрация на фирма не ммогат да свършат. За молбата без никакви споразумения, също бих се радвал да споделите...

Да, те понеже нямат нито една фирма, никога не са се занимавали с бизнес. Ти, щом си в пъти по-кадърен, колко фирми имаш, колко милиона? Извади ги, вземи ЦСКА и оправи нещата!
Отново повтарям - аз съм им фен до толкова, до колкото те са тези, които даваха пари за да може Томов да го играе спасител. Без техните пари Томов щеше да спаси точно едно нищо. Лиценз нямаме заради документите, които е подал Томов и заради дълговете, които той не е покрил. Томов им открадна пари най-безцеремонно и обясни това с техническа грешка. На фона на тези неща мога да оправдая поведението им - за сега! Защото на никой не му е приятно да искат от него да дава пари безотчетно, да му крадат пари и на края да го наричат изедник. Това е толкова нелепо, че за нищо по-нелепо не се сещам.
Смятам, че още е рано да им се раздават присъди. Единственото, което не бих приел от тях е сливане с друг клуб, взимане на чужд лиценз и неща от сорта. Бих приел да влезе синдик, който да разпродаде активите, да ни пратят в някоя долна група(като санкция, а не като средство за изчистване на дългове), ако това ще стабилизира клуба. А бих го приел защото не виждам кой ще излее ако не днес, то поне утре поне 3-4 милиона. Макар че...нали турчина беше казал, че днес взима ЦСКА :mrgreen:
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Тик-Так1892
Контакти:

Мнениеот Тик-Так1892 » 26 май 2015 09:13

redman написа:@ Васконти и другите фенове на милко и морко - коментирайте моля, как ще ни управляват те, след като те и техия екип са толкова некадърни, че дори нещо толкова елементарно като регистрация на фирма не ммогат да свършат. За молбата без никакви споразумения, също бих се радвал да споделите...

Това да ни е проблемът,елементарна грешка,всеки греши.

redwhitearmy

Мнениеот redwhitearmy » 26 май 2015 09:35

1982 написа:
petko.h.markov написа:Трябва собственика да отиде да говори.Но,когато това е лупи,никой не вярва,защото той пак ще излъже.Когато обаче
е друг тип човек и това което го обещае,после го изпълни
внушава доверие.Пак ти повтарям това е разговор по принцип,а
не отношенията ЦСКА-НАП.Там няма място за дискусия-трябва да се плаща.

Ето, сега са честни и святи хора, които не лъжат. Петър Манджуков, например, който никога не е бил доносник към ДС, гръмко обяви че лицензът на ЦСКА е спасен. И, както разбрахме вече, не ни излъга ..... ЦСКА има лиценз за новия сезон.
Милко Георгиев 3 пъти свикваше една проста пресконференция за журналята и накрая не ги излъга ..... състоя се ..... ама на кукуво лято.

А така ... Ми те обещаха да ни закрият, очаквам и да го изпълнят - хвала на такива "ръководители" , дето се вика ... Еминемчо, най-малко 10 мнения имаш в последните дни, в които пишеш, че стане ли обединение ( или там каквото е с Гришата ), си губиме историята - комплекси ли надушвам, мишка ?

phd
Контакти:

Мнениеот phd » 26 май 2015 10:52

Единият от мажоритарните акционери в ЦСКА - Милко Георгиев, е имал тричасов разговор със собственика на Левски Тодор Батков на тема "Управление на футболен клуб в България". Срещата се е провела по-рано през годината, преди Георгиев да получи пакета с ценни книжа от името на феновете с мандат да преговаря с инвеститори. В едно изречение съветът на адвоката бил "По-добре не се захващай".

В крайна сметка Георгиев се захвана и в момента е като дясна ръка на Ивайло Манджуков. Преди това той движеше проекта cska.tv, който обаче е замразен.

"Тема спорт"

redwhitearmy

Мнениеот redwhitearmy » 26 май 2015 10:54

phd написа:Единият от мажоритарните акционери в ЦСКА - Милко Георгиев, е имал тричасов разговор със собственика на Левски Тодор Батков на тема "Управление на футболен клуб в България". Срещата се е провела по-рано през годината, преди Георгиев да получи пакета с ценни книжа от името на феновете с мандат да преговаря с инвеститори. В едно изречение съветът на адвоката бил "По-добре не се захващай".

В крайна сметка Георгиев се захвана и в момента е като дясна ръка на Ивайло Манджуков. Преди това той движеше проекта cska.tv, който обаче е замразен.

"Тема спорт"

Съветвал се е с дъртия агент ... Той лилавите ги направи на маймуни. Допреди 2 месеца всички бяха "Батков-вън" , а сега ако вземат купата, ще го целунат ... сещаш се къде

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 26 май 2015 11:01

А с кого да се съветва, с Лупи ли? :) Каквото и да си говорим, колкото и кусури да има Батков, той е поне с малко над всички останали действащи собственици на футболните клубове.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 26 май 2015 11:06

Tommi написа:А с кого да се съветва, с Лупи ли? :) Каквото и да си говорим, колкото и кусури да има Батков, той е поне с малко над всички останали действащи собственици на футболните клубове.

то МИ-МИ-МИ-МИ на Батков.Да има някой изненадан?Все пак трябва да се заработват 15 000 лв. заплата , дето Батков ги дава на феновете за да го обичат! ;)
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 26 май 2015 11:14

GOLEADOR написа:
Tommi написа:А с кого да се съветва, с Лупи ли? :) Каквото и да си говорим, колкото и кусури да има Батков, той е поне с малко над всички останали действащи собственици на футболните клубове.

то МИ-МИ-МИ-МИ на Батков.Да има някой изненадан?Все пак трябва да се заработват 15 000 лв. заплата , дето Батков ги дава на феновете за да го обичат! ;)

Когато фактите говорят... нали знаеш. В нашата ера "Батков" вас кой ли не ви беше собственик и кой ли не си тръгва със скандали, оставяйки батака за следващия. ;)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 26 май 2015 11:18

Tommi написа:
GOLEADOR написа:

Когато фактите говорят... нали знаеш. В нашата ера "Батков" вас кой ли не ви беше собственик и кой ли не си тръгва със скандали, оставяйки батака за следващия. ;)

Той батков си е цвете за мирисане в сравнение с титан!

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 26 май 2015 12:25

Аз честно казано не виждам засега как ще стане вариантът с Литекс. Трудно ще разрешат такова нещо.
По-реален е вариантът нов клуб, който да купи емблемата и марката от стария. Така дълговете към НАП ще бъдат изчистени (като си продадат и заложения имот).
Вече откъде ще започне новия клуб зависи от БФС. Ако следваме правилника, почваме от най-ниското ниво. Но ако купим право на участие за В група от друг клуб, ще започнем от В група (ще ни дават безплатно по Канал 3 :lol: ). Новият ЦСКА би бил "припознат", както е модерно да се казва напоследък, от по-голяма част от феновете, да не кажа почти всички.
Тогава вече да идва, ако ще Гришата, ако ще Черепа, ако ще Черепахата.
Да сложи Орманджиев да управлява и те така.

Върни се в “Архив”