blue avalanche написа:Thsmith написа: Да Минев започваще с картони от съблекалнята, да беше груб... Бг съдиите му спестяваха червни картони често... но факт е, че рядко го гонеха наистина. Факт е и че не го минаваха... Незнам за теб, но аз предпочитам защитника ни ако види, че го елиминират и врахлитат към полето да резне нападателя вместо да го остави сам... Така си мисля аз де... Да не споменавам ефекта който се създава след подобни влизания и респекта който се всява в противника...
Много хубаво, че старокин не почва с жълт картон от съблекалнята, но това ще те топли ли ако го разиграват цял мач и постоянно се връхлита в полето от неговата зона ? А нашия да седи и да гледа от близо... като станчев срещу гент...
А,когато Минев ни остави с 10 човека срещу Литекс в София(2-2) това "стопли" ли ме с нещо?И то за най-тъпото нарушение в центъра!Когато всеки мач треперехмe дали ще доиграем в пълен състав,"топлeше" ли ни?
И тука се създава едно впечатление,че Минев е бил "непробиваем",което изобщо не е така!
Впрочем защитата на Ч-ц със "слабандурника" Старокин е допуснала само 4 гола повече от нашата,начело с "Роберто Карлуш" Минев!А през есенния сезон,с Балъков,беше с 2 гола по-добра от нашата.
Не знам колко "слаб" е Орлин,ама за 180мин. им вкарахме 2(два) гола.Единият(на Тасевски)-леле-мале...
Това дали трепериш или не няма общо с това което става на терена... Да срещу Ловеч го изгониха срещу идиотско нарушение на центъра, но точно в този момент го оправдавам... Първият му жълт картон беше за нещо при което даже нямаше нарушение, а оня циркаджия Николай Йорданов беше вдигнал кръвното на всички и само чакаше да изгони някой...
Както и да е... предпочитам да имаме играч който бива изгонен веднъж, дваж в годината и не го минава човек с топка при никакви обстоятелства

А това с довода колко гола сме им вкарали ние е толкова смешен, че няма на къде... Арсенал са допуснали 43 гола... колкото фулъм. Значи ли това, че ако Венгер купу 4 мата им защитници те ще направят същото ? Особено като им се наложи да играят 20-30 метра по-напред в позиционно отбранително положение?
Спирам да го коментирам тоя човек до началото на сезона. Но ще си отбележа тези коментари и още в първия мач от сезона когато почнат да го правят луд ще ти го припомня...