Лято 2011-трансфери и спекулации

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Re: Лято 2011-трансфери и спекулации

Мнениеот Thsmith » 16 юни 2011 14:27

blue avalanche написа:
Thsmith написа: Да Минев започваще с картони от съблекалнята, да беше груб... Бг съдиите му спестяваха червни картони често... но факт е, че рядко го гонеха наистина. Факт е и че не го минаваха... Незнам за теб, но аз предпочитам защитника ни ако види, че го елиминират и врахлитат към полето да резне нападателя вместо да го остави сам... Така си мисля аз де... Да не споменавам ефекта който се създава след подобни влизания и респекта който се всява в противника...
Много хубаво, че старокин не почва с жълт картон от съблекалнята, но това ще те топли ли ако го разиграват цял мач и постоянно се връхлита в полето от неговата зона ? А нашия да седи и да гледа от близо... като станчев срещу гент...

А,когато Минев ни остави с 10 човека срещу Литекс в София(2-2) това "стопли" ли ме с нещо?И то за най-тъпото нарушение в центъра!Когато всеки мач треперехмe дали ще доиграем в пълен състав,"топлeше" ли ни?
И тука се създава едно впечатление,че Минев е бил "непробиваем",което изобщо не е така!
Впрочем защитата на Ч-ц със "слабандурника" Старокин е допуснала само 4 гола повече от нашата,начело с "Роберто Карлуш" Минев!А през есенния сезон,с Балъков,беше с 2 гола по-добра от нашата.
Не знам колко "слаб" е Орлин,ама за 180мин. им вкарахме 2(два) гола.Единият(на Тасевски)-леле-мале...

Това дали трепериш или не няма общо с това което става на терена... Да срещу Ловеч го изгониха срещу идиотско нарушение на центъра, но точно в този момент го оправдавам... Първият му жълт картон беше за нещо при което даже нямаше нарушение, а оня циркаджия Николай Йорданов беше вдигнал кръвното на всички и само чакаше да изгони някой...
Както и да е... предпочитам да имаме играч който бива изгонен веднъж, дваж в годината и не го минава човек с топка при никакви обстоятелства :lol: отколкото такъв който гледа умно в стил мъри докато го разиграват като пиян морков и постоянно го правят да изглежда жалък и тотално неспособен... Веско не е перфектния защитник, но поне може да разчиташ, че няма да позволи да се подиграват с него... Независимо (колкото и гадно да звучи) дали ще счупи противника на две или не :lol:

А това с довода колко гола сме им вкарали ние е толкова смешен, че няма на къде... Арсенал са допуснали 43 гола... колкото фулъм. Значи ли това, че ако Венгер купу 4 мата им защитници те ще направят същото ? Особено като им се наложи да играят 20-30 метра по-напред в позиционно отбранително положение?

Спирам да го коментирам тоя човек до началото на сезона. Но ще си отбележа тези коментари и още в първия мач от сезона когато почнат да го правят луд ще ти го припомня...
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
olfix
Контакти:

Мнениеот olfix » 16 юни 2011 16:12

Не ви ли омръзна за толкова години да нямаме бег/изкл.Вагнер/,който да е научен ,когато стигне до аут линията да може да центрира?

Потребителски аватар
tatusindo
Контакти:

Мнениеот tatusindo » 16 юни 2011 16:13

olfix написа:Не ви ли омръзна за толкова години да нямаме бег/изкл.Вагнер/,който да е научен ,когато стигне до аут линията да може да центрира?

Омръзна ни! И ся ?
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 16 юни 2011 16:26

george_speed75 написа:Батков да вземе да развърже кесията ,че ми става лошо като гледам чорбарите какви играчи привличат , а ние некви смешници...Иван Старокин, Орлин Цветков...имам чувството ,че и тая година ще духаме супата.А като се има предвид ,че тоталното недоразумение Гонзо тупана ще ни е тренер не ми се мисли...

И какви играчи "взимат" чорбарите?Адемар,Якимов...

