Тодор Батков - официална тема
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Лудогорец към Тодор Батков:Как Бай Ганьо стана Поп Кръстьo
На мача с Миньор например в 85 мин. около 700 - 800 фена напуснаха стадиона, а около 200 - 300 се насочиха към входовете изгледаха още една атака и изчезнаха да гледат Левски - Литекс пич на сайта на Левски............Знаеш, че е така за това не спори. Подкрепяйте си изкуствено създадения отбор с 50 фена дето викат, а останалите 4000 чоплят семки, псуват и всичко друго, но не и да подкрепят. Защото не идват да гледат Лудогорец. Просто искат да видят отборите от А група на живо...........
От „Фен клуб Сектор Г”:
Всъщност няма „сливане”, няма и „обединение” – има единствено преименуване на Литекс, слагането на червени екипи на техните футболисти и използването на нашата емблема.
Mitata написа:Ние за чест и морал не говорим
caci написа:Абе,тия Лудогорец са толкова малки,че ми е смешно с тия декларацийки.Имат шепа хора,мнозинството от които ходят на мачовете,за да не ги уволнят,а се мислят за фактор.
А и видяхме защо не искат да се предават мачовете по ТВ-то.Тях кой ще ги гледа поТВ? Ще ви кажа:0,000000001% от зрителите.
Колко гледаха Левски 15 000 май споменаха.....и това отбора с милионите фенове според Батков ! Лудогорец и наполовина да го гледат от Левски пак е добре, не бери грижа ! Много неутрални зрители и фенове на други отбори ще гледат Лудогорец, защото им харесва че играят добър футбол...
OOP написа:На мача с Миньор например в 85 мин. около 700 - 800 фена напуснаха стадиона, а около 200 - 300 се насочиха към входовете изгледаха още една атака и изчезнаха да гледат Левски - Литекс пич на сайта на Левски............Знаеш, че е така за това не спори. Подкрепяйте си изкуствено създадения отбор с 50 фена дето викат, а останалите 4000 чоплят семки, псуват и всичко друго, но не и да подкрепят. Защото не идват да гледат Лудогорец. Просто искат да видят отборите от А група на живо...........
Че ти какъв фен си на Левски, като си гледал мач на Лудогорец !!! Аз не съм бил на Миньор защото живея в друг град...При 3:0 е нормално ...да гледат конкуренцията НЯКОИ фенове...но да правиш обобщение за цялата публика..не върви
OOP написа:На мача с Миньор например в 85 мин. около 700 - 800 фена напуснаха стадиона, а около 200 - 300 се насочиха към входовете изгледаха още една атака и изчезнаха да гледат Левски - Литекс пич на сайта на Левски............Знаеш, че е така за това не спори. Подкрепяйте си изкуствено създадения отбор с 50 фена дето викат, а останалите 4000 чоплят семки, псуват и всичко друго, но не и да подкрепят. Защото не идват да гледат Лудогорец. Просто искат да видят отборите от А група на живо...........
Левски да не е изникнал след гергьовския дъжд през 1914-а?
Не съм чел декларацийката , но сега разбрах , че тия гьотовци искали наказание , че Батков си е позволил да ни даде възможност в нета да гледаме мача.
И преди , и сега Левски значи свобода!
Пак питам: как щеше да завърши мачът , ако не го даваха по нета?

snakebite написа:OOP написа:На мача с Миньор например в 85 мин. около 700 - 800 фена напуснаха стадиона, а около 200 - 300 се насочиха към входовете изгледаха още една атака и изчезнаха да гледат Левски - Литекс пич на сайта на Левски............Знаеш, че е така за това не спори. Подкрепяйте си изкуствено създадения отбор с 50 фена дето викат, а останалите 4000 чоплят семки, псуват и всичко друго, но не и да подкрепят. Защото не идват да гледат Лудогорец. Просто искат да видят отборите от А група на живо...........
Че ти какъв фен си на Левски, като си гледал мач на Лудогорец !!! Аз не съм бил на Миньор защото живея в друг град...При 3:0 е нормално ...да гледат конкуренцията НЯКОИ фенове...но да правиш обобщение за цялата публика..не върви
Да кажем, че съм бил там служебно. А ти какъв фен си като не ходиш на мачове на любимия си отбор? Или си си останал вкъщи да гледаш Левски и сега се правиш на див Лудогорец. Айде стига, че ще ви се смеят хората.......
От „Фен клуб Сектор Г”:
Всъщност няма „сливане”, няма и „обединение” – има единствено преименуване на Литекс, слагането на червени екипи на техните футболисти и използването на нашата емблема.
NOMER14 написа:Не съм чел декларацийката , но сега разбрах , че тия гьотовци искали наказание , че Батков си е позволил да ни даде възможност в нета да гледаме мача.![]()
Пак така, само че Левски наруши споразумението между отборите от А група.. или това е незначително?
OOP написа:[
Да кажем, че съм бил там служебно. А ти какъв фен си като не ходиш на мачове на любимия си отбор? Или си си останал вкъщи да гледаш Левски и сега се правиш на див Лудогорец. Айде стига, че ще ви се смеят хората.......
Достатъчно съм далеч че да идвам да гледам точно Миньор......Колко сини фенове от Търново например гледат мач с Калиакра на Герена ???
- blue magic
- Контакти:
Малко ме интересува дали Лудогорец е еднодневка. Подобни декларации обаче показват нивото на този клуб. Официалните позиции дори между вечни футболни врагове са били в рамките на сдържаната дипломатичност, с някои изключения. Актуалният шампион обаче се представя на нивото на каруцар в селска кръчма и с аргументация присъща по скоро на деградирал ултрас.
Това е показателно какво всъщност представлява този отбор. Какво се крие зад неговата уж "професионална" фасада. Но в текста има нещо много важно, казано от разградските литературни умове ей така, без да искат. Мнението им за Батков едва ли вълнува някого. Но те нападат президента на ЛЕВСКИ защо е позволил излъчване на мача!!! Ето това е разковничето. В сянката на телевизионното затъмнение хората да не видят задкулисните прийоми на един мутроподобен футболен президент. Срещу това се гневят делиорманските бейове.
Истината обаче рано или късно ще лъсне.
Това е показателно какво всъщност представлява този отбор. Какво се крие зад неговата уж "професионална" фасада. Но в текста има нещо много важно, казано от разградските литературни умове ей така, без да искат. Мнението им за Батков едва ли вълнува някого. Но те нападат президента на ЛЕВСКИ защо е позволил излъчване на мача!!! Ето това е разковничето. В сянката на телевизионното затъмнение хората да не видят задкулисните прийоми на един мутроподобен футболен президент. Срещу това се гневят делиорманските бейове.
Истината обаче рано или късно ще лъсне.
Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!
Kашчей написа:OOP написа:На мача с Миньор например в 85 мин. около 700 - 800 фена напуснаха стадиона, а около 200 - 300 се насочиха към входовете изгледаха още една атака и изчезнаха да гледат Левски - Литекс пич на сайта на Левски............Знаеш, че е така за това не спори. Подкрепяйте си изкуствено създадения отбор с 50 фена дето викат, а останалите 4000 чоплят семки, псуват и всичко друго, но не и да подкрепят. Защото не идват да гледат Лудогорец. Просто искат да видят отборите от А група на живо...........
Левски да не е изникнал след гергьовския дъжд през 1914-а?
Мисля, че разбра какво исках да кажа, но специално за теб ще поясня - Колко футболисти от Разград играят в момента в Лудогорец ?
От „Фен клуб Сектор Г”: