insaneboy1 написа:KOPScousers написа:Най-култовото мнение беше, че Меси щял догодина да донесе и Световната купа на Аржентина...
Миналия път излязоха с клизма от групите, а на осминафинала бяха тотален аутсайдер срещу Франция. Догодина пак ще е така - ще им пуснат една група с два по-грамотни европейски отбора и всичко приключва.

Какво общо има миналия път разбития отбор с пенсионера Масчерано и още купчина старци които се пенсионираха оттогава. Сега имат вратар - Емилиано Мартинес, а не Гучи и Армани. Имат защитник в лицето на Кристиан Ромеро, а не Маркос Рохо, Родриго де пол е голям двигател в халфовата линия и отпред имат Лаутаро Мартинес, а не Игуаин. И най-вече имат приличен треньор, който успя да ги сплоти и да ги направи да играят като отбор. Имат съвсем реални шансове за разлика оттогава когато едвам се класираха за самото световно с хеттрик на Меси в последния кръг.
Не казвам, че има общо с тогава, просто на всяко Световно слушаме как Лео ще го спечели за Аржентина, а накрая все ги пребиват, като изключим 2014-та, когато несретникът Игуаин ги прецака както го пише по книгите. Аз лично няма да имам против Аржентина да спечели, макар и от Южна Америка да предпочитам Бразилия заради триото от Ливърпул. Просто ми е необяснимо как някой може да предвиди какво ще стане на Мондиала, до който остава една година и да е толкова категоричен в твърдението си. Към момента, поне за мен, има поне 4 отбора, които са по-подготвени да са шампиони на Мондиала - Франция, Англия, Италия, ако се класира и покаже игра, подобна на Еврото и Белгия, но само ако разкарат Роберто Мартинес. Умишлено не слагам Бразилия, Германия е млад отбор, който тепърва ще развива потенциала си при Хер Флик и т.н.

Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
:mrgreen:
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]