Ясен Петров/Георги Иванов

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

zlobul
Контакти:

Re: Гонзо/Тони Здравков

Мнениеот zlobul » 27 май 2011 15:45

DUST нали се сещаш Херо що е отказал на борат ? ...няма смисъл повече от коментари :))) .
Такава натрапчива простотия като гонзовата я няма никъде . Поне от уважение към този човек , който е поканил (ясен) , не трябваше да застава в треньорската зона , а през това време ясен да е на скамейката . Унижението беше пълно . След такива изпълнения в последните кръгове , кой уважаващ себе си треньор ще дойде в Левски когато началник трябва да му е именно гонзо ?
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Потребителски аватар
stoyankd

Мнениеот stoyankd » 27 май 2011 15:47

Не мисля, че Гонзо или Сухия ще се справят по-лошо от Ясен например или пък от Радуканов. Това което не ми харесва е трансферната политика. Как ще стане отбор като се продават най-добрите играчи. Кой добър треньор ще дойде, а ръковдството да мисли само как да продава.

Потребителски аватар
sl321

Мнениеот sl321 » 27 май 2011 15:48

rhaegar написа:В Реал смениха директора заради треньора, ние тука пети треньор сменяме заради директора..............

:lol:
http://www.eridubet.com
Доста блогове с типстъри на едно място.

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 27 май 2011 15:56

Това ни е новият треньор. Аз лично харесвам работата на Тони Здравков.Искам да му пожелая успех.Да е жив и здрав имного успехи с Левски.На добър час Тони. ;)

mtaraduda
Контакти:

Мнениеот mtaraduda » 27 май 2011 16:02

Гонзо ако поне малко уважаваше нас, привържениците на ЛЕВСКИ щеше вече да си е подал оставката и да не ни мъчи с неадекватните си решения. 3 година поред без трофей ще си е историческо постижение.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 27 май 2011 16:08

rhaegar написа:В Реал смениха директора заради треньора, ние тука пети треньор сменяме заради директора..............

Моуриньо срещу Валдано! ;) Какво си очаквал?

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 27 май 2011 16:10

zlobul написа:едно е да си треньор на калиакра и друго на Левски .С калиакра тактиката е да разбиваш играта на противника и да крадеш каквото можеш , докато с Левски се предполага , че трябва да градиш игра , да играеш срещу затворени противници , ще има мачове в европа .....абе кво да говорим борат и гонзо си остават борат и гонзо . Няма смисъл си хабя нервите повече с тия двамата ...единия предател , другия -тъпанар изявяващ се като шеф .

Луд умора няма!Бас държа,че не можеш да отвориш 20 теми във форума!
Здравков бил в Калиакра!Ми ти треньора на Реал М ли очакваше?Аман от тъпунгерски теми!Една тема-плювалник срещу Батков не ти стига явно!

Потребителски аватар
Седем
Контакти:

Мнениеот Седем » 27 май 2011 16:21

Ама оня треньор се казва Моуриньо и не е безгласна буква или параван, зад който да се крие големия мъжкар Гонзо.
И преди съм писал уважавам Гонзо безкрайно много заради това, което беше като футболист, но като шеф и треньор... Като ще бъде треньор да застане с лицето си пред хората, да каже, че той взима решенията и да си носи отговорнос. а не като сега по цял мач да вика като овчар от скамейката, а после на пресконференцията Ясен да се обяснява защо е пуснал Иво Иванов в 85-тата минута, например де.
"Само две неща са безкрайни - Вселената и човешката глупост, като за първото не съм сигурен."
Алберт Айнщайн

Потребителски аватар
Седем
Контакти:

Мнениеот Седем » 27 май 2011 16:22

ЕМИЛ написа:Това ни е новият треньор. Аз лично харесвам работата на Тони Здравков.Искам да му пожелая успех.Да е жив и здрав имного успехи с Левски.На добър час Тони. ;)

новият ни треньор е старият и не се казва Тони...
"Само две неща са безкрайни - Вселената и човешката глупост, като за първото не съм сигурен."
Алберт Айнщайн

Потребителски аватар
cska - maina

Мнениеот cska - maina » 27 май 2011 16:36

nostradamus написа:Отсега може да се стягаме за две калъфки и догодина.

Дано познаеш гадателю :mrgreen: Ходете и правете протести срещу гонзо и адвоката, че добро не ви чака в близко бъдеще.......
Ако Бог не съществува, животът би бил абсурден. Той не би имал нито смисъл, нито ценност, нито цел. У. Крейг

Върни се в “Архив”