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 16 юни 2011 16:30

george_speed75 написа:Батков да вземе да развърже кесията ,че ми става лошо като гледам чорбарите какви играчи привличат , а ние некви смешници...Иван Старокин, Орлин Цветков...имам чувството ,че и тая година ще духаме супата.А като се има предвид ,че тоталното недоразумение Гонзо тупана ще ни е тренер не ми се мисли...

Тогаз минавай от ЦСКА!
:evil:
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Потребителски аватар
george_speed75
Контакти:

Мнениеот george_speed75 » 16 юни 2011 16:33

blue avalanche написа:

Яниз Зику-най-добрият играч на Румънското първенсво
Някъв младежки словенски национал
Сега чета за някакъв бразилец от Металург Донецк, който идва днес да подпише

А ние го караме на играчи от Б група и на средняци от А група.Дано да греша,ама с тези криваци нищо добро не ни чака.Докато не видя 3 чужденци за мен селекцията е пълен провал.
Mюлдер тромав ми звучи като Иво бърз :lol:

SANSIRO7
Контакти:

Мнениеот SANSIRO7 » 16 юни 2011 16:47

Не ме притеснява кой са купили ЦСКА, а кой ни е треньор.

Потребителски аватар
tatusindo
Контакти:

Мнениеот tatusindo » 16 юни 2011 16:50

SANSIRO7 написа:Не ме притеснява кой са купили ЦСКА, а кой ни е треньор.

Доста народ ни притеснява това,ама айде да видим как ще тръгнем,кои ще са всичките ни трансфери,с каква тактика ще играем и тогава да плюем :? :roll:
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/wrapimg]

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 16 юни 2011 16:59

george_speed75 написа:
blue avalanche написа:

А ние го караме на играчи от Б група и на средняци от А група.Дано да греша,ама с тези криваци нищо добро не ни чака.Докато не видя 3 чужденци за мен селекцията е пълен провал.

Не виждам какво има да коментираме селекцията на други отбори. За мен до момента селекцията в Левски върви сравнително добре- общо взето бяха привлечени най-добрите български футболисти ,които можеха да бъдат привлечени. Ако някой се сеща за футболист от нашата А група ,който заслужава да бъде привлечен ,изключвам играчи от Литекс и ЦСКА защото няма как да вземем играчи оттам, да каже. Аз се сещам единствено може би за Г.Илиев от Черно Море и за един добър централен защитник- за мен Мбемба от Академик би паснал идеално и не би бил много скъп.
Много пъти съм казвал , че за да върви един клуб трябва приходите да са повече от разходите, обратното рано или късно води до много сериозни проблеми.
Аз също съм за привличане на чужденци- те определено вдигат класата на отбора- примерно последния сезон общо взето всичко в Левски се въртеше около Гарра, Грийн, Тасевски, Жо и на пролетта около Йовов. Но привличането на чужденци си има и своите минуси - привлича се играч с качествата на който не си запознат- имаше и неособено удачни попадения като Слори и Матондо( лично според мен с неговото освобождаване малко се избърза-за мен той има качества,но не е за тази позиция на която искат да играе). Но има и нещо друго един отбор от средата на Втора дивизия във Франция или Германия съвсем спокойно може да надцака който и да наш отбор. Въобще не слагам в сметката отбори от втора дивизия в Испания или Англия нашите отбори само могат да мечтаят за бюджетите там. И оттук идва и въпроса доколко качествени играчи могат да бъдат привлечени. Аз много пъти съм казвал ,че ако се търсят таланти -трябва да се търсят в Африка. А вколувани футболисти от Франция и Холандия.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 16 юни 2011 16:59

george_speed75 написа:
blue avalanche написа:И какви играчи "взимат" чорбарите?Адемар,Якимов...

Доколкото знам,със Зику все още не са подписали.
"Някъв младежки словенски национал"
Младежки национали из Европа-с лопата да ги ринеш!Нашите юноши-от "национал" нагоре!Да не ти ги изреждам!
"Бразилецът от Металург" е закупен февруари от Глория Бистрица и юни вече чука на вратата на ЦСКА. :o Сигурно,защото е много добър...

Върни се в “Архив”