Шведските телевизии се отказаха от АИК - Левски, мачът по българска ТВ под въпрос
16 август 2010 | 18:41
Шведските телевизии се отказаха от АИК - Левски, мачът по българска ТВ под въпрос
Шведските телевизии се отказаха от прякото излъчване на срещите от плейофите на Лига Европа между АИК (СТокхолм) и Левски, съобщава "Експресен".
Първият двубоят е на 19 август (четвъртък) от 20.00 часа българско време на стадион "Росунда", а реваншът е седмица по-късно в София.
"Елфсборг и АИК изключени от телевизиите", е водещото заглавие на материала на изданието.
"В четвъртък шведските футболни клубове имат последен шанс да продължат в Европейските турнири, но нито мачът на Елфсборг, нито на АИК, ще бъде предаван по телевизията", допълва изданието.
Шведската TV4 Sport държи изключителните права за излъчването на срещите на местните клубове в Лига Европа, а Canal Plus може да избира от мачовете, които не попаднат в програмата на TV4. Но и двете телевизии нямат интерес да покажат пряко двубоите на Елфсборг срещу Наполи в Италия и на АИК срещу Левски в Стокхолм.
"Няма да предаваме нито един мач от Лига Европа тази седмица. Предпочитаме да насочим средства към излъчването на други спортни събития. В четвъртък например има срещи от първенството Суперетан (втора шведска дивизия)", коментира шефът на футболния отдел на TV4 Осман Емирбегович.
Подобно е и решението на ръководството на Canal Plus.
"Решихме да не предаваме нито един мач от Лига Европа. Когато започнат срещите от груповата фаза, ще преценяваме. По принцип сега сезонът е в ход и футболната ни програма е претоварена, така че преценихме, че няма нужда от повече срещи", каза президентът на Canal Plus Йохан Клеберг.
Двете телевизии нямат интерес и към реванша между Левски и АИК на 26 август на "Герена".
Начало | Още от БГ Футбол 8 1810
SPORTAL.BG
Е това е престъпление вече.Да не може да гледаш мачовете в ЛЕ .. направо нямам думи.Предпочитали да дават 2-ра девизия в Швеция вместо ЛЕ ... НО КОМЕНТ !
ЛЕ плейоф: 26.08./20:30ч. ЛЕВСКИ-АИК (Да напълним Герена)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
АИК-Левски, тв излъчване
[center]И САМО ЛЕВСКИ ОБИЧАМЕ ТЕ[/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]BARCELONA MES QUE UN CLUB[/center]
[center]

[center]

[center]

[center]BARCELONA MES QUE UN CLUB[/center]
Няма да предават АИК - Левски
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание
-
- Контакти:
Re: Шведските телевизии се отказаха от АИК - Левски, мачът по бъ
Да, сега го прочетох, найс, а ? Подкрепяйте булсат!!!! Сега ще има: "Няма пряко излъчване, няма да предаваме мача". Докато си мълчим така ще ни е*ат БГ телевизийте...
Re: Няма да предават АИК - Левски
Честито на новите абонати на ТВ+ и Булшитком
Лошото е че и стриймове нема да има щом шведските телевизии няма да го предават!

Е какво са виновни Булсат? Само където малко реклама си направиха на гърба на Левски, ама хайдееее.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание
Имат известна вина,щото покрай тия мачове които рекламираха-доста хора им станаха абонатиdodo7271 написа:Е какво са виновни Булсат? Само където малко реклама си направиха на гърба на Левски, ама хайдееее.
- storm
- Контакти:
soilwork написа:Имат известна вина,щото покрай тия мачове които рекламираха-доста хора им станаха абонатиdodo7271 написа:Е какво са виновни Булсат? Само където малко реклама си направиха на гърба на Левски, ама хайдееее.
Да и аз съм един от тях ! Но не съжалявам ще гледам 4 топ първенства и най вече Италия + купи и т.н

[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]
- santiliana
Ей, писна ми на ... уринатора вече от тия "мада фака" телевизии...В 21-ви век, страна - членка на ЕС и да не може да се осигури нито едно (!!!) пряко излъчване на гостуване на най- популярния БГ отбор в международен мач- е просто вече нямам думи. Всъщност имам, но са много цинични 

-
- Контакти:
ДА СИ ПЛАТИ НЯКОЙ ЗА ЕДИН ШВЕДСКИ ПТС И ДА ПРЕДАВА МАЧА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Трябваше поне една шведска телевизия да предава мача ,но тия там са отрепки.Може ли да дадеш сумати пари за да предаваш определени мачове и после да кажеш ,че програмата ти е претоварена и ще предаваме 2 лига на Швеция.Срамота .Като са знаели ,че ще има много мачове ,защо са участвали в конкурса за излъчването им .По този начин ощетяват собствените си отбори.От българска страна явно сме по светци и от папата щом няма да има стриимове,понеже било незаконно ,а от шведска страна как преди време не беше законно?
Срамота .Трябва да се измисли нова тема: " Идеи за форми на протест срещу националните телевизии".Те носят най0голяма вина ,защото не искаха да купят мачовете ,и единствения спасител се оказа Булсатком.
Срамота .Трябва да се измисли нова тема: " Идеи за форми на протест срещу националните телевизии".Те носят най0голяма вина ,защото не искаха да купят мачовете ,и единствения спасител се оказа Булсатком